concediu 2007 - unde?

sunt curioasa, poate impartasim idei de vacanta, locuri bune si acceptabile ca pret fara intermediari, ce ziceti?
eu, de ex., anul asta tot litoralul romanesc la EF. Nord, cazare la vila particulara, fiindca merg cu niste amici, e pontul lor; detalii deocamdata nu cunosc, dar imi voi exprima impresiile dupa concediu
voi unde mergeti?
ALICe
Raspunsuri

oanalu spune:
Minunata ideea ca acest subiect!
Eu doresc sa-mi petrec vacanta in Grecia, dar nu prea gasesc all inclusive (prefer aceasta varianta deoarece anul trecut in Turcia a fost f.bine).Cunoaste cineva o agentie cu oferte de acest gen?
numai bine,
oana

bb_yasmi spune:
eu fan impatimit al statiunii Neptun, vara asta voi schimba destinatia spre Sicilia (palermo). multe detalii nu prea stiu, voi pleca peste 2 sapt, si apoi revin cu impresii. oricum imi pare rau ca renunt la Neptun ! la anul sigur acolo voi fi !!!
mai merge cineva in palermo??
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 17+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Roxana Claudia spune:
Noi suntem aventurieri...plecam numai pe cont propriu. Asa ca anul asta am ales ca destinatie Mallorca. Bilete am cumparat din ianuarie prin Wizzair pana la Dormunt apoi prin Air Berlin. Costurile au fost aproape numai taxele de aeroport iar acum s-au facut de 4 ori mai mari (exemplu la Wizz unde biletul a costat doar taxele de aeroport, iar acum sunt 529RON/pers). Am inchiriat online masina, care ne va astepta la aeroport la ora decolarii. Primele 2 nopti vom sta la un hotel in apropiere de aeroport iar apoi ne cautam dupa bunul plac. Vom ramane vreo 12 zile.
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

LoraG76 spune:
Noi anul asta dupa ce era cat pe ce sa rezervam in Bulgaria si apoi in Turcia, pentru ca prietenii nostri n-au mai vrut sa mearga, vom ajunge tot la Mamaia...o pensiune particulara, f. faina, zic eu, in zona nordica a statiunii.
In Sicilia am fost si noi acum 2 ani, e frumos, dar nu extraordinar...e mai mult deosebit decat ce suntem noi obisnuiti sa vedem. Am fost si pe Muntele Etna, la vulcan...e altfel, dar e frumos!
Lora, mami de IUSTINA

alic spune:
quote:
Originally posted by michelle-usa
Eforie nord-vila meridian
Michelle, vila Meridian este proprietatea ta? sa stim ca idee; m-am uitat pe pagina de web, e foarte interesant, doar ca nu-i de buzunarul meu; aaa....poate dai si o localizare, un reper...,daca este acces la plaja Britania, eventual niste preturi, ca ce-am vazut eu erau la o agentie; poate daca discutam direct cu tine se schimba tariful

ALICe

bumbacel spune:
2 Mai
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

oana.iat spune:
Oanalu, am vazut ca esti din Iasi si iti recomand sincer agentia asta http://www.sunholidays.ro/ Sunt tour operatori pe Grecia.
Noi am fost in august 2005 in Grecia la all inclusive si am fost f. multumiti. Am fi vrut sa mergem si in 2006, dar in iunie am nascut o fetita si nu s-a mai putut. Daca vrei sa-ti dau si alte detalii, cu placere iti raspund. Agentia avea sediu pe esplanada din spatele Halei Centrale, inspre Tg Cucului.
/

Crinutz spune:
Noi mergem in acelasi loc ca si anul trecut, adica in Thassos, la aceeasi vila pt ca ne-au placut conditiile, servirea, pretul si locatia. Asa ca la sf lui august plecam. De-abia astept desi mai e mult rau pana atunci. Vreau sa am pate din nou de linistea si relaxarea de pe aceasta insula.
Vacanta placuta!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

alic spune:
fetele, va rog mult poate dati si preturi si ce includ ele; si in ce varinata ati mers: agentii, pe cont propriu, cu masina personala, cu excursie organizata...; e posibil sa luam exemplu si poate la anul, daca nu anul acesta sa recurgem la aceleasi modalitati
ALICe