Nou stil de viatza (142)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Delia, aaaaa, pai n-am stiut ca te motiveaza...
Saptamana trecuta am fost de 5 ori la sala.
Saptamana asta doar de 3 ori, caci sunt la menstruatie. M-am limitat doar la bicicleta statica (30-40 de minute) si 30 de minute de aerobic. Sa ma vezi cum arat dupa aerobic. Adevarat rac
So, lasa lenea deoparte si fa exercitii!
Mi-a spus o tipa de la sala ca nu trebuie sa mananci timp de 3 ore dupa efort. Adevarat?

Mamicadulce, noi am iesit ieri in Copou cu baietii. Le-am cumparat diverse jucarioare, l-am dat pe Iustin in masinutze. Cam asta a fost cadoul de 1 iunie.

Tumpi, of, covrig cu unt....

Tzuni, Zuzilici, sunteti bine?

Puskin, esti mai activa pe alt forum, te-am citit....

Eu plec la Roman si ma intorc miercuri. Poate ajung si pe la Bicaz, va povestesc cand revin.
Dati constiincioase raportul marti si eu voi modifica miercuri.

Week. placut!
Pup toate fetele!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la !

Delidana,, am facut 24.47 min ( acum m-am uitat) si nu am mai mincat nimic.Sunt convinsa ca daca nu aveam de raportat dimineata mai haleam cite ceva,mai ales ca sotul meu a venit pe la 22 si i-am pregatit cite ceva.

MD: salata de rosii cu urda, un ou fiert( a vrut copilul si nu am rezistat, asta ca sa nu-mi spuna nimeni ca maninc prea multe oua-stiu), un suc de citrice si o cafea.

P: gratar de piept de pui, cred cu niste cartofi la cuptor (nu am mincat de tare multa vreme )

Astazi voi scrie mai putin pentru ca s-a terminat cu suspiciunea de varicela si plecam la aer.

va pup si va doresc o zi minunata!

ina C

Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ma duc sa pun de-o supa si viu sa va zic vreo 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Salutare ....

E cineva pe aici ??? Parca e cam pustiu ...

Cind incepe concursul ..tine elanul o zi..doua ..chiar trei ..dar ..parca e cam putin

Iesiti din frigidere FETELOR

Eu ma lupt din greu cu invatatul asta ...
IERI A FOST O ZI FOARTE GREA ...
Dar mai e putin si scap de primul :pe 5 IUNIE .

Al doilea examen nu e chiar asa de "criminal" ...
asa ca sper sa recuperez la capitolul prezenta

COLEGA ...ESTI BINE ?????? CUM MERGE CU SLENDER YOU???

..si POFTA DE PAPA SANATOASA

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza!

Delia, aaaaa, pai n-am stiut ca te motiveaza...
Saptamana trecuta am fost de 5 ori la sala.
Saptamana asta doar de 3 ori, caci sunt la menstruatie. M-am limitat doar la bicicleta statica (30-40 de minute) si 30 de minute de aerobic. Sa ma vezi cum arat dupa aerobic. Adevarat rac
So, lasa lenea deoparte si fa exercitii!
Mi-a spus o tipa de la sala ca nu trebuie sa mananci timp de 3 ore dupa efort. Adevarat?

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Ohooo, de 5 ori, asta da performanta!
Eu pe-asta cu nemincatul n-am auzit-o dar cred ca daca ti-e foame ar trebui sa maninci, daca nu, nu maninci si gata. Corpul tau iti va da de stire. In general stiu ca e bine sa maninci dupa ce vii de la sala, ca sa reimprospatezi "rezervele".
Eu maninc pentru ca vin de la sala tirziu, pe la 8 seara si cum sint nemincata de la prinz, iti dai seama...

Mamidestefan, cam asa e in weekend, pustiu.

Roxa-boxa, gata supa? Trimite si la mine o farfurie.

Mercedes, pentru Bianca, sa creasca mare si frumoasa! Citi ani implineste?
O urez astazi ca daca o las pe miine sigur uit.

