Nou stil de viatza (142)
Raspunsuri - Pagina 7
Mercedes spune:
mamidestefan- si eu tot asa dar cu alte porcarii am pus inapoi si am ajuns marti dimi inapoi la greutatea de la sfarsitul concursului. Dar de marti am inceput sa mananc conform superdietei si se misca putin putin gramele afisate pe cantar.
Azi voi manca asa:
cafea +cafeaua servita de voi+ grapefruit
legume fierte( brocoli, conopida, morcovi) si un iaurt dietetic cu fructe( 0,1%)
acasa inca nu stiu mai vad
si apa apa
Bafta fetele la slabit!
Delidana spune:
Carmen, fie, zic 'da'.
Poate am nevoie de un concurs din asta ca sa ma trezesc si poate imi regasesc ambitia pe undeva pe drum.
Ina_C, imi place meniul tau.
Nu ma inviti la masa? ![]()
Azi sint libera, este o sarbatoare religioasa si nu lucrez (asta in cazul in care va intrebati cum de postez asa des).
Drept urmare m-am sculat pe la 10 si pe la 11 am luat micul dejun:
3 bucati ananas, 1 mango si 1 iaurt "low fat".
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia, bravo, esti cu un pas inainte. Deja! Vei vedea cata mobilizare iti da concursul. ![]()
Vrei vreun slogan?
InaC, eh, vecine nu suntem, ca eu locuiesc in Iasi.
O zi minunata si tie!
Lidia, roaga-te sa te tina modul asta de gandire muuuult timp.
e un lucru super!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
dordia2000 spune:
Mephala ce zici tu acolo??? Milka si Napolitane joe??? Pai asta se lasa cu cateva
pe spinare si revino-ti ca daca nu...te bumbacesc de nu te vezi!
Mik azi dau doar cate un
pe spinarile fetelor care calca stramb asa ca scapi mai ieftin. Dar data viitoare....vai de
tau!
Delidana bine ai venit la concurs...si spor la slabit!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Delidana spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Delia, bravo, esti cu un pas inainte. Deja! Vei vedea cata mobilizare iti da concursul.
Vrei vreun slogan?
As vrea eu dar nu-mi vine nici unul in minte.
Ma mai gindesc. Tu ai vreo idee?Mersi pentru incurajari, chiar ma simt mai bine.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Ma gandesc si eu la slogan, daca nu-mi vine, o lasam fara, importanta e mobilizarea.
Dordia, da, am simtit nevoia de dulce. Am 'problemele' pe cap.
Si gata, m-am cumintit.
cornelia_laura spune:
'Neata fetelor
. Eu intru mai tarziu zilele astea deoarece a venit mama sa stea la noi ca e bolnava si doarme in sufragerie. Pe langa asta Eric a tusit toata noaptea
, azi merg iar cu el la medic. Si eu sunt foarte stresata pt ca ieri mi-am descoperit langa clavicula in partea stanga un ganglion cam cat un bob de mazare
. Mi-e si frica sa merg a medic. Raceala tot nu mi-a trecut. Asa ca nu sunt tocmai in forma.
onitza, bine ai venit in grup si spor la slabit!
InaC, hai ca poate scapati fara varicela. Ceva semne?
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
Ina - Cornelia
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Azi dimi m-am trezit cu pofta de sarmale! Nu am intrebati de unde, ca habar n-am.... Oi fi visat sarmale! 
Meniul meu de azi:
D: un croissant cu branza
P: salata bulgareasca
S: migdlae si nuci si
imaginar cu George Michael ![]()
Anky! Mai nou se dau bice si pt "gandire grasa"? ![]()
Revin
In grasa raaaaaaaaaaaaaaaau, si umflataaaaaaaaaa si nu ma simt ok deloc! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
DianaR spune:
Carmen, nu mai am PM-ul, ca l-as fi trimis. I-am scris Dordiei in acelasi mesaj in care te rugam sa faci modificarile la listuta. Modifica si la mine la clasament 9 kg, nu 8,5. 
No, ma duc sa ma cantaresc ca de asta am cantar electronic, nu, sa-l calaresc de vreo 20 de ori pe zi...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Delidana spune:
Dordia, multumesc. Sper sa nu-mi dezamagesc coechipierele si nici pe mine insami.
Tzuni, ai vazut ce mi-a facut Carmen? ![]()
Las' ca-ti trece cind il vezi pe Georgie.