Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Maruntzika, mai pune peste celulita aia si vergeturile de pe coapse, si o sa ai tabloul complet la mine. Asa ca, dupa cum vezi, suntem colege de suferinta.

Ana 25+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Revin cu detalii despre analize, ca nu am reusit pana acum. M-a si enervat una pe la noi care m-a acuzat ca sunt neatenta, adica mai exact ca nu sunt atenta deloc. Voiam sa iti explic ca sunt doar gravida. Simona, scuze ca nu am raspuns pana acum cu analizele si cu medicul de familie.

Deci am fost la doctorita, de luni am 2 saptamani de medical. Mi-a zis ca de la 1 iulie pot lua prenatal, nu am mai negociat, pentru ca imi convenea sa iau acum medical.

Analizele nu sunt asa rele, pare ca am o infectie usoara din HLG, insa ea zice ca o fi viroza care a trecut. Sumar de urina este f bun, acidul ala uric mic inseamna c anu prea consum proteine din carne. M-a cam prins ca nu beau lichide si ca nu prea mananc in ultima vreme. Dar zau nu imi arde de mancare.

Si am o oarece anemie, nu foarte mare, dar nici de neglijat, a zis sa iau Elevit.

Mi-a dat multe analize pentru ficat, cica arat palida si nu mai stiu cum. O sa ma duc maine sa le fac.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Maruntzika, mai pune peste celulita aia si vergeturile de pe coapse, si o sa ai tabloul complet la mine. Asa ca, dupa cum vezi, suntem colege de suferinta.

Pai asa ma laud si eu cu cateva vergeturi pe un san si nu cred ca nu am timp destul sa ma procopsesc si cu ele pe coapse, desi nu-mi doresc deloc. Dar bebeii sa fie sanatosi ca noi la cat de mandre o sa fim de ei o sa uitam complet de ce ne deranjeaza in aspectul nostru fizic. Asa ca toate burticoasele cu sau fara celulita ori vergeturi.

24+ & 17 kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, a venit al meu de la cresa si trebuie sa ii dau sa suga... Vorbim mai tarziu. Fiti cumintele!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

eu am luat doar 5 kile
si tzatzele nu mi-au crescut decat fuuuuarte putin

Pai si de ce plangi? Ca la kg esti superbine... si tatele oricum se "topesc" dupa... ca daca ar ramane asa... multaaaaa lume s-ar bucura

21+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Apropo de celulita...si eu m-am procopsit cu niste straturi noi pe picioare. Asta e, scap eu de ea dupa ce nasc. Pana atunci, dau si eu cu crema hidratanta si atat. Ca masaj nu prea pot sa imi fac pt ca au inceput sa mi se sparga niste capilare pe picioare.

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teodora, felicitari. Ia zi, ne vedem la shopping de acu'?

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ce ma enerveaza! incerc sa sun la dr Iliev pt 3D de o ora si tot ocupat suna...uffff!

Emma 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Marunzika Trio CT01 de la chicco aici costa cam 400 si ceva de euro...adica este si la 500 si ceva in magazinele de la chicco dar daca il comanzi de pe net, sau gasesti un alt magazin il iei mai ieftin. Noi de ex din ala am luat, alta culoare doar si am dat 430 pe el. Nu stiu exact sa iti spun cat de practic si bun este ca indata il primim, si apoi pana il folosim mai este :) Oricum noua ne'a placut mult si ca pret mi se pare ok.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sabina... unde ai disparut? Hai sa ne povestestiiiii.... Auzi la ea... vine si zice "am avut succes" - de parca noi ne-am fi indoit ca asa va fi... si pe urma dispare in ceata....

La multi ani MariaDia

Teodora, felicitari pentru rezultat!

Marunzika, la tipul ala de carucioare ne-am gandit si nou... insa noi il vom primi de la cineva din Canada.. varianta americana nu are landou.. si costa doar 300 usd.

21+ cu Ioana

Mergi la inceput