alic, noi anul trecut am mers pe cont propriu, am rezervat pe net si gata. Ne-a si spus cineva care fusese acolo ca e ok si am avut curaj. Anul asta mergem tot acolo pt ca e acelasi pret ca anul trecut. Adica 430 euro 7 zile cu demipensiune/2 persoane, la sfarsitul lui august. Mergem cu masina personala, mai ales ca acum stim si drumul mai bine o sa fie ok. Ar trebui sa facem in jur de 10 ore dar anull trecut ne-am ratacit prin Bulgaria si am facut muuuulttt mai mult. am ajuns a 2 a zi.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Michelle, merci pt. raspuns, ma asteptam ca tarifele sa fie un pic mai mici decat in lista de la agentie; oricum, o sa-mi prinda bine in alti ani; merci inca o data;
vad ca nu prea scrieti pe-aici; nu plecati nicaieri in vacanta?
ALICe
Alice, se scrie mai mult la topicurile dedicate: vacanta in Grecia, Turcia, Italia...unde sunt multe informatii detaliate despre fiecare destinatie. plus ca exista "top agentii turism" pentru bile albe/negre pentru fiecare agentie cu care am lucrat.
Roxana
Roxana, merci pentru informatii; dar "vacante in Romanaia?"; nu ar trebui sa vorbim si despre astea?
ALICe