Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by pussi

shericut nu, o sa fac asa...dar sa sti ca progesteronul e pepsi pe langa el!

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Siu ca am facut si eu vreo 10...

Shery 17+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nici eu nu fac TT.Nici nu mi-a pomenit doctorita de asa ceva.eu am 25 de ani.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel17+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Apropo de greselile doctorilor....prima doctora la care m-am dus cand eram insarcinata cu Andrei a fost dr. Militaru de la Filantropia. Mi s-a parut o femeie tare agitata si care-si rezolva pacientele pe fuga si n-avea nici un fel de mila. Asta a fost prima impresie. La a doua intalnire cu ea ma controleaza pe masa si-mi spune ca am un fibrom cat o minge de tenis si ca trebuie sa ma opereze si bineinteles ca nici sarcina nu poate merge mai departe. Asta era intr-o miercuri. Mi-a spus ca luni sa vin sa ma opereze. Am plecat socata de acolo dupa ce reusisem sa o enervez cu miile de intrebari si ceream mii de explicatii si de alte variante numai chiuretaj nu. In fine, in zilele urmatoare m-am tot gandit si mi-am spus ca eu nu renunt la bebe orice ar fi. Si m-am dus la dr. Ancar. Omul m-a linistit ca nu am nici un fibrom si ca totul e bine cu sarcina. M-am mai dus si la alti 2 doctori sa ma asigur. Si dr Nayel mi-a spus la fel, ca sarcina e ok. Daca m-as fi lasat pe mana dr Militaru as fi ramas fara Andrei. De aceea e bine sa faci si cum simti tu ca e mai bine si sa te duci la n doctori. Am citit si eu ce a scris Andrada. Are un copil frumos si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

quote:
Originally posted by slimatei

felicitari la toate viitoare mamici

matei stefania

Bine ai venit!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Fetelor am vb acum la Medlife Eco morfologie fetala costa 140 RON cum e posibil asa putin eu stiam ca e 350 Ron?!! O fi gresit receptionista??!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Mai sunt si eu aici, va citesc, nu prea scriu din lipsa de timp si ca nu prea am ce sa va impartasesc:
- maine mergem la echo morfostructurala, vineri la TT, apoi la ginecolog... de-astea de ale noastre;
- si pe mine ma doare coloana in partea lombara cum spuneti si voi, probabil de la statul pe scaun;
- despre concediul de odihna la care avem dreptul, am vazut ca se discuta, va spun ca avem dreptul la tot concediul de odihna, prenatanul nu-l afecteaza, cine procedeaza altfel face un abuz;

Sper sa vin maine cu vesti bune si sa stiu ce port in marsupiu.

Ellis 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

quote:
Originally posted by dany26

Fetelor am vb acum la Medlife Eco morfologie fetala costa 140 RON cum e posibil asa putin eu stiam ca e 350 Ron?!! O fi gresit receptionista??!

Morfofetala de trim. II e mai scumpa, si poate ajunge la 350 ron, asta de trim 1 e cam 150.
Eu la Herghelegiu la Euroclinic am dat 140 RON

17+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

La Iosup morfologia fetala de trimestru II este 250 ron

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by darleena

quote:
Originally posted by dany26

Morfofetala de trim. II e mai scumpa, si poate ajunge la 350 ron, asta de trim 1 e cam 150.
Eu la Herghelegiu la Euroclinic am dat 140 RON

17+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Ahaa deci exista 2 morfofetale....tu ai facut trim I la cate sapt? si pt cate sapt te-ai programat pt trim II?!

Mersi de raspuns ancadragoman si darleena

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata plec la doctor

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput