Botez cu cantec

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Initial creeata de viviana

Nu ma intereseaza Columbenii. Nu i-am criticat si nici nu i-am aplaudat. Sunt bogati, isi permit orice, platesc o groaza de taxe la buget - treaba lor!

Altceva m-a deranjat.
Sambata, pe la ora 10 seara tot butonand telecomanda am dat peste botezul-live. Canta corul de copii Alegretto.

De atunci stau si ma tot intreb ce cauta corul acela de copii, la ora aceea inaintata, acolo?

Pana unde trebuie sa mearga dorinta noastra de succes, bani si vizibilitate? Mai ales cand este vorba de copii?
Pot reprezenta Columbenii modele pentru copiii nostri? Nu.

Daca fata mea ar fi facut parte din acel cor nu as fi lasat-o sa mearga acolo.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mai grav mi se pare faptul ca si pe la 11 fara un sfert (cind am dat eu de respectiva transmisie) copii inca mai cintau. Cred ca nici o suma nu justifica exploatarea unor copii. Aceea era o ora la care toti copilasii de acolo trebuiau sa doarma deja.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Nu ma uit la emisiunea lor , nu ma intereseaza ce se intampla cu ei , dar aveti dreptate in privintza copiilor.La acea ora copiii nu aveau ce cauta acolo.
Mai nou bahmuteanca cu prigoana au luat exemplu de la columbeni si-si fac reality show la antena 1.
Bahmuteanca spunea : De ce nu? sa-i vada lumea cum sunt intr-adevar si sa intre in casa lor.
NU-mi plac aceste emisiuni.nu ai ce vedea la ele ( educativ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

quote:
Originally posted by emicris
Zarisem mai multa lume buna ,lume care credeam ca in veci n-o sa-si asocieze numele cu al lor.

Cine, cine? Ca eu n-am reusit sa vad.

Cum cine?!Meleonarii din Top 300 .

Eu nu am vazut mai nimic dar prin ziare am citit ca Felicia Filip e prietena de familie.

Alina

Mergi la inceput