Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 26
aeperju spune:
Pai incept dimineata cam pe la 6.30-7 si noaptea chiar daca te-ai culcat sa ziceam la 10 ei abia pe la 12-12.30 intind panarama aia de canapea de bubuie de sari cat colo ca te sperii nu gluma.Oricum partea proasta e ca tampitii astia de parinti isi tin copiii (monstrii le zic eu) numai in casa si astia ce sa faca toata ziua? Alearga ca nebunii in toate cele trei camere (ca macar de era liniste intr-una din camere dar ti-ai gasit).Am vrut sa chem Politia de multe ori ca sunt ani de zile de cand ne chinuie dar m-a convins sotul sa n-o fac fiindca nebuna de ma-sa pune o fatza de-aia de miloaga si incepe cu "sunt copii d-le ce sa le fac" si-l termina pe politist si tot noi o sa picam prost. Am inceput sa inregistrez unele "conversatii" cu ei (ca ne injura ca nebunii) ca sa am dovezi.E de groaza cu ei, pe bune!
Emma 24+
sim_stoian spune:
Am avut si noi probleme cu vecinii de sus, dar i-am linistit. Le-am chemat Politia o data, i-am reclamat la administratie inca o data si apoi am urlat la ei si acum e liniste. Exista o chestie prin lege in care zice ca intre orele 22 - 08 te poate amenda pt deranjarea linistii publice. Mai bine ati face ceva pana nasti, ca dupa vezi tu ce nasol o sa fie daca il trezeste pe bb cand ti-e lumea mai draga. Eventual, suna la Politie dimineata la 6 cand fac ei panarama. Sau noaptea.
Sim
26+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
aeperju spune:
Da, asa e...numa' ca pana vine Politia... Oricum imi dau seama ca va fi super naspa pentru mine si pentru bebe si trebuie sa facem ceva. E jale cu ei!
Emma
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by aeperju
Da, asa e...numa' ca pana vine Politia... Oricum imi dau seama ca va fi super naspa pentru mine si pentru bebe si trebuie sa facem ceva. E jale cu ei!
Emma
La noi au aparut in max 15 min. A fost spectacol pe hol. Incepuse sa urle la politisti aia si se enervasera astia. Dar macar acum stiu si aia de frica. Daca nu sunt oameni sa te intelegi cu ei, apelezi la masuri extreme.
Sim
26+
StefanAsa creste bebe
Poze
aeperju spune:
apropos ca la administratie am reclamat si eu si mosu' de acolo stii ce mi-a zis: (exact ce zice toata lumea) "Sunt copii d-le tre' sa intelegeti si dvs ca veti vedea cum va fi cand veti avea copil!" Am innebunit nu alta. Dar astia stau numai in casa deci nu ies afara deloc.Iti dai seama ca e galagie permanent si nu, asa usor, ci bubuiala la greu.
Emma
sim_stoian spune:
Atunci va ramane varianta cu Politia. Sau sa va luati la cearta cu ei, dar asta nu e o varianta prea buna. Daca i-ati si inregistrat e si mai bine.
Sim
26+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
aeperju spune:
Ne-am tot certat sigur nu e o solutie. i-am luat si cu binisorul si urat si ...nimic....ori zic da si fac tot ca ei...ori urla...oricum nu exista cale sa comunici cu ei. Deci ne ramane doar Politia.
Emma
cristina85ss spune:
Ciao fetelor,vin de la analize,mi-au luat 7 fiole de sange si nu mai pot.Ma doare locul unde m-au puns,sa umflat si nu suport sa ma ating caci altfel as pune un cub de gheata invelit intr-o batista.
Cristina
24+ 
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
carpatina spune:
Fetele din strainatate, voi cum sunati acasa?
Sunt curioasa daca ati auzit ceva despre serviciul oriunde http://www.oriunde.com/ro/cat-ma-costa.html ... sau daca-l foloseste careva deja.
21+ cu
Ioana
toma_lly spune:
buna fete cucuiete,
ce mai faceti voi, pe unde v-ati ascuns ? ![]()
TOMITZA
25+ cu
Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005