Botez cu cantec

Botez cu cantec | Autor: viviana

Link direct la acest mesaj

Nu ma intereseaza Columbenii. Nu i-am criticat si nici nu i-am aplaudat. Sunt bogati, isi permit orice, platesc o groaza de taxe la buget - treaba lor!

Altceva m-a deranjat.
Sambata, pe la ora 10 seara tot butonand telecomanda am dat peste botezul-live. Canta corul de copii Alegretto.

De atunci stau si ma tot intreb ce cauta corul acela de copii, la ora aceea inaintata, acolo?

Pana unde trebuie sa mearga dorinta noastra de succes, bani si vizibilitate? Mai ales cand este vorba de copii?
Pot reprezenta Columbenii modele pentru copiii nostri? Nu.

Daca fata mea ar fi facut parte din acel cor nu as fi lasat-o sa mearga acolo.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

mie personal acest reality show mi se pare a fi un dispret la adresa natiunii romane! au bani e dreptul lor dar columbenii astia ajung sa dea un nou sens notiunii de bani!
ma intreb oare ce invataminte trag tinerii privind aceste emisiuni! c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Vivi, poate parintii copiilor din cor percep altfel...
Poate ei pica pe spate de bogatia fam.Columbeanu si pt ei e o mare cinste si mandrie, ca odrasla lor sa cante la cheful Comumbenilor.
Poate dirijorul corului a primit a suma imensa ca sa participe la botez, si le-a zis parintilor, ca ori vin copiii sa cante, ori sunt dati afara din cor...

Nu se stie exact, care o fi fost motivul...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Mda, la fel de intrigant si de neinteles ( pt mine! ) mi s-a parut sa vad, butonand ziarele online, o poza cu Felicia Filip tinand in brate fetita la biserica , ( in calitete de ce????)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Si eu m-am intrebat ce cautau copiii aceia acolo sa cante si sa-i incante pe cei care stateau la mese...
Nu aveau ce sa caute la o ora asa de inaintata, parerea mea!
In fine, stiu parintii copiilor de ce si-au lasat pruncii la petrecere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Si pe mine m-a dezamagit Felicia Filip.Nu cred ca a avut vreun rol ,doar a cantat Ave Maria cu fetita in brate(am vazut la stiri).Orice ar face,invadeaza televiziunile,si ne intoxica,insa mai nou am vazut ca se dau si culti.Zarisem mai multa lume buna ,lume care credeam ca in veci n-o sa-si asocieze numele cu al lor.

mamica de zmeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

poate si copiilor li s-a oferit o suma de bani ,, poate era importanta ... si s-au simtit mandri ca au castigat pe propriile puteri ceva...
Doamne ce le-a dat prin cap! cred ca au o persoana angajata care se gandeste zilnic ce sa ma i faca si cu ce sa mai shokeze lumea!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Felicia Filip a cantat Tatal Nostru, mie mi s-a parut cam neavenita faza, in biserica, show ca sa ii incante pe Columbeni. Initial m-am gandit ca o fi si ea nasa (?!), dupa aia mi-am dat seama ca femeia isi facuse reprezentatia.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

din care am inteles eu, Felicia Filip este nasa copilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Din cate am inteles eu, parintele spiritual al Irinei este un om de afaceri grec cu care Irinel are de gand sa colaboreze pe viitor...Felicia Filip era doar un simplu invitat, care a cantat si ea pentru pruncuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by emicris
Zarisem mai multa lume buna ,lume care credeam ca in veci n-o sa-si asocieze numele cu al lor.

Cine, cine? Ca eu n-am reusit sa vad.

Mergi la inceput