Crema pt burta plata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by Alé

quote:
Originally posted by XIO

NU ,NU,NU,NU,NU.
E o prostie, probabil iti va face pielea mai fina(daca e buna)

Crezi ca ai putea fi mai putin categorica in exprimari si catalogari, te rog?

Cine crede/gindeste/spune o prostie, prost se numeste, nu?

Eu cred ca s-a referit la produs. Produsul cu pricina pare a fi o prostie, un articol lipsit de eficacitate, promisiuni fara efecte reale.

_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

exista creme anti-celulitice care functioneaza - adica cele pe baza de cafeina. bineinteles in combinatie cu dieta si sport. iar Lineance asta e, o crema pe baza de cafeina + ceva extracte vegetale.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Alé

quote:
Originally posted by XIO

NU ,NU,NU,NU,NU.
E o prostie, probabil iti va face pielea mai fina(daca e buna)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Crezi ca ai putea fi mai putin categorica in exprimari si catalogari, te rog?

Cine crede/gindeste/spune o prostie, prost se numeste, nu?

In primul si in primul rand , ma refeream la produs(este si logic , dar deh).
In al doilea rand referitor la produs nu pot fi mai moderata din simplul motiv ca e o mare prostie existenta lui pe piata. Nu exista vreo crema care sa-ti aplatizeze abdomenul, sa-ti remodeleze sanii sau sa-ti faca fundul mai bombat , mai ferm.
Este pur si simplu o hotie faza asta .

P.S: nu ma impresioneaza mesajul tau absolut deloc, doar ma distreaza. Unde erai tu sau unde e corectitudinea atunci cand este vorba despre alti useri?
mai exact, cand Guestus m-a injurat, tu ce faceai?Intreb asta pt. ca esti moderator. "reclamatia" aia fantoma ce face?
pana nu se aplica regulile pt. toata lumea, se poate lasa drama l o parte.
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by XIO
In primul si in primul rand , ma refeream la produs(este si logic , dar deh).
In al doilea rand referitor la produs nu pot fi mai moderata din simplul motiv ca e o mare prostie existenta lui pe piata. Nu exista vreo crema care sa-ti aplatizeze abdomenul, sa-ti remodeleze sanii sau sa-ti faca fundul mai bombat , mai ferm.
Este pur si simplu o hotie faza asta .

P.S: nu ma impresioneaza mesajul tau absolut deloc, doar ma distreaza. Unde erai tu sau unde e corectitudinea atunci cand este vorba despre alti useri?
mai exact, cand Guestus m-a injurat, tu ce faceai?Intreb asta pt. ca esti moderator. "reclamatia" aia fantoma ce face?
pana nu se aplica regulile pt. toata lumea, se poate lasa drama l o parte.
multumesc!

usor, usor, e vb doar de o crema....nu e locul de platit polite. exista PM si raportarile la moderator pentru asta, multumesc.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

XIO, esti mereu cu garda sus si cu sulita inainte. Ia-o mai usor, ca esti in spatiu public...

Poate te-ai referit tu la crema, dar sunt convinsa ca ti-a scapat din vedere faptul ca persoana/persoanele care au folosit-o s-ar putea simti ofensate de remarca ta.

Atitudiena ta in general pe forum este una agresiva: iata din nou

quote:
...e o mare prostie existenta lui pe piata. Nu exista vreo crema care sa-ti aplatizeze abdomenul, sa-ti remodeleze sanii sau sa-ti faca fundul mai bombat , mai ferm.
Chiar crezi ca nu exista o metoda mai amabila de a transmite acelasi mesaj? Sau macar sa incepi cu banalul Eu cred ca sau sa inchei cu consacratul parerea mea...

Nu e in dreptul nimanui sa trinteasca axiome d'astea atit de categorice, si pe deasupra usor interpretabile. Daca tu iti cumperi un produs considerat de altii "o prostie" nu cred ca te simti prea bine, nu?

Si pe de alta parte, mai informeaza-te. Nu strica niciodata sa mai citesti, sa te perfectionezi, sa-ti deschzi orizonturile. Cremele astea imposibile chiar exista si au efect...

Cat despre intrebarea "ce faceam io cind te injura Guestus" este mai mult decit deplasata. Nu este cazul sa-ti dau eu tie explicatii depsre ce fac sau nu fac, iar referirea la "drama" este de-a dreptul ofensatoare. Regulile sunt reguli si trebuie sa le respecti.

Te paste un avertisment colorat daca nu revii la sentimente mai bune.

Mergi la inceput

Ale , cred ca observi ca doar tu ai fost ofensata.
Daca ceva e prost mi se pare normal s o spun , si sa o spun categoric.
In cazul dat de tine , ca eu imi iau ceva si altii spunca e un produs prost , cum Dumnezeu crezi ca ma simt? Spun Ok , il incerc si gata , nu ma simt lezata, nu plang , nu dau din picioare.

Referitor la nu e treaba ta , paidaca esti moderatoare si te-ai autosesizat cand eu am spus ca produsul cutare e o prostie mi se pare ca te-ai fi putut autosesiza si cand Guestus a jignit ca la usa cortului.daca sunt reguli , aplica-le corect , daca nu , nu.
Inainte sa-mi dai mie in cap aplica regulile corect , dupa poti sa spui orice.

Roxanaz, Ralu_tudor, scuze de offtopic ,nu se mai intampla
Ralu , nu exista creme care sa-ti faca abdomenul plat.
Este o hotie si atat.Eventual iti va catifela pielea , dar nimic mai mult.
Dupa cum spunea cineva mai sus , fara dieta&sport nu obtii nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ca sa aveti o burta plata nu reusiti doar cu o crema,trebuie neaparat sa faceti multe abdomene zilnic si sa aveti o alimentatie sanatoasa.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_tudor spune:

Anky, eu asta incerc sa fac!Merg la aerobic de 4 ori pe saptamana,utilizez aceasta crema si nu mai mananc dupa 6 decat eventual fructe.Cumuland acesti trei factori sper sa apara ceva rezultate!

Ralucalui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu mi-am luat o centura din neopren sau ce material o fi ala, pe care o pun cand alerg, ca la sala nu mai ajung, merg doar in parc la alergat. Pot sa spun ca transpir foooarte mult, e fleasca cand o scot. Asa ca puteti sa o puneti cand faceti sport, poate ajuta si asta.
Si mie mi se pare ca o crema nu iti poate face abdomentul plat, asta e clar. Daca faci sport si tii si regim alimentar, poate ai o sansa. Dar folosind doar crema in nici un caz nu vei ajunge ca in reclamele alea.

Mergi la inceput

Atata timp cat faci sport si mananci sanatos , cu sau fara crema rezultatele sunt aceleasi.

Mergi la inceput