Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, tu intrebai de Teodora, eu imi aduc aminte ca postase ca pe 1 iunie ia rezultatul la amnio. Poate vrea sa stea linistita pana atunci si nu mai intra pe forum.

Mandarinutza 25+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

De unde v-ati luat voi sutiene? Cred ca am ratat cand ati zis. Si mie imi trebuie unul nou (sau mai multe).
Myral, eu imi iau 14 zile de medical pt boala obisnuita de la medicul de familie, asa ca nu imi trebuie internare.
Annisia, fac si eu ca tine acum: pai de standurile alea 2 din Cocor de cand va zic?
Acum dispar si eu sa pun la facut o ciorba si dupa aia sa ma documentez putin.

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ai dreptate Sim. Stiu c ai mai spus de alea din Coor. Acum am fost si eu si standul de la etajul 2 chiar merita o vizita. Tu ti-ai luat ceva de acolo? Stiu ca sunt mai scumpe, dar sunt frumusele. Plus ca sunt exact de gravidoase, nu improvizatii.
Sim, daca ai drum prin centru, te poti duce si dupa sutiene. Desi, cred ca tu cunosti magazinul asta. Este la Sfantul Gheorghe (e o biserica pe acolo), chiar la capatul tramvaiului 21. Are o firma mare si este in aceeasi cladire cu un second hand. Deci dinspre Cocorul, cum o iei spre Universitate. Nu ai cum sa-l ratezi. Sutienele costa intre 400 si 600. Au si din bumbac si din microfibra. Daca le suporti, ti le recomand pe cele cu microfibra, pentru ca par mult mai finute si mai bine lucrate. Par chiar mai rezistente. Acum nu stiu sigur. Am sa te anunt cand le voi rupe pe astea...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Ai dreptate Sim. Stiu c ai mai spus de alea din Coor. Acum am fost si eu si standul de la etajul 2 chiar merita o vizita. Tu ti-ai luat ceva de acolo? Stiu ca sunt mai scumpe, dar sunt frumusele. Plus ca sunt exact de gravidoase, nu improvizatii.
Sim, daca ai drum prin centru, te poti duce si dupa sutiene. Desi, cred ca tu cunosti magazinul asta. Este la Sfantul Gheorghe (e o biserica pe acolo), chiar la capatul tramvaiului 21. Are o firma mare si este in aceeasi cladire cu un second hand. Deci dinspre Cocorul, cum o iei spre Universitate. Nu ai cum sa-l ratezi. Sutienele costa intre 400 si 600. Au si din bumbac si din microfibra. Daca le suporti, ti le recomand pe cele cu microfibra, pentru ca par mult mai finute si mai bine lucrate. Par chiar mai rezistente. Acum nu stiu sigur. Am sa te anunt cand le voi rupe pe astea...

Tu zici de magazinul unde sunt si haine pt gravide de langa Sf. Gheorghe? De acolo mi-am luat niste pantaloni, dar nu am cascat ochii dupa sutiene. Dar o sa ma duc.

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Da Sim. E un magazin specialmente pentru gravidoase. Cand ai timp, da o tura pe acolo. Eu, din tot ce am vazut, acolo am fost cea mai multumita de calitate si pret. Vreau sa-ti spun ca mai este un magazin si in Carfuru din Militari, da' acolo sunt mai scumpe si mai naspa. Desi cica sunt aceeasi firma... Eu nu inteleg treaba asta, dar nici nu ma strofoc.

Mergi la inceput

Stai mai, cum fata ti-ai luat pantaloni de acolo, ca au numai porcarii scumpe????? Pai spune si tu daca se compara cu pantaloanele din Cocorul? Si au acelasi pret...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sunt si eu acasa, dar iar sunt cu fundul in sus si incerc sa nu ma descarc pe biata Alex care nu are nici o vina. Trebuia sa duc urgent niste chei unora care chipurile nu aveau nici o cheie si era urgent si eu i-am gasit in apartamentul cu pricina, deci aveau chei. Cand sa scot bani de pe card iar mi-a zis fonduri insuficiente, a2a oara luna asta, ceea ce inseamna ca in urma intarzierii de 60 de zile la rata mi-au taiat linia de credit. Ambele linii de credit de la aceeasi banca. Luat analize de la CMU, si mici probleme pe la fiecare, ma documentez si eu si va scriu. Si cand ajung acasa, mama care e super panicoasa, incepe ce are Alex febra periculoasa, adica 37.9 Ce naiba mai, asta e febra? Rezultatul ca pitica e super rasfatata si se da acum bolnava sa o car in brate. Mi-au montat unii rame de plase, ai mei au stat cu ei si au vazut, dar cand am ajuns eu a inceput mama ca nu ii plac ramele, ca sunt gaurile mari, ca una ca alta. Am zis ca ma duc la balamuc de nervi.

Hai sa vad ce ati scris voi si va zic si de analize.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Afibebe, contul este ok asa, o sa depun maine o suma dupa ce rezolv problema mea cu cardul. Iti dau PM cu detalii si te rog sa imi zici daca fac recenzie la haine. Alex are 97 de cm si 14 kg, daca fetita ei e mult mai mare e posibil sa ii fie mici unele lucruri. O sa fac si recenzie la lucrurile lui Alex pastrate pentru BB, daca are nevoie si ptr pui din burtica.

Revin mai incolo, ca fata asta a mea numai prostii face mai. Nu am pomenit asa ceva.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Roxanoooo, trage fata frana de mana. Ce naiba te enervezi asa? Pai la Andreiutul tau dulce nu te gandesti? Dupa ce ca l-ai tinut numai pe tratamente, raceli si toate prostiile...acum ii mai bagi si nervi la greu? Lasa baiatul sa stea cumintel si nu il mai supara!

Mergi la inceput

Eu mi-am gasit acolo niste pantaloni de in pt mers la servici. Sunt OK. Ma duc eu maine sa cercetez si treaba cu sutienele, mai ales ca lucrez in Pta Unirii

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput