Statiunea Hajduszoboszlo - Ungaria?
Buna fetelor. Ma poate ajuta cineva cu o informatie despre o cazare buna in aceasta statiune din Ungaria. Am auzit ca este draguta pentru familie cu copil mic, am intrat si pe site-ul lor, dar sunt o multime de hoteluri, pensiuni, apartamente, ca nu stii la care sa te opresti. Si m-ar ajuta cateva sfaturi de la cineva care a mai fost acolo. Merci. Constanta.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
Raspunsuri
codruta_grg spune:
Inca nu am fost, vrem sa mergem prin octombrie (sunt 220 km de la noi). Am prieteni care au fost si care mai merg vara asta. Sunt super incantati. Eu am vazut diferite hoteluri si cred ca toate sunt la standarde inalte. Cand vin prietenii mei de acolo am sa iti spun unde au stat. Succes!
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Am dat din greseala quote in loc de edit, sorry.
Edit: sti ca acolo sunt bai termale, nu?
connie1974 spune:
Merci mult Codruta, astept cu nerabdare raspunsul tau. Noi probail iulie august vom merge, sper sa nu fie prea tarziu sa fac rezervari.
Constanta si Calin
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
Lali spune:
Eu am petrecut 3 Revelioane la Hajduszoboszlo. De doua ori am fost la Hotel Korona, de trei stele. Pot sa iti spun ca e foarte curat, camere mari si e pozitionat excelent, la trei minute de mers pe jos de strandul termal, in centru, practic. Nu mai stiu preturile, oricum noi nu am fost vara, dar stiu ca erau muuuuuuuult mai mici decat orice oferta din Romania. Restaurante bune , cu specific marghiar sunt Kemences in centru, Karicas si Derby pe o alee intre case. Gatesc super bine, noi ne-am ingrasat intotdeauna cand am fost la ei !
connie1974 spune:
Buna. Tocmai ne-am intors din concediu. A fost super. Recomand statiunea cu caldura celor care vreti sa va odihniti. Am stat la Julia Panzio, extraordinar, la receptie vorbeau si romaneste, mic dejun inclus bufet suedez. Am mancat la diverse restaurante si portiile erau imense, eu invatata cu portiile mici de la noi. Daca vrea cineva mai multe detalii, va stau la dispozitie.
Constanta si Calin