Hotel Vraja Marii din Eforie N

Hotel Vraja Marii din Eforie N | Autor: crisia76

Link direct la acest mesaj

Buna
A fost careva de curand la acest hotel? Daca da, puteti sa-mi impartasiti din impresiile voastre? Oricum, am platit deja pentru un concediu acolo dar voiam sa mai aflu cate una alta legat de conditiile din hotel ca pozitia e superba, asta am vazut.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Deviza noastra:"Nici un an fara Vraja Marii!" Si asta se intampla de cativa ani buni.Daca nu sunteti foarte pretentiosi,daca acceptati ideea de a sta intr-u hotel"ceausist" care incearca sa supravietuiasca fara bani prea multi,dar care este curat si civilizat atunci nu ezitati o vacanta aici.Daca totusi aveti dubii,macar incercati si s-ar putea sa fiti sensibilizati prin simpla deschidere a ferestrei catre marea cea mare sau catre un rasarit de neuitat pe oglinda apei.Daca nici asta nu va da gata,atunci evitati-l ,caci amatori se gasesc destui.Apropo,vom fi acolo intre 21 iunie si 1 iulie.In extrasezon este minunat.

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia76 spune:

Multumesc , Meme pentru raspuns. Sa stii ca aveam nevoie de o opinie favorabila dupa situatia penibila traita la agentie unde mi s-a spus ca merg la Vraja Marii acei oameni care decat sa mearga cu cortul prefera tousi un acoperis de-asupra capului. Stiam ca nu e renovat , dar tocmai ideea de a deschide fereastra si a avea sub ochi asa o priveliste de vis m-a facut sa trec peste pretentii. Noi nu suntem pretentiosi, dar sa fie acolo conditiile esentiale in limitele decentei.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvana72 spune:

Buna, Crisia76!
Anul trecut am vrut si noi sa mergem la Vraja Marii, sedusi fiind de pozele si prezentarea de pe net, precum si de ideea de a fi pe malul marii 24 de ore din 24. Salvarea noastra a fost ca agentiile din Oradea nu prea vindeau bilete la acest hotel, astfel ca am ajuns in Venus.
La intoarcere spre casa ne-am zis sa trecem prin Ef. N. ca sa-l vedem, pentru ca eu regretam ca n-am reusit sa rezervam la Vraja Marii. JALE!!! Ne-am dat seama ca am avut noroc ca nu-l gasisem la agentii.
Plaja este foarte ingusta, ceea ce arata in pozele de pe net e o iluzie foto. Plaja din fata hotelului e o fasiuta.
La receptie am dat peste administratoarea hotelului care a avut amabilitatea sa ne arate o camera.
Pot sa-ti spun ca dupa ce am vazut ce-am vazut, n-am mai regretat nici o clipa. Hotelul din Venus la care am stat (Florica), tot de 2*, este incomparabil. Nu suntem fitosi si niciodata n-am stat decat la maxim 2* la hotel.
Pe langa asta, "peisajul" din spatele hotelului parca ar fi intrat in asa zisul fenomen de "desertificare".
Ar fi putut fi un hotel grozav, micut si cochet, cu putin interes din partea celor care-l patroneaza. dar ei considera ca este suficient ca e chiar pe plaja pentru a atrage turistii.
Iti scriu toate astea nu pentru a-ti arata ca n-ai facut o alegere buna, imi cer scuze daca te supar cu randurile mele, repet, aceeasi alegere am vrut si noi s-o facem anul trecut, am incercat pe la cel putin 5-6 agentii, dar mereu acelasi raspuns: nu il aveau contractat.
Poate de aceea am fost atat de dezamagiti, tocmai pentru ca ni-l doream foarte tare, iar ce-am vazut acolo...
In schimb, in Venus, la hotel Florica a fost excelent. Nu regret nici o clipa din cele 10 zile cat am stat acolo.
Iti urez concediu placut!

