Miss Universe
Raspunsuri - Pagina 2
Kefi spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Romania nu a avut licenta de organizare a concursului MissUniverse Romania anul acesta. Ca nu se duce asa, din oficiu, din fiecare tara cate o fata.
Hai ca mi-am regasit si eu postul, nu stiam unde disparuse!! Triunghiu Bermudelor, nu alta....
Xio, mie mi-a placut mult si tipa din Tanzania, are cap de papusa, uite-o aici:
http://www.missuniverse.com/delegates/2007/files/TZ-05.07.07-003p.html
gabitzam, cred ca ai vrut sa spui licenta de participare, nu de organizare... Dar daca nu se duce asa din oficiu fiecare tara, atunci cum o fi?
M-am mai uitat pe Internet si am vazut ca exista si Miss World, acolo participa toate tarile. Chiar am remarcat ca la Miss World 2006, romanca a iesit a 2a Ce alte diferente or mai fi intre astea doua concursuri?
Kefi
okusan spune:
apropo"s de miss japan 2007,japonezii nu sunt delok incantati te cea care le a reprezentata tara la acest concurs,este fetita de bani gata
si a fost normal sa castge cica si mai e si foarte urata(busaiku)
nu am spus o eu ci ei japonezii iar un dj de la radio a afirmat ca in Nagoya merg zilnic pe strada multe domnisoare mult mai frumoase decat miss japan!
asta este ,banii vorbesc
oficial mi -e bine!
pengunica spune:
Tipa nu este chiar o frumusete intradevar, dar banuiesc ca nu doar pentru frumusete se alege un MISS UNIVERSE.
Kefi spune:
quote:
Originally posted by pengunica
Tipa nu este chiar o frumusete intradevar, dar banuiesc ca nu doar pentru frumusete se alege un MISS UNIVERSE.
da, pengunica, eu it dau oarecum dreptate ca nu ar trebui sa fie numai fizicul, dar totusi mi se pare greu de crezut ca nu sint in stare sa gaseasca in toata lumea asta o fata care sa intruneasca toate calitatile: sa fie si frumoasa, si inteligenta si stiti voi, tot tacimul.
la nivelul asta, eu m-as astepta sa vad numai fete frumoase si vad cu tristete ca sint f putine care sint intradevar frumoase... ca de la TV oricum tot numai asta se vede...
pacat, dupa parerea mea.
pengunica spune:
Poate ca si banii vorbesc .Banuiesc ca asa o fi peste tot,asta daca nu au fost si alte interese la mijloc.....asa e peste tot .Cate fete frumoase si destepte nu sunt in Ro dar care nu au posibilitatea sa ajunga la televizor sau la alte concursuri de frumusete.
In Japonia sunt intradevar si fete mai frumoase decat ce-a care a castigat Miss Universe dar banuiesc ca nu isi permiteau lectii de dans in America....pana la urma urmei si aici sunt oameni cu posibilitati ca peste tot.Banii vorbesc!