Dilema vacanta

Dilema vacanta | Autor: brotacel03

Link direct la acest mesaj

Acum 2 saptamani am rezervat (platit) 2 bilete pentru o vacanta in Costa Brava, dar saptamana aceasta sora mea a aflat ca nu mai poate merge. Plecarea ar fi pe 15.06, iar eu nu stiu ce sa fac... singura nu m-as duce, iar ea oricum pierde 50% din valoare...
Voi ati fost vreodata singuri(singure) in vacanta si a iesit bine pana la urma?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

singura singurica nu am fost; doar cu sotzul si a fost suuuuper bine
da' nu gasesti tu o prietena/colega sa vina cu tine ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Poate gasesti pe cineva care sa te insoteasca in locul surorii tale, locul e platit si-i pacat de el. Distractie placuta!, cred ca o sa te distrezi de minune daca iti doresti lucrul asta.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel03 spune:

Va multumesc pentru raspuns. Am incercat dar la o prima strigare nu am gasit o prietena disponibila. Stiu ca ar fi pacat sa se piarda banutii, si mi-ar parea rau si sa nu merg, dar mi-e ca ajung acolo si ma voi simti stinghera. Parca vad ca ma va insoti fiul meu de 4 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

si nu gasesti vreo prietena/ un prieten care sa poata merge cu tine, in locul sorei tale?!

uite, noi de revelion am mmers in locul unor prieteni la munte. ei au rezervat camera, au platit 50% pretz si apoi nu au mai putut merge. asa ca ne-am intzeles asa: noi am platit 75%, 50% restul la cazare si 25% le-am dat lor drept compensatzie pt rezervare.
una peste alta a iesit bine, ei si-au redus pierderile si pt noi a fost un pic mai ieftin...

dar daca ai vreo prietena fff buna (sau prieten, de ce nu?!) si banii sunt o problema, eu cred ca ar fi o idee si sa mergetzi fara sa o despagubeasca pe sora ta. ea oricum pierde banii, nu?

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Atentie pe cine iei cu tine .. mai bine singura decit prost insotita zice o vorba "stramoseasca" ... Nici nu sti cit iti poate strica vacanta o asa zisa "roata de rezerva" ... Imposibil sa nu te impietrenesti cu cineva acolo .. nu cred eu ca merg toti perechi or mai fii si grupuri.. si persoane singure ...

Mergi la inceput