FIV 121
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
gabid spune:
quote:
Originally posted by rubia
Eu prima la apel:
Din punctul meu de vedere n-am reusit valoare=0,1 dar dupa aceea am vb cu Prof. Ancar care mi-a zis sa continui tratamentul(NU STIU DE CE ?DAR...)
Deci,continui tratamentul(desi stiu ca doar prelungesc agonia)
dar concluzia finala este ca NU AM REUSIT
Imaginati-va ca dupa ce am luat rezultatul(desi abia m-am stapanit din plans pana am ajuns acasa-atunci am izbucnit)sa zicem dupa vreo 20 minute mi-au venit rudele in vizita:pe mine ma durea capul cumplit,abia m-am stapanit din plans,a mai trebuit sa si intretin atmosfera,abia acum au plecatbang
bang
Pe de o parte pot sa zic ca prezenta lor m-a ajutat ca altfel plangeam in continuu pana acum si singura pe deasupra pt ca sotul e plecat si se intoarce abia maine,bineinteles ca l-am sunat atunci cand plangeam si a incercat sa ma calmeze .dar doar venirea lor m-a linistit de voie de nevoie pt ca nimeni nu stie situatia n-am chef de compatimirile lor,de intrebari non-stop,de fraze de genul "esti tanara"
nusy sper ca macar tu sa ne dai o veste buna!
Rubia si eu tot cu prof Ancar am facut...la primul esec asa mi-a spus si mie...ia progesteron pt ca nu venise ciclul...se mai intampla si minuni posibil...mi-a venit dupa 2 saptamani...si nu va spun ce imi venea sa fac cand vedeam ca curge ,curge si se duc bb-ii mei!
![](zid.gif)
Gabi & Moni 5 ani
[URL=http://www.slide.com/s/RoSX3DAP6T9C783Xb5P685l1WsK9BzS6?referrer=hlnk]
![](http://widget.slide.com/rdr/1/1/4/S/300000008a87ff9/1/4/_CnGIBFi5j9PZ0wP9MyIKM4oRg4V8-rV.jpg)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina28 spune:
Oana esti criminala, m-ai cunoscut in vremuri bune cand pot zice ca m-am ingrasat ceva adica am pus vreo 5kg in urma tratam pt fiv
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
nusy spune:
Onuta, cata dreptate ai...Degeaba ne tot intrebam noi ca de ce o fi asa..si nu altfel..numai DD poate sti.Asa e,fiecare cu sansa si norocul ei.Degeaba am avut 3 embrioni frumosi de 8 celule,degeaba endometrul era de 14, degeaba am "sub 35 ani", degeaba am facut injectabilul si am stat si acasa,in pat...n-a fost sa fie!E bine ca te-ai detasat de " subiect" si privesti lucrurile relaxata.E si asta una dintre cheile succesului.
Nusy
gabid spune:
Dupa 5 ani si un pic de forum...atat cat are si fii-mea...subiectul FIV imi ramane cel mai drag...cred ca intr-un fel a fost creat de mine!Am fost prima pe forum care am povestit de FIV-ul meu cel reusit!!
Acum ma gandesc ca poate intr-un an voi reusi sa strang bani si sa fac un alt FIV aici in Canada.Problema e ca am pus pe mine vreo 10 kg decand sunt in Canada si pana nu le dau jos nu poate fi vorba de un alt FIV.
Va citesc mereu si sunt alaturi de voi chiar daca nu va scriu mereu cate un mesaj.si mult succes la FIV-oasele ce urmeaza!
Gabi & Moni 5 ani
[URL=http://www.slide.com/s/RoSX3DAP6T9C783Xb5P685l1WsK9BzS6?referrer=hlnk][/URL]
marrina spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Am inteles, Monica. Si ma bucur ca mai intri pe la noi. Dar si ei cred ca e suficient 9 utrogestan/zi.
Oricum in prospectul utrogestanului scrie ca doza maxima trebuie sa fie de 600 mg/zi. Cat progesteron contine un ovul de utrogestan? Ce se intampla daca iei mai multe? Nu a intrebat nimeni dr?
Un ovul are 100 mg progesteron deci 6/zi inseamna 600 mg/zi, doza maxima admisa.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
ANDRA0 spune:
Incerc si eu sa va scriu pe fuga cateva randuri. Azi am fost la prima eco de la inceputul stimularii (ziua 6 - Puregon 200), si mi-a gasit 5 foliculi buni pe ovarul drept, si 2 buni ca marime si unul codas pe cel stang. Fata de primul FIV (stimulare cu Puregon 150)am raspuns mai bine la stimulare de data aceasta. Vineri ma duc din nou la control si sper sa mai apara si altii. Incep sa cred ca raspunsul slab de data trecuta s-a datorat si faptului ca primele 3 injectii de Puregon le-am pastrat o dupa-masa si o noapte la temperatura camerei, cand ele trebuiau tinute la 2-8 grade. Cand o sa mai am putin timp am sa va povestesc ceva referitor la medicamente luate de la spital - conditii de pastrare a acestora.
Moniland, am intrebat-o pe Marilena si mi-a spus ca in august vor fi in concediu (i-am spus ca Surcel ma intereseaza).
