Oare nu-i mai place mancarea mea ? Sau e altceva..
Raspunsuri - Pagina 2
Annnca spune:
Da,ai dreptate,m-am axat prea mult pe vorba asta.
Ma tot gandeam sa nu cumva sa ma insele barbatul pt ca nu stiu sa gatesc bine.Nu stiu de ce tot gandul asta mi-a stat in cap de cand ma stiu.
La serviciu am renuntat sa merg,pt a nu ma desparti de el.E gelos si tot timpul ma acuza ca flirtez.
Si eu sunt geloasa...dar vad ca nu degeaba
Mai nou si pe mess il cauta una,care e din oras cu el.Stiu ca el a vrut sa i-o puna la aia..de fapt a vrut sau a si facut-o,asta nu mai stiu.
Habar n-am ce sa fac.
Mama ma sfatuieste sa plec,sa-l las*cu mama am o relatie f buna*..Dar nu ma simt in stare sa-l las...
Azi trebuia de dimineata sa mergem intr-un loc...dar mie mi s-a facut rau pe drum si nu am mai putut sa merg.
Vai ce s-a enervat,de parca eu eram vinovata ca nu mai pot sta in picioare. Si m-am intors acasa.I-am zis sa mearga singur in treaba lui,ca eu merg in alta zi.
Nu s-a dus,a venit si el acasa si s-a pus la calculator.Nici macar o vorba buna,sau un ceai.Am stat singura in pat si am plans de rau.E normal ?? Mai apoi,a plecat la munca.
ina78 spune:
quote:
Originally posted by Annnca
...dar mie mi s-a facut rau pe drum si nu am mai putut sa merg.
Vai ce s-a enervat,de parca eu eram vinovata ca nu mai pot sta in picioare. Si m-am intors acasa.I-am zis sa mearga singur in treaba lui,ca eu merg in alta zi.
Nu s-a dus,a venit si el acasa si s-a pus la calculator.Nici macar o vorba buna,sau un ceai.Am stat singura in pat si am plans de rau.E normal ??
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ,.... mnu e normal. E normal sa-ti faca un ceai sau sa te intrebe daca vrei sa mergi la dr. sau daca vrei sa-ti faca ceva.
Asa cum e normal ca treburile casnice sa fie impartite, cum e normal ca timpul liber sa-l petreceti impreuna, cum e normal sa stati seara la cina de vorba ....
Nu vezi cam multe lucruri care la voi... nu mai sint asa familiare???
Cred eu...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Cristina_C spune:
Annnca, ce-ar trebui sa se intample, ce-ar trebui sa faca el ca sa pui capat relatiei fara sa mai stai pe ganduri? Care ar fi limita? Pentru ca toti avem o limita.
Annnca spune:
Inseamna ca eu sunt o proasta si ca ii accept prea multe ????
Nu stiu in alte familii cum se intampla,e prima relatie serioasa,e prima oara cand locuiesc cu un barbat.M-am chinuit de la inceput sa fiu perfecta.Sa fie curatenie,mancare si eu aranjata seara cand vine el de la lucru.
Si uite ca,prea multa perfectiunea strica !
Eu am oferit tot,el nimic.
Si oare pe ce se bazeaza el ? Ca nu am unde sa merg ? Ca depind de el ? Ca-l iubesc prea tare incat o sa raman cu el,orice mi-ar face ? Ce o fi in capul lui ??
Relatia sexuala merge.Am avut o perioada in care era distant si acolo,vreo 2-3 sapt,dar acum vad ca tot timpul ma vrea in pat,dar numai atat..
blue eyes spune:
quote:
Da,ai dreptate,m-am axat prea mult pe vorba asta.
Ma tot gandeam sa nu cumva sa ma insele barbatul pt ca nu stiu sa gatesc bine.Nu stiu de ce tot gandul asta mi-a stat in cap de cand ma stiu.
Pui pariu ca nu te va insela niciodata cu o bucatareasa?
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annnca spune:
Cristina,cred ca,daca l-as prinde cu alta,sa ii vad cu ochii mei,atunci l-as lasa.
Cu toate ca,nu stiu..Daca ar veni sa ma roage sa ne impacam si sa regrete,poate cu timpul l-as ierta.
Oare care o fi limita mea ???
Annnca spune:
Pai la 2-3 zile.Uneori zilnic,depinde.
In acele 2-3 saptamani,s-a intamplat doar de vreo 2 ori.Si atunci am inceput sa-mi pun semne de intrebare.
Sa fi avut vreo aventura cu cineva ?
blue eyes spune:
quote:
Cristina,cred ca,daca l-as prinde cu alta,sa ii vad cu ochii mei,atunci l-as lasa.
Poate citeste pe aici si-i vin idei. Ca de ex., sa o aduca in casa si asa ii vezi cu ochii tai. Sau sa se inregistreze pe video.
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annnca spune:
Nu cred ca ar vrea sa fie prins.El nu urmareste de fapt sa ne despartim.E mai comod sa fie cu mine,nu ??