sunt noua la subiectul gradinite. copilul meu are un pic sub 3 ani si merge la gradi din aprilie. de 1 iunie va participa la prima lui serbare. vreau sa fie incantat si sa se simta bine.
tema serbarii este "copii din toata lumea" si trebuie sa il imbrac intr-un costum reprezentativ pt o anume civilizatie, zona, popor, gen "indian", "eschimos", etc.
problema este ca indian nu pot sa-l fac ca nu am pene, eschimos - sa fim seriosi, suntem in plina vara deja!
deci, mamici cu experienta si resurse, va rog ajutati-ma cu idei sa-i cumpar/confectionez un costum frumos. serbarea este saptamana viitoare...
daca exista un alt subiect pe aceasta tema va rog sa ma iertati si sa-mi dati link-ul.
va multumesc din suflet! 

astept cu nerabdare, a voastra,
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Educatoarea lui Adi i-a facut pe baieti indieni imbracandu-i in blugi si tricouri albe, pe cap cu esarfe in care a infipt niste pene de porumbei (se gasesc peste tot pe jos) si in obraji cate doua dungi cu ruj. Sa stii ca au iesit destul de reusiti.
ti-am trimis un pm . sper sa-ti foloseasca 
mami de
annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce