Pete maro pe fata

Pete maro pe fata | Autor: giulia71

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
Iaca va zic si necazul meu, am niste pete maro pe fata care sunt de fapt niste cicatrici de la acnee.
Nu sunt multe, dar ma deranjeaza ca se vad si daca le acopar cu corector si dupa cu fond de ten.
Petele astea mi le-am facut cu manuta mea ca am un obicei prost atunci cand ma concentrez la calculator sa la vreun film sa jupuiesc tot ce am pe fata!
Stiti vreo crema care sa diminueze visibil aceste pete?
Am gasit ceva de la Clinique, dar cum pretul e piperat am zis totusi sa va intreb inainte de a da banii!
Va multumesc!

mami de Calin rasfatzat:)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Eu am folosit de la La Roche Posay, Effaclar A.I.Este pt ten gras,cu imperfectiuni si pete,acum nu stiu ce tip de ten ai tu.Si eu am pete de la o acnee pe care nu am lasat-o in pace si am fost multumita de treaba facuta.
Bafta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Tumpi, merci de raspuns!
Da, am ten gras seboreic si cu imperfectiuni si am folosit si eu aceasta crema insa fara rezultate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Dar pentru petele ramase din sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Initial creeata de giulia71

Buna tuturor,
Nu sunt multe, dar ma deranjeaza ca se vad si daca le acopar cu corector si dupa cu fond de ten.

Eu stiu ca se foloseste intai fondul de ten si apoi corectorul...

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Saphir, pe mine asa m-a invatat cosmeticiana de la Channel care m-a si machiat de nu m-am recunoscut!
Intai mi-a aplicat corectorul pe zonele cu imperfectiuni si apoi fondul de ten, evident totul pe fata hidratata in prealabil!
Or fi si alte feluri de machiaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by ipearina

Dar pentru petele ramase din sarcina?

Incearca la Hofigal, au o crema pe baza de plante pt. albirea tenului. Mama mea a folosit pt. petele de pe fata, pete de batranete. Si a dat rezultate.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

8+

Mergi la inceput

Irlandeza, sar mana de idee...nu stiam de crema asta si in plus ii apreciez pe cei de la hofigal ca au produse bune!
Insa mai tre sa astept pana ma intorc in taza:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Si eu am astfel de pete, cred ca s-au accentuat o data cu varsta.
Am fost la dermatolog si mi-a spus ca sunt un fel de veruci; mi-a dat o crema Smooderm, pentru exfoliere.

Astept rezultatele dupa o luna, dc nu sunt multumita, a spus ca mi le poate si "arde", dar raman mici semne.

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Incearca la un dermatolog. Au anumite tratamente cosmetice foarte bune.
Sora prietenului meu si-a scos comedoamele , iar dupa tratamentul acela facut cu un aparat special + tratament cu zapada carbonica am ramas cu gura cascata.
Avea ten foarte frumos si inainte, fara cosuri, dar dupa asa arata de parca era scoasa din reviste.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Am plecat ieri hotarata in oras sa vad daca pot obtine programare la un dermatolog, nu -am reusit din pacate.
Am oprit la Douglas sa rog una din fete sa-mi dea un petit esantion de la Clinique pentru a vedea daca merita sau nu sa dau atatia bani!
Vreau sa va spun ca am fost refuzata si m-am simtit atat de prost, eram parca in pozitia de cersetoare, offf!
Dupa care m-am desteptat si am scos cartea de client fidel si am primit mai mult decat un esantion (o cutie plina cu crema respectiva) plus scuzele de rigoare!!!
M-am razbunat si eu si i-am spus ca daca se mai intampla o singura data le fac reclamatie!
Apoi am avut brilianta idee sa opresc la farmacie si sa o rog pe farmacista sa imi dea ceva pentru petele maro.
A fost draguta si mi-a dat Effasun Trio si m-a asigurat ca are efecte bune dar ca trebuie facut tratament de cel putin 3 luni.
Asa ca de azi am incepu sa imi dau si cu aceasta crema si ..sa vedem ce rezultate voi avea!
Tineti-mi pumnii!
Va pupic

Mergi la inceput