Miss Universe

Miss Universe | Autor: Kefi

Link direct la acest mesaj

Buna,

Chiar acum ma uit la Miss Universe la televizor.

Nu am vazut primele minute, deci nu sint f sigura, dar am impresia ca Romania nu a participat . Daca asa e, ma lamuriti si pe mine de ce?

Pina acum, cele 5 finaliste sint: Venezuela, Korea, Japan, Brazil and USA (care a cazut in popou la prezentarea rochiilor de seara...)

Kefi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

iti zic eu.. castiga Japonia

cred ca vezi o reluare, nu?

O japoneza este regina frumusetii in 2007

O dansatoare japoneza in varsta de 20 de ani, care vrea sa-si deschida o scoala internationala de dans, a fost incoronata Miss Univers 2007.

Riyo Mori devine astfel a 56-a castigatoare a titlului, dupa un concurs marcat de proteste si incidente, scrie presa internationala de marti.

Miss SUA, Rachel Smith, a alunecat si a cazut pe scena, dar a obtinut totusi locul al cincilea in concurs, iar Miss Suedia, Isabel Lestapier Winqvist, a fost exclusa din concurs dupa ce mai multi reprezentatnti ai tarii sale s-au plans ca aceasta competitie este degradanta pentru femei.

Riyo Mori a primit coroana de regina a frumusetii in valoare de 250.000 de dolari de la Zuleyka Rivera din Puerto Rico, desemnata Miss Univers in 2006. De asemenea, Mori a fost recompensata cu un ceas de lux, o garderoba completa si un apartament in New York, pentru un an de zile.

Concursul, desfasurat in Mexic, a avut un public de 10 000 de persoane si circa 600 milioane de telespectatori din toata lumea.

Chinezoaica Ningning Zhang a fost aleasa Miss Simpatica, iar filipineza Anna Theresa Licaros a fost desemnata cea mai fotogenica din concurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kefi spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

iti zic eu.. castiga Japonia

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Uau, ce "intuitie" ai...

Nu stiam ca e in reluare, eram sigura ca e in direct.

Mersi de lamuriri, acum pot sa ma duc sa ma culc!

PS1: Dar cind a fost de fapt?

Ps2: Si tot nu am inteles de ce Romania nu a participat.

Kefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Nu sunt rasista,dar anul asta numai asiaticele iau premii?

mamica de zmeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kefi spune:

quote:
Originally posted by emicris

Nu sunt rasista,dar anul asta numai asiaticele iau premii?

mamica de zmeu

emicris, nu stiu daca te referi si la alte concursuri in general, dar la asta, dupa parerea mea, chiar nu a meritat. Dupa gustul meu, cea mai frumoasa (dintre cele 5 cel putin) e tipa din Venezuela.

Stiu ca in general, finalistele 15, 10 si 5 sint alese pe criterii de locatie (adica sa fie toata lumea reprezentata), dar ma gindeam totusi ca marea cistigatoare sa fie cea mai frumoasa din cele ramase.

Nu inteleg concursurile astea de miss, niciodata nu cistiga cea mai frumoasa.

Si cum ziceam..., Romania de ce nu a fost pe acolo?

Chiar nu stie nimeni? Ce, noi nu mai avem fete frumoase? Sau hai sa reformulez: noi nu mai avem fete urite ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

si mie mi-a placut cel mai mult tipa din venezuela, insa stiti cum sta treaba si la concursurile astea ...
sunt multe interese la mijloc...asa ca nu neaparat frumusetea e criteriul de baza a selectiei.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

As fi vrut sa vad si eu acest concurs;cand eram in Romania imi placea la nebunie sa urmaresc concrsurile de genul acesta.
Desi Japonia a castigat,nu s-a facut mare zarva aici din acest concurs.

Bianca 22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Romania nu a avut licenta de organizare a concursului MissUniverse Romania anul acesta. Ca nu se duce asa, din oficiu, din fiecare tara cate o fata.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Am intrat pe site-ul oficial si Romania n-are reprezentanta, intr-adevar.

Venezueleanca e chiar superba, iar janopeza e frumosa, dar parca nu cea mai cea.

http://www.missuniverse.com/delegates/2007/files/JP-photo-swim.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Nu am vazut concursul.Nici nu am stiut exact cand este, dar din ce am reusit sa vad pe net,venezueleanca mi s-a parut tare dragutza.Nici celelalte n-au fost mai prejos.Pacat ca Romania n-a avut reprezentanta.

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si Jamaica e faina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput