Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 27
Si bv spune:
Buna fetelor si La multi ani tuturor copilasilor!
Iuli, esti o graviduta foarte sexi si frumoasa! Si eu sunt blonda si m-am vopsit in sarcina, tot cu vopsea cu amoniac. Nici eu n-am primit contraindicatii.
Sabina, bine ai revenit si multumim pt pozele superbe!
Daca vii vreodata la Brasov in vreun concert, sa ma anunti, sunt mare amatoare!
Eu lucrez la HR si departamentul nostru a organizat o campanie de strangere de jucarii pt copiii de la Spitalul de copii din Bv. S-au strans o multime de jucarii si tot felul de lucruri pt copii. Tocmai am venit de acolo si sunt asa de fericita ca am putut sa facem ceva atat de frumos pentru copilasii pe care i-a prins Ziua Copilului in spital! Am luat si eu un puiut de cateva luni in brate si mi s-a rupt inima cand, lasandu-l inapoi in patut, a inceput sa planga! Era acolo fara mamica lui, si dragutul tanjea dupa caldura sanului! mi-a ramas gandul numai la el!
Va pup si va doresc o zi minunata! Iar la anul poate ne sarbatorim comorile impreuna!
Si
25 fix
Poze
sim_stoian spune:
Iuli, se vad doar pozele din semnatura, nu si cele cu lucrurile noi.
Sim
26+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
toma_lly spune:
fetelor, eu tocmai am mancat niste sushi, oare imi face rau ? 
TOMITZA
25+ cu
Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Gabriela77 spune:
Da, Iuli, nici eu nu le vad alea noi!
Mey, fetele, face rau la bebe ca tot tusesc si stranut pe aici ca o disperata? Cred ca asa il zgudui pe bietul bebe! Offffffffff!!!!
Gabriela77 spune:
Tomitza, din cate stiu, nu e tocmai indicat in sarcina! Dar deja l-ai mancat, asa ca nu te mai stresa!
toma_lly spune:
pai au adus astia de la firma si toata lumea s-a bulucit sa manance 
nu mai mancasem pana aku asa ca am inghitit si eu 2 bucatele 
TOMITZA
25+ cu
Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
sim_stoian spune:
Tomitza, si eu stiu ca nu e indicat. Problema e ca pestele crud poate sa aiba salmonela, dar daca era proaspat nu cred ca e vreo pb.
Sim
26+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
cecilia L spune:
La multi ani!!!!!!!!! bebelusilor nostri si copiilor mai mici sau mai mari pe care ii mai aveti acasa, si de ce nu''LA multi ani!'' si noua.

Eu acum am ajuns acasa, sunt obosita moarta, bebe cred ca simte starea mea si este si el cam agitat azi,....... si mai tb sa strang lucrurile din dormitor, incepe furtuna.... adica zugravitul.
toate

cecilia,26+
Cristian
danuta36 spune:
Buna ziua burtici!La multi ani copilasilor!
Asteptam cu nerabdare sa ies din casa la o plimbare,dar ploua de azi noapte aproape incontinuu.Trebuia sa merg si la spital pt. titrare,dar aman pe luni.Iar ma chinuie alea pana imi gasesc o vena...dau in balbaiala!
Gabriela ti-a mai trecut raceala?sper ca esti mai bine
Si cu ce te vopsesti,ca e faina culoarea?
Nu mi se par prea mari tarifele de la clinica aceea de care ai scris,dar sunt curioasa cat ar fi intr-un spital obisnuit,dintr-un oras mai mic...
Dana
21+
toma_lly spune:
Offf, pofticioasa mai sunt ![]()
dar am comis-o, ce sa mai fac acum ?? asta e...sa speram ca va fi bine
TOMITZA
25+ cu
Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005