Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 10
pussi spune:
buna dimineata si de la noi
kiva eu iau elevit si fier 1 pastile / 2 zile!
ramonellace frumos
face tumbe![]()
ancadragoman
mersi de incurajari1 tare rau a fost!si cica-l fac pana la sapt. 30
Bafta la dr. si la fraierit cu eco!!!
dana viostai linistita, e normal..si eu am slabit 3 kg in 11 saptamani! dar le punem la loc sigur ![]()
anne-mamaine iti facem galerie!
PUSSI
11+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
alfa_anca spune:
Neatza fetele!!
Eu ma lupt cu durerile de cap si se pare ca si cu insomniile, asta noapte de pe la 4 nu am mai putut dormi, naspa, ca acuma pic de somn.
AncaD eu stiu ca perioada cu program redus nu afecteaza cele 126 de zile de concediu de maternitate, sunt in afara lor.
Victo ma duci in eroare tu pe mine. Dupa UM sau DPN tu de abia ai intrat in sapt 18, de ce ai pus la semnatura ca ai avea 18 sapt si ai intrat in sapt 19???
Va pup si ma apuc de treaba ca muuuuuuuulta mai am.
Anca
17+
Elena
darleena spune:
Buna dimineata fetili!
Ce faceti? Vad ca multe dintre voi va duceti azi pe la doctori. Tin pumnii si sa veniti cu vesti din cele mai bune.
Eu m-am ingrasat cam 3 -4 kg pana acum 

nu stiu exact, ca uneori cantarul arata mai putin, uneori mai mult. Sunt foarte suparata.
17+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
ancadragoman spune:
Anca si eu stau noaptea de patrula,nu ma i-a somnu pana pe la 3-4 dimineata,drumuri la toaleta,dureri de diverse parti ale corului si tot asa...,
Bine ca nu afecteaza ptr ca azi imi da program redus,nu mai pot sa stau 8 ore pe scaun ,ma doare noada de mor...
Darleena lasa mama ca le dam jos dupa ce vine bb ,acum ei conteaza.
anca
16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
dana vio spune:
Fetele, multumesc pentru raspunsuri, ca astazi am o stare atat de tampita ca-mi vine sa plang la propriu!
pufulet74 spune:
Buna dimineata burtici dragi :)
Noi am fost azi la triplu test si la eco ne-au spus ca e 75% fetita :)
Cica nu s-a vazut f bine, avea cordonul ombilical prin zona si de aceea :)
------------------------
Flory
16+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
darleena spune:
Eu pana acum nu am avut dureri decat de burtik si alea usoare. Iar de dormit pot sa dorm de pe la 12 foarte bine, m-as trezi a doua zi la 12 daca s-ar putea.
Da' nu mai zic nimic, ca poate ma apuca si pe mine ![]()
17+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
Kiva spune:
o sa incerc sa am mai multa grija ce si cat mananc, asta e!
si intrerup elevitul pana sapt viitoare cand imi fac analizele uzuale de sange :calciu fier,etc..si o sa iau apoi daca descopar vreo deficenta de ceva
dr mea e si foaret slaba si stiam ca e impotriva cresterii in greutate!
daaaaaar
pb cea mare nu e asta! ci placenta jos inserata !
daca nu urca in cel mai scurt timp o sa capat diagnosticul de placenta previa....
si va tb sa stau la pat , mai ales in luna mare
se pare ca de aiai aveam si sangerarile de inceput !
oare mai am sanse sa urce placenta?
acum suna asa :placeta jos insearata , acopera orificiul intern al colului
stiti ceva despre asta?
kiva
14
ancadragoman spune:
Pufule FELICITARI!!!!!!
75% este un procent bun
anca
16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!