concediu 2007 - unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

alic, noi anul trecut am mers pe cont propriu, am rezervat pe net si gata. Ne-a si spus cineva care fusese acolo ca e ok si am avut curaj. Anul asta mergem tot acolo pt ca e acelasi pret ca anul trecut. Adica 430 euro 7 zile cu demipensiune/2 persoane, la sfarsitul lui august. Mergem cu masina personala, mai ales ca acum stim si drumul mai bine o sa fie ok. Ar trebui sa facem in jur de 10 ore dar anull trecut ne-am ratacit prin Bulgaria si am facut muuuulttt mai mult. am ajuns a 2 a zi.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Michelle, merci pt. raspuns, ma asteptam ca tarifele sa fie un pic mai mici decat in lista de la agentie; oricum, o sa-mi prinda bine in alti ani; merci inca o data;

vad ca nu prea scrieti pe-aici; nu plecati nicaieri in vacanta?

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice, se scrie mai mult la topicurile dedicate: vacanta in Grecia, Turcia, Italia...unde sunt multe informatii detaliate despre fiecare destinatie. plus ca exista "top agentii turism" pentru bile albe/negre pentru fiecare agentie cu care am lucrat.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Roxana, merci pentru informatii; dar "vacante in Romanaia?"; nu ar trebui sa vorbim si despre astea?

ALICe

Mergi la inceput