costumul pt prima serbare (1 iunie)

costumul pt prima serbare (1 iunie) | Autor: lizzy

Link direct la acest mesaj

sunt noua la subiectul gradinite. copilul meu are un pic sub 3 ani si merge la gradi din aprilie. de 1 iunie va participa la prima lui serbare. vreau sa fie incantat si sa se simta bine.
tema serbarii este "copii din toata lumea" si trebuie sa il imbrac intr-un costum reprezentativ pt o anume civilizatie, zona, popor, gen "indian", "eschimos", etc.
problema este ca indian nu pot sa-l fac ca nu am pene, eschimos - sa fim seriosi, suntem in plina vara deja!
deci, mamici cu experienta si resurse, va rog ajutati-ma cu idei sa-i cumpar/confectionez un costum frumos. serbarea este saptamana viitoare...
daca exista un alt subiect pe aceasta tema va rog sa ma iertati si sa-mi dati link-ul.

va multumesc din suflet!

astept cu nerabdare, a voastra,

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Educatoarea lui Adi i-a facut pe baieti indieni imbracandu-i in blugi si tricouri albe, pe cap cu esarfe in care a infipt niste pene de porumbei (se gasesc peste tot pe jos) si in obraji cate doua dungi cu ruj. Sa stii ca au iesit destul de reusiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

ti-am trimis un pm . sper sa-ti foloseasca

mami de annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce

Mergi la inceput