Probleme cu alaptatul

Probleme cu alaptatul | Autor: Blanka

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor!Am si eu intrebare ca sunt foarte nelamurita...Am si eu un baietel, David, care imediat implineste 3 luni...Pe cand avea vreo 3 saptamani, in timp ce il alaptam, s-a inecat...De atunci aproape la fiecare alaptare se repeta acelasi lucru...am incercat tot felul de metode...sa ma mulg inainte de alaptare un pic (sa nu vina laptele asa tare), am incercat sa folosesc aparatoare de san (mameloane artificiale)... am intrebat doctori, am intrebat pe toata lumea...raspunsurile au fost cam la fel: "o sa creasca si nu va mai face!"
Ideea e...ca fiind primul meu copil sunt foarte stresata de toate...MI-am pus si intrebarea daca nu este vreo legatura cu moartea subita a sugarului?!?O fi predispus?Voi ati patit asa ceva?Ce se poate face?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Bun venit pe forum Blanka!

Eu zic sa nu iti mai faci probleme, mai ales daca si medicii te-au asigurat ca e ceva normal.
David al tau e mai papacios, suge viguros din sin si din cauza asta se ineaca in timp se maninca.. citi dintre noi nu ne inecam atunci cind mincam...
Nu are nici o legatura cu moartea subita, banuiesc ca nu se ineaca in somn, ai zis ca numai atunci cind maninca.
Si bebelina mea e papacioasa o adevarata haplea si ea se ineaca des mai ales atunci cind vine laptele mai tare.
Cind simti ca e prea mult lapte dintr-o data, incearca sa scoti sinul un pic cit sa poata face o pauza de respirat, probabil ca i se prea umple gurita cu lapte si nu poate inghiti tot.

Sa ne traiasca puii mincaciosi si sanatosi si sa ne bucuram la maxim de perioada asta minunata de bebelusie!!

Daca mai ai intrebari legate de alaptat, intra pe subiectul Alaptatul help-line, si acolo vei gasi mult suport.
Numai bine si pupici lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bine ai venit pe !
am sa mut postarea ta la subiectul "alaptatul - help line" si acolo fetele te vor ajuta imediat.

Roxana

Mergi la inceput