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ioooi am facut o supa de sa-ti batzi copii cu basca uda!
ma duc sa-mi cumpar bilete la TIFF, Delidana si daca mai am timp mai scriu cate ceva. Io locuiesc in bloc cu cinematograful asa ca ar trebui sa am timp sa mai zic...filmele incep la 20:30

Tzuni, ori scriu ori te sun sa-ti zic si io ce-am facut

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna sera fetelor....nu am disparut ci...pur si simplu...nu am avut chef de forumit. Sa va spun de ce: Ieri dimineatza am fost la dr. gineco deoarece rusii mei nu se mai termina dupa...pb cu sarcina. Mi-a zis tipa foarte franc ca ea crede ca mai mult ca sigur a fost avort spontan si sa imi fac un set de analize (toxocara, toxoplasma, lysteria...clamydya etc). Am plecat trista de la spital dar...am ajuns la servici, m-am luat cu treaba...si am uitat pt moment.Din cand in cand imi mai aduceam aminte cuvintele "avort spontan".
Ieri pe seara am fost cu piticul la Dr. pt un vaccin el fiind plin de urticarie. Dr. l-a vazut si...s-a speriat un pic pt ca e prea plin totusi (dar doar pe picioare de la genunchi in jos, in rest 2-3 bubite si atat) si ne-a dat tratament medicamentos si nu ne-a facut vaccinul.
Apoi am ajuns acasa si am simtit...ceva...ca un dop...care urma sa pocneasca si sa vina o mare hemoragie. M-am dus la baie si...nik, doarc a pe haria igienica am vazut ceva...ca o pruna de mare...ca o carne sangerie si tare ca o inimoara. Cred ca acela era bb si mi s-a facut rau, am plans dar...nu aveam ce face.
Oricum...acum mi-am revenit...am inteles ca n-a fost sa fie...dar...tot rau imi pare.
Scuzati va rog off topic-ul dar simteam nevoia sa ma descarc!

Acestea fiind spuse....Stiu ca InaC merita niste si Tumpi la fel...si probabil si Bfly dar...cum am promis de 1 iunie dam liber tuturor.

Eu nu m-am porcit deloc...nici ieri nici azi.Doar cu 2 pahare de Cola Light dar...nu se pune pt ca am mancat oricum sub meniu deci...se compenseaza.

Nu am fost la sala cum am promis din cauza problemei...si sper sa imi dea dr. gineco verde sa merg marti cu sor'mea.

GAta ca m-am lungiiiit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Uitam sa va zic...maine planuim o iesire (eu cu sor'mea si restul familiei) la iarba verde cu un gratarel mic dar promit sa nu bag decat....carnita cu rosii...fara paine si mici...(doar 1-2)...

Gata..va poop si revin maine seara!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Dordia..am citit si m-am intristat tare mult. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva,priveste cu optimism spre viitor si spune-ti ca n-a fost sa fie.Ca asa a vrut Dumnezeu si stie El mai bine. Insa nu pot intelege ce fel de doctori si aparate..cum e posibil sa se joace cu tine de-a copilul..ba e ,ba nu e..apoi ba ca chiar a fost...mi se pare ceva de groaza sa nu vada totusi ceva ,la cate controale ai fost.Si totusi..poate nu a fost sarcina si ce-ai vazut sa fi fost doar de la ciclu vreo chestie.Si eu patesc din astea cand nu-mi vine regulat,se mai formeaza cheaguri.
Gandeste pozitiv si sper din suflet sa treci repede peste experienta asta.Cine stie,dupa inca o luna-doua ,esti in lista de gravidutze.
Spor la prestat

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Mamica dulce ....nu dr. sunt de vina pt ca vineri cand am avut sangerarea dr. mea era la un congres si m-am dus la un alt dr care nu stia decat ce ii spusasem eu. M-a controlat la ecograf si mi-a zis ca in uter nu e sarcina sau nu se vede desi...la 6 saptamani ar fi tb sa se vada asa ca...pe masa cu mine si nu a simtit nik spunandu-mi ca ori e prea mic si oprit din evolutie ori nu e deloc si e o dereglare. Ieri am fost la dr. mea cu care l-am si nascut pe fi'miu si mi-a zis cunoscandu-ma ca sigur a fost avort spontan, ca...asa se intampla si sa stau linistita si sa imi fac analizele recomandate. Ea ma stie demult si stie ca sunt ceas la CM, nu m-am dereglat niciodata si nici regimul nu l-am scimbat ca sa zici ca asta ar fi cauza. Deci...motive de dereglare nu sunt asa ca...acuma cautam cauza avortului spontan. Incercam prin analize...care oricum tb sa le fac in vederea unei sarcini viitoare.
DAr...acum m-am resemnat, si cu Dumnezeu inainte...si cum mi-o fi dat.
Te !

Mergi la inceput