Nou stil de viatza (142)
Raspunsuri - Pagina 10
puskin spune:
Buna fetelor,
Vad ca sunteti in verva...si ma bucur sa vad subiectul revitalizat
.
Eu nu am cine stie ce vesti, astept cu sufletul la gura sa vad daca o sa obtin o promovare si o marire de salariu.
Am reluat alergarile si ma simt super, genunchiul mai doare dar nu asa rau.
Pup fetele,
Ruxandra
Mercedes spune:
tumpi- mersi pt informatii si eu merg de 2 ori/ saptamana si la maseur
. M am invinetit f putin nu mult si zic eu ca e ok, imi place f mult dupa, pielea e f fina.
mephala30 spune:
Diana, am modificat. Sper ca e bine acum.
Puskin, asa-i ca s-a 'revitalizat' subiectul? 
Cornelia, multa putere iti doresc!
Doroty, bafta cu procesul!
Da, merg la sala (saptamana asta am fost doar o data). Ma ajuta sotul.
Tzuni, ce ganduri indraznete ai! 
Onitza, esti pe lista. N-am citit cu atentie sau n-ai comunicat greutatea la care vrei sa ajungi? Oricum, am pus o valoare intermediara, 54 kg. E putin/mult?
Crystina, n-ai terminat cu examenele? Saluta-ne cand ai timp! 
Zuzilicea, cum merge dieta?
Delia, ti-a trecut foamea? ![]()
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
doroty spune:
Dordia, am stat in G4-G5, e un bloc cu 8 etaje spre capatul Prevederii.Maica-mea mai sta acolo dar ajung rar pe la ea.Poate ne cunoastem din vedere.Am mai stat 2 ani pe Giurgeni, in Ozana.
Lidia, tine-o tot asa! Eu mananc ciocolata amaruie ca e mai mai concentrata.
Delidana,
Mik, multumesc pentru incurajari!
dordia2000 spune:
Doroty stiu unde e, eu am stat in G11 la capatul celalat. Ce varsta ai?? Eu am 30. Poate ne stim din cartier!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Tzuni spune:
Mik, multumesc pt urari!
Doroty, acum m-am prins ca asta-i pe invers! 
Cristina C, femeia si-a rupt ambele picioare. A aterizat in picioare si si-a distrus calcaiele si gleznele. Se pare ca nu va mai umbla normal niciodata. Din pacate....
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
dordia2000 spune:
Tzuni nasol, saraca, dar bine ca e in viata si ca va mai merge totusi...Offf...ce necaz.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Delidana spune:
Azi mi-am facut masaj 15 minute cu o crema anti-vergeturi pe care o cumparasem cu vreun an in urma. Am descoperit ca am 2 astfel de creme incepute si uitate pe un raft si nu m-am indurat sa le arunc. ![]()
In loc de masa de seara am servit niste migdale si macadamia, ca nu prea-mi era foame, deh, la mine prinzul a fost pe la 5 dupa-amiaza....daca m-am sculat tirziu....
Edit: Puskin, tin pumnii sa iasa cum vrei tu.
Pe miine.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
cina a fost conform programului si sper sa nu mai ingurgitez nimic in seara asta.
Acum vreau sa bag 20 minute de stepper.M-am cintarit azi la Sensiblu si mi-a aratat 72.8 kg, sunt pe drumul bun,nu?
Cu varicela nu ne-am edificat, mai asteptam.
Cornelia, cum e?
revin mai tirziu!
ce mult imi place ca sunteti activeeeee, e super!
Ina - Cornelia
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
mamidestefan- de acord colega numa nu stiu daca la mine va fi viabila chestia cu vara... da de fapt eu mi am propus sa slabesc 15 kg pana in 3 august de ziua baietelului meu , deci e ok
Azi pe langa ce am spus ca mananc ma voi duce la masaj anticelulitic si la slender your.
Fetele stiti cumva cate sedinte de masaj anticelulitic ar fi de ajuns pentru a mai farimita grasimea, celulita ??? nu ma trimiteti pe situri ca am vazut ca scrie 10 sedinte , eu vreau sa mi spuneti daca stiti din practica, ok?
Colegaaaaa ...ai incercat VACUUM ???
Eu inca nu m-am incumetat ...dar am vazut la sala citeva fete ..
care facusera deja vreo 5 sedinte ..si "posteriorul"
lor arata destul de bine

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes