Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Piciulika, mie mi-au fost utile sfaturile cu baby-phone-ul.
Eu ma gandeam la unul de asta care se activeaza la plans sau unul simplu. Oricum nu vroiam sa iau cu camera video.

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Uraaa! Am reusit! Mi-am facut programarea pt 5 iunie. Spuneti-mi si mie care e diferenta intre morfo-fetala si 3D?

Emma 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

crishtina ma gandeam eu ca e mai ieftin in It, dar important e sa fie bun si sa-si merite banii. Am vazut si altele mai ieftine, probabil sunt din colectia anilor trecuti desi par la fel.
carpatina cumperi landou separat sau cum faci? Stiu ca de landou si de scoica ne folosim max 8 luni, insa e necesar la inceput cand bb trebie sa stea cu coloana dreapta.

24+ & 17kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Iar am ramas usor in urma (vreo 2 zile) dar revin in forta.
Dupa cum va spuneam, marti am fost la dr. Vladareanu, hotarata fiind sa-mi schimb medicul. Impresia a fost buna, a fost ascultator, intrebari pertinente. S-a discutat si de TT pe care eu nu l-am mai repetat si mi-a spus ca daca eram sub obs. lui, m-ar fi sfatuit sa-l refac. Ma rog, sunt discutii deja apuse, am hotarat deja si chiar daca m-as razgandi oricum ar fi prea tarziu. Speram doar sa fie totul bine, ca bb sa fie sanatos. Dupa ce termin mesajul o sa si modific la prima pagina numele dr si locul unde voi naste.

Dupa cum va spunea si Roxana_G, ne-am vazut la o inghetata dupa consultatie. E o companie cu adevarat placuta, e un copil cu rol de mamica. ...si are dreptate, are burtica "o idee" mai mare decat a mea.

Mi-am comandat pernitza de gravida, au fost extrem de dragute. Mi-am luat albastra cu imprimeuri geometrice...luni va sosi si abia o astept sa pot sa am si eu un somn normal.

Acum citesc si din urma, cristina85ss, nu am apucat inca sa citesc ce ti-au raspuns fetele vis a vis de laptop...si eu eram stressata de asta in zilele de asteptare de dupa FIV cand trebuia sa stau mai tot timpul in pat, (cu laptopul in brate). Mi-era teama sa nu radiez embrionasii si sa nu se mai prinda. Mi s-a spus ca wirelessul are detectorul in monitorul laptopului, asa ca nu are cu ce sa afecteze. Pentru siguranta, stai si tu intr-o parte si tine laptopul langa tine. Mai greu, dar se poate utiliza si asa.

Annisia, cred eu ca laptopul tinut pe genunchi tie iti provoaca contractii din cauza incordarii picioarelor, deci din cauza greutatii laptopului, nu din cauza wireless-ului...

teodoran, ai reusit sa te programezi la echo? Vezi ca poti face echo si la 33 sapt. Incearca la Iosup la Fortis (0724464646) sau la Medical City (0746202288). Eu am sunat la Medical City in momentul asta si am facut programare pt 12 iulie.

Raluca, eu am facut echo 2 D miercurea trecuta si nu mi-a zis nimic de col (nici n-am intrebat), apoi vineri am facut morfo-fetala si acolo evident ca mi-au spus cat e.

afibebe, am citit postarea despre prietena ta... Cutremuratoare. O sa trimit si eu luni niste bani.

Annisia, am vazut sutienele. Sunt super, sa le porti sanatoasa. Hai Roxana, vedem si sutien roz? Hai, ca prind si eu curaj si vin cu unul negru, sport.

devylla, am mai spus si ma repet. Ceara calda nu face rau la bb. D.p.d.v. al soarelui, eu te sfatuiesc sa tii burtica acoperita si sa nu stai la calduri mari. Bb deja vede si-l deranjeaza soarele...

MariaDia, , un bb sanatos si voios.

teodora, ma bucur ca esti ok, totul e bine cand se termina cu bine.

Slippers76, si eu am ales Euroclinic, intr-adevar e f scump. Nu stiu de ce ma cramponez de clinica asta dar mi-a placut tare mult...super conditii...si parca nu-mi vine sa mai umblu prin alte parti. Asta e, si eu si bb meritam conditii bune, chiar daca facem un efort pt asta.

Marunzika, vorbeai de celulita? Am si eu. Sa ne traiasca si s-o ignoram. Dupa ce vom naste avem tot timpul sa ne apucam de gimnastica si sa o dam jos. Vergeturi, multumesc lui DD, nu am. Sper sa o duc asa toata sarcina

Roxana_G, mie mi s-a recomandat pt anemie, fier. Am si citit si asta se ia in general. Eu iau Ferro-Gradumet, dar iau doar de 2 zile, deci nu-ti pot spune momentan ce efecte are. Mananca mult fruct de avocado, contine mult fier si in combinatie cu salatele, e extrem de gustos.

aeperju, eco morfofetala este o ecografie 2D chiar daca se face pe un ecograf 3D sau 4D (mai performant), se comuta imaginea pe 2D si se masoara tot: dimensiuni oase, organe interne.

Annisia, te-am pierdut si azi. Lasa ca avem timp sa stabilim numele copilului pana nasc

Vad ca iar vorbiti de kg, eu ma decat la medicul de familie care are un cantar antic si dedemult. Nu conteaza cu ce sunt imbracata (gros-subtire), tot valoarea indicata o trece. Dupa ea am luat 9 Kg, dupa cantarul meu (stricat) de acasa am luat vreo 13. De ieri am inceput sa iau si fier, iar Elevit iau cand imi aduc aminte.

Azi dimineatza am patit-o rau. Aseara am mancat cu pofta niste capsuni super aromate, apoi am baut iaurtul de seara...iar dimineata m-a luat o durere de burta naspa rau. Am devenit fantana arteziana...pe toate partile, a fost cumplit. Bb misca de mama focului, eu plangeam de durere de burta si ca nu pot lua nimic, nici o pastila. Pana la urma am adormit o ora si a trecut. Cumplit a fost...
De vreo 2 zile m-am trezit si cu un carcel in gamba care nu ma lasa sa urc scarile. Initial am crezut ca mi s-a spart vreun vas de sange. N-a fost asa...deci ma bucur ca va trece si nu va ramane semn.

Uff, am obosit. Pup toate burticile si revin mai pe seara.

Andreea 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Marunzika vezi ca alea enjoy is din anii trecuti. Par la fel numai ca nu ramane carutul schelet trebuie sa pui scoica sau landoul peste carut, cred ca intelegi cum.
e asta http://www.chiccoweb.it/offers/intro_detail.asp?IDPRODOTTO=56

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumesc mult Andreea pt raspuns. Altceva: daca am ecografie normala la doctorita sambata si morfo-fetala marti are ceva pentru bebe daca sunt asa de apropiate? (ca am inteles ca morfo-fetala se face pana la 24 de saptamani)

Emma 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

fetelor... tot vorbeati de kilograme, eu ma stresez rau de tot
eu la 6 saptamani aveam 65 kg, dupa care la 22 saptamani am avut 64 kg, deci 1kg- , iar acum abia 67, cat despre burtica ce sa zic... e destul de mare, sa ma ingrijorez ???

si inca o intrebare, eco 3D in ce consta, marti am programare, au treaba si cu vaginul?

pupici...

24+

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea, zapacitul ala de doctor cred ca a uitat sa imi dea fier. Sabinei ii daduse, si fusese inaintea mea si oricum ea e cu 1-2 sapt in urma. Ferro Gradumet am luat si eu la prima sarcina si pe langa ca nu faceam scaun cu zilele, era vorba mai exact de pietre.

Apropos de treaba asta, nu stiu cum mi s-a ridicat burtica sau ce s-a intamplat, ca nu mai sunt constipata. Ba chiar metabolismul este infloritor. Ma rog...cat o tine. Sigur de la fier o incurc.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Rodica, e bine ca nu ai luat mult in greutate pana acum. Sa vezi de acum incolo. Cat despre eco, nu are treaba cu vaginul.

Andreea, ai fost tare dulce, auzi le ea, copil pe post de mamica.

Rox 26+

Mergi la inceput

Simona, vreo parere despre ce am scris in legatura cu analizele? Hai sa iti zic culmea culmilor. Azi cand am fost la doctorita eram complet desumflata, ba chiar am reusit sa imi pun inelele dimineata.

Rox 26+

Mergi la inceput