retea telefonie ieftina catre romania

retea telefonie ieftina catre romania | Autor: uta_ciun

Link direct la acest mesaj

buna tuturor

ati auzit/incercat/aveti etc reteaua oriunde?

www.oriunde.com

eu sunt in sua si mama in iasi ( are abonament rds si nu romtelecom), deci as fi interesata de orice varianta mai ieftina decit cartelele nobelcom de a comunica acasa

multumesc,
uta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Am prieteni in Noua Zeelanda si in Chicago cu care vorbim frecvent prin abonamente de acest tip. Este din punct de vedere al celor din Romania un numar de telefon normal, cu prefix 031 in Bucuresti de exemplu. De auzit se aude foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Poate nu ěti este de ajutor sau poate ca-l cunosti,eu folosesc un program care ma ajuta sa vorbesc gratis ěn diverse tari ěn altele ěnsa costa destul de putin ,nu stiu ěnsa daca mama ta ěl poate folosi.Din ět.ca sa vorbesti ěn ro. costa 5cen. min.cheměnd un tel.fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Da, il stiu, e ok. Noi folosim nobelcom.com insa am prieteni aici care sunt foarte multumiti de 'oriunde' si il folosesc de 2-3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

multumesc tuturor de raspunsuri...asa cum spuneam mama are abonament la rds (telefon prin cablu ) si nu la romtelecom, deci cred ca nu ar ajuta-o sa ma sune pe un nr romanesc...cred insa ca e bun si numai daca imi iau numarul ala verde de tip 1-800 ca sa ma sune ea

multumesc inca o data

Mergi la inceput