Crema pt burta plata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Xio, nu stiu daca e asa simplu sa scapi de burtica doar cu sport si alimentatie sanatoasa. Eu de ex am mincat sanatos si am facut sport un an, 500 de abdomene la fiecare antrenament (de 3 ori pe saptamina) si nu am scapat de burta in totalitate. Bine, trebuie sa recunosc ca la 170 am 59 de kilograme si nu o burtica mare, dar NU E PLATA! Niciodata nu a fost. Ce pot sa fac? Ca ma apuc acum sa pling....m-am apucat iar de abdomene, masaj si dieta, dar NU VREAU SA SLABESC vreau doar sa am burta plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Printeso , sunt 2 variante:
1.Asa esti tu construita
2.Ai ceva grasime pe acolo.

cand mergeam la sala ma uitam la o poza de-a lui Ronnie Coleman, numarul 1 mondial la culturism si ma miram ca avea abdomenul....nu plat , era iesit in afara.Pe peretele pus era Arold in tinerete care avea un abdomen cu patratele , escavat.
Depinde de constitutia si de constructia corpului tau , sunt pers. care au abdomenul musculos , fara grasime , dar care bombeaza in exterior(daca imi amintesc bine Amelie Mauressmo-nu stiu exact cum se scrie-) e asa.

sa ai abdoenul plat fara sa slabesti si din alte zone nu se poate(asta in cazul in care ai si ceva grasime).O stiu de la prietenul meu , care avea patratele cat casa dar care nu se vedeau din cauza grasimii.Pana nu a alergat putin sa dea jos ceva tesut adipos nu s-a vazut.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citeva creme pentru aplatizarea burtii contin factori de control al cortizolului. Cortizolul e un hormon de stress corticosteroid si multi cercetatori spun ca in excess ar duce la formarea stratului de grasime in interiorul abdomenului (strat de grasime care iarasi poate fi corelat cu factori de risc la citeva boli cronice). Normalizarea nivelului de cortizol e un factor important in obtinerea homeostaziei (echilibrul metabolismului). Deci in mod virtual acea crema poate "aplatiza" si burta reducind nivelul de stress. In realitate insa activitatea unui hormon e cel putin legata de a altuia...etc iar absorbtia se face virtual mai bine cu pastile decit creme, dar in literatura de specialitate exista studii care atesta ambele teorii.
Genetica spun unii, in cazul "burtii" tine mai degraba de o predispozitie a cortexului adrenal in a produce hormonul respectiv care mareste stratul de grasime decit a corpului in a produce un strat de grasime.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Am vrut sa imi iau si eu creme din gama asta de la HelpNet. Am dat de o tipa super, si mi-a dat de inteles ca nu prea e mare diferenta intre ele si ca nu ar avea cine stie ce efect.

Eu am avut rabdarea acum catva timp sa stau sa citesc componenta de la l'OREAL DE ZI SI CEA DE NOAPTE, SI E CAM IDENTICA (alta aranjare).

Pana la urma mi-am lua Cell-Plus si e fff faina. Arde rau.Are multe chestii naturale in ea, pe langa chimicalele de rigoare.

Si burta plata fara regim sanatos si sport nu prea cred sa existe. Parerea mea

Si dupa cum a zis cineva, conteaza fff mult si care e conformatia ta. Poti sa faci 1000000000 X N abdomene si sa nu il ai plat sau cu patratele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Nici vorba sa scapam de burta cu niste pastile. Fara efort fizic si fara dieta cam nimic nu se poate intampla. Bisturiul ar mai fi o varianta. Insa, pastile miraculoase de slabit sau de remodelat corpul nu s-au inventat... inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Si eu sint sceptica,dar m-as bucura enorm sa mearga.Trebuie sa faci masaj sau pur si simplu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

angn, ce fel de crema Cell-Plus ai folosit . am vazut gama , pare tentanta dar nu stiu care sa o iau .
thx
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

BeBelusca, am luat crema cea mai mare de la Cell-Plus, are 300 de ml, asa ca o sa ajunga un timp. Era la oferta si ajungea la 56 lei, acum cred ca e iar la 74.
Dar merita.
E pentru toate zonele.
Are un efect de catifelare, si in combanatie cu papa sanatoasa, un pic de sport, si muuuulte lichide e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

thx de raspuns
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mda... tocmai am terminat o crema pentru slabit... Hihihi!!!! Dar eu sunt asa de sedentaaaara, fetelor, nici nu ma mir ca nu observ nicio modificare... Si imi plaaace sa mananc... Inainte (inainte de 30 de ani), daca vroiam slabeam, daca vroiam ma ingrasam... acum nada de nada. Totusi eu ma incapatanez si mi-am mai cumparat una!!!! Hihihi Pupici

YLARI

Mergi la inceput