Andrada.P spune:
Aldolina cred ca ma bag si eu la anestezie locala. Oricum o intreb pe dr in ziua 1 cand o sun sa ma programez. Sa vedem ce zice ca la mine s-ar putea sa fie mai complicat avand in vedere ca incearca sa-mi desfunde si trompa.
Oanuta habar nu am cand pica si eu sunt curioasa! Acum sunt ziua 20. Am niste firisoare maro de catva zile si habar nu am ce sunt. Ma doare si burta ca la CM. Dumnezeu stie! Data trecuta, in prima luna dupa FIV mi-a intarziat 10 zile. Ar fi culmea sa recuperez acum! Dar cine stie? Poate picam in aceeasi perioada!
Sa stii ca am reusit si eu sa ma relaxez desi tot ce fac fac pentru urmatoarea incercare. Am inceput sa alerg dimineata in parc, mananc foarte sanatos, m-am lasat de fumat de 11 zile (aplauze!!!), o sa ma duc la cursuri de dans si programez concediu (2 saptamani la mare) taman inainte de urmatorul FIV! Cu toate astea si cu tratamentul de sustinere pe care deja l-am stabilit cu dr, poate reusesc ceva. Doamne ajuta!
Andrada
sunshine4ever spune:
Cellu bun venit acasa. Grija de puiut si sa tai in patut cit e nevoie, sa dea Dumnezeu sa fie de bien si sa nasti un bebik frumso si sanatos.
in asteptarea unui ingeras
Aldolina spune:
Oana, iti face o injectie in uter cu xilina dupa ce iti introduce valva aceea si o cracaneaza. Cih...Simti o intepatura mica si-atat. Inainte cu o seara de histeroscopie nu am prestat si acum am pauza pana sambata. Interventia stiu ca e recomandat a fi facuta intre zilele 7-14 de la CM. Vezi ca am scris mai multe detalii la subiectul respectiv, in principal despre internare, poate te ajuta.Oricum, daca mai vrei detalii, spui si zice fata.
M Oana spune:
OOOOOO, pai Andrado sa incep cu aplauzele.......
Da' de alergat pe unde alergi, ca poate iti fac cu mana intr-o dimineata si poate te si insotesc o data la saptamana, ca in ultima vreme dorm, de zici ca am schimbat scutece noaptea de 3 ani incoace. Cat despre dansuri, acolo chiar ca m-as baga fara ezitare, dar stiu ca problema era ca n-avem parte masculina, care sa ne insoteasca si trebuia sa apelam la masculii de pe margini. Te duci cu al tau, ca daca nu, poate facem un tandem, desi eu imi fac in acelasi timp si vise de a ramane natural si nu stiu cum se impaca cele 2 activitati.
Si eu mi-am schimbat dupa esecul la FIV stilul de a manca, pe langa alte multele. Imi incep diminetile cu sucuri naturale de gref, portocala, mere, kiwi, cu omleta mereu altfel conceputa, cu sandwich facut la gril din produse cat mai naturale, cu mancaruri pe baza de peste sau pui, fara mese seara, fara cola si alte sucuri de-a gata, care nu-mi lipseau din casa, cu 2 l de apa, ca-n cartile de sanatate.
Daca pana acum mi se parea un chin sa mananc astfel, acum a devenit un stil de viata in care cred si pe care caut sa-l tot imbunatatesc.
Aldolina stii cumva daca tinctura de branca ursului e contraindicata dupa ovulatie? Stiu ca cea de cretisoara e contraindicata, caci e avortiva si de aceea iau din prima zi de CM pana la ovulatie, dar nu stiu daca sa fac la fel si cu branca ursului. Nu credeam ca ma voi da pe tincturi, insa decat pe mana procedurilor medicale, mai bine apa cu ceva picaturi amarui in ea.
Aldolina pai suna ca injectia de la stomatologie, cu care sunt super obisnuita, desi acolo e mai usor de deschis gura........
Ma duc sa citesc unde m-ai trimis, in clasa vecina si daca nu pricep ma intorc sa cer explicatiuni........
Tot eu sunt, cam gafaita, dar cu intrebari proaspete in tolba.
Caseta video ma gandesc ca tre' sa fie din aia gen caramida de pe vremuri, care se poate viziona numai pe hurdubaraiele de pe vremuri. Am nunta pe asa ceva, ca dateaza din perioade preistorice, apoape de revolutie, cand sa ai video, era un semn de mare avutie. Dar de atunci toata lumea a aruncat harburile de aparate si zau daca mai pot sa-mi contemplu nunta, deci nici cu uterul nu cred ca as avea sanse mai mari. Desi am auzit de la niste prieteni ca se poate trage de pe formatul de caramida pe format de DVD, urmeaza sa ma interesez, desi asta implica sa-mi vada si prietenii uterul.......
Daca in 15 minutele dupa interventie erai buna de plecat acasa, erai si buna sa conduci, ca tare m-as intoarce pe scaunul din dreapta acasa?
Iar partea cu camasa de spital m-a cam facut sa ma intorc din drum. Cum adica nu am voie sa ma duc cu camasa mea norocoasa cu pisoi pe ea? Cu camasa cu care am ramas grea la primul FIV? Pai ma duc la Monsenior si cer dispensa pentru asa ceva, ca eu in camasa spitalului nu cred ca pot intra............