Silvana, mamica de fetita de 8 ani

Mergi la inceput

una calda, una rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SILVANA te rog sa mi raspunzi

ai fost cumva prin sindicatul invatamantului la mare???????as vrea sa mi spui

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

din postarea Silvanei reiese ca a fost prin agentie nu prin sindicat. Btw, se mai dau bilete prin sindicat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

CRISIA da se dau bilete eu mi am facut cerere adr nu stiu unde

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvana72 spune:

Buna, Cosmi1975!
NU am fost prin sindicat, desi lucrez in invatamant.
Noi am stat la Hotel Florica, 2*. Turistii care aveau bilet prin sindicat (atat la hoteluri de 2*, cat si de 3*) erau foarte multumiti de mancare.
Noua personal ne-a placut foarte mult Venus ca statiune. Este mai selecta decat alte statiuni si datorita nr. f. mare de turisti ucranieni si rusi.
Ce mi-a placut cel mai mult a fost atmosfera data de muzica care se auzea pe orice terasa, restaurant, pe plaja, muzica de foarte buna calitate: jazz, blues (de cabaret, in general), dar si disco-pop, rock, atat straina cat si autohtona. In zece zile nu am auzit alt gen muzical, ceea ce urechilor noastre le-a placut foarte mult.
De asemenea, personalul hotelului era foarte discret, dar acolo cand aveai nevoie. Pe camerista n-am vazut-o decat in ultima zi, cand a trebuit sa predam cheia, in schimb facea curat zilnic cat eram noi la plaja: aspirat, spalat in baie, aranjatul paturilor si al hainelor (in primele 2 zile, pana ne-am prins si ni s-a facut rusine ca altcineva sa ne faca paturile si sa ne aranjeze hainele in dulap). Trebuie sa mentionez si faptul ca, cu toate ca intra zilnic in camera fara sa fim si noi prezenti, nu ne-a disparut nici un varf de ac.
Deci, doar cuvinte de lauda!!!
Ti-am vazut si topicul deschis de tine, despre biletele prin sindicat.
In Saturn si Eforie e mai aglomerat si mai mult zgomot. Venus e la 2-3KM de Saturn si Jupiter (este intre ele), seara puteti merge pe jos sau cu minicarul sau cu caleasca, daca doriti mai mult entertaiment decat va poate oferi Venusul. In schimb, in restul statiunilor nu veti gasi linistea si atmosfera selecta din Venus.
Daca vrei si alte informatii, intreaba-ma!
Pa!

Silvana, mamica de fetita de 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Eu la Florica in Venus am avut experiente neplacute: soareci in camera (eram la parter), miros de mucegai ...pacat de gradinuta din han!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyante spune:

Apropo de privelistea minunata sa aveti grija la hoti. Noi am fost acolo acum vreo 5 ani. Conditiile erau intr-adevar cam jalnice dar pe atunci nu ne pasa ca eram tineri si cu indragosteala la inceput. Noi am avut camera cu vedere spre mare la etajul 1 (si unicul de altfel). Intr-o noapte, pe cind ne uitam la TV am auzit niste bufnituri si strigate de ajutor. Evident ca stateam cu usile de la balcon deschise deoarece era singurul mijloc de a aerisi camera. Am iesit pe balcon si in secunda urmatoare de pe balconul de linga noi a sarit un individ cu o geanta in mina. Intrase peste vecinii nostri de camera care dormeau cu usile deschise. Din noaptea aia am inchis obloanele si usile balconului si pina dimineata ne sufocam intr-o atmosfera fierbinte si umeda (ca la mare). Peste citeva zile, pe cind faceam plaja in fata hotelului, am vazut la citeva balcoane mai incolo de noi, tot la etajul 1 politisti care incercau sa ia amprente de pe bara balconului. Ne-am dat seama ca povestea cu hotii se repetase. Asa ca mare grija.

Mergi la inceput