***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)
Raspunsuri - Pagina 29
pauly spune:

FELICITARI ELTEKA !!!SA-TI TRAIASCA FLACAUASUL, SA FITI SANATOSI SI SA AI O RECUPERARE RAPIDA!!

angelabv sa-ti traisca fetita scumpa sii frumoasa.
chris27 prin cate incercari ale vietii ai trecut si tu...bine ca totul sa terminat cu bine, ca ai o familie minunata ...esti mamica si sotie fericita..dar ca sa mentii toate acestea trebuie sa faci un efort si sa mananci,sa-ti aorzi mai mlta atentie.te pup si i-ti doresc multa sanatate.
ella74 foarte frumos bebe Davidut.sa va traiasca.
ancamari bine a-ti venit acasa.o frumusete de copil bebele tau.sa va traiasca.
noi raportam o noapte dormita iepureste...iar de la ora 6 stau huhurez prin casa
...nu am mai putut dormi.
plus ca m-am trezit cu o foame de-mi roade stomacul.
...bebelina sa trezit si ea, dar inca nu da nici un semn ca ar vrea afara.![]()
iar aseara ptr prima oara am avut un carcel la gamba(lipsa de calciu) desi iau si calciu si magneziu...se pare ca, corpul meu este cam sacatuit de vitamine.
tot ce conteaza este ca micuta sa aiba ce ii trebuie ca eu ma "repar" dupa. ![]()
pupici,
37+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
ralucami spune:
Am bibilit un pic la listuta, sper ca nu am gresit ceva pe-acolo!
Pauly nu se poate!!! Ma "tradezi"!
O sa raman ultima pe lista de gravi, caci va mutati toate la "Scutecele" si eu tot in formula "2i n 1" o sa fiu! Glumesc! Luni cand mergi la dr sa afli numai vesti bune !
Cris27 tu te plangi ca esti slaba, eu sunt in pragul depresiei ca sunt GRASA!!!
Nu ma mai suport, imi vine sa sparg oglinda cand trec prin dreptul ei. SPER din tot sufletul ca o sa-mi revin la forma initiala caci altfel nu stiu ce o sa ma fac. Nu mai am haine care sa ma cuprinda in zona fundului si a burtii. Sunt cat un dulap!!
Incearca sa iei niste vitamine poate te ajuta cumva si daca vezi ca nici asa nu merge treaba mergi la doctor sa iti faci niste analize si apoi la un nutritionist ca nu e de gluma!
Poohy hai ca nu mai ai mult! Pun majoretele la treaba pt tine?
Tu care esti mamica de mai , ai devenit mamica de iunie.
Miniuta am citit si eu povestea ta si am fost foarte impresionata: nu mi-am putut inchipui ca se poate ajunge la o depresie atat de mare!! Ai fost foarte norocoasa ca ai avut parte de mult sprijin de la doua persoane dragi tie: sotul si mama ta! Refacere rapida si ma bucur mult ca ti-ai revenit! 
Gina am reusit sa ma uit la pozele tale. Esti o graviduta tare tare frumoasa si ai niste fetite superbe! Sarcina usoara in continuare!
Ella mereu uit sa te intreb: cum se numeste minunea aia de pompita cu baterii, pt nasuc? Stiu ca tu ziceai ca ai gasit asa ceva si ca o folosesti cu succes. Mi se pare mai de " doamne-ajuta" decat cea pe care o montezi la aspirator ( adica imi si imaginez situatia: mergem la cineva in vizita si la un moment dat ii zic: "unde iti tii aspiratorul ca trebuie sa-i montez pompita fiica-mii?!"
) Ma duc sa ma uit si la pozele tale cu David!
Eu am constatat ca noaptea nu pot sa adorm ( aseara chiar ma durea capul din cauza insomniei). Dar daca am reusit, dorm fara nici o problema cate 10h ( ca sa nu mai zic ca pe la pranz simt nevoia sa-mi fac somnul de "frumusete"- si eu nu am dormit in viata mea la pranz, ba chiar a fost chinul copilariei mele!)
In rest: maini si picioare umflate, ma simt supergreoaie , de pe sani nu mi-au disparut venele alea pronuntate si mor de frica sa nu fac vergeturi.
As vrea si NU as vrea sa nasc.
Pe de o parte imi doresc sa termin cu stadiul de "incubator" al Mariei
ca nu mai este fun deloc : cand se misca papusa ma dor toate alea, ca sa nu mai spun ca am facut partie din dormitor pana la baie. Daca stau in pat si m-am nimerit cu fata in sus, atunci sa te tii distractie: seman cu un gandac disperat cum dau din maini si din picioare ca sa reusesc sa ma ridic.
Plus ca tare vreau sa-mi vad si eu minunea. DAR stiu ca Maria e inca micuta si trebuie sa mai ia in greutate. De aceea tare mi-as dori sa stea cumintica pana ajunge la 3000g .
Oricum: sper sa nu fiu eu aia care "stinge lumina" de la Odisee! ![]()
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ella_74 spune:
Ralucami,
aspiratorul nazal este de la bebesounds.com si poti vedea direct pe site unde sa-l comanzi ca am vazut o gramada de distribuitori. Sotul meu l-a comandat de la bebelusultau.ro.
Tocmai ce l-am folosit azi dimineata dupa ce i-am da cu spray in nas cu apa MAR, ca fornaia saracutul...
Pretul e cam 2.5 mil dar isi face banii.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
Gina M spune:
Fetelor, va multumesc pentru felicitari si pentru toate gandurile bune!
De Arthurana - nu stie nimeni nimic?!Offf,doresc asa mult sa ii vad puisorul...Sper ca totul sa fie bine cu ea.Daca apare va rog sa-mi soptiti si mie printr-un PM. Va multumesc anticipat.
Gina.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
pauly spune:
ralucami
esti totala cu "stinsul luminii " la odisee..
..noi oricum o sa fim impreuna toate pana naste si ultima mamicuta.![]()
eu ma duc maine la control..pe luni poate iese bebelina
, multumesc ptr urari, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
si sa sti ca asa arat si gesticulez si eu cand stau pe spate ca un gandac
...noroc cu sotul care ma ajuta sa ma rastorn.![]()
nu i-mi vine sa cred ca am reusit sa iau 13,5 kg dar asta e..mult a fost putin mai este..![]()
GinaM esti o mamica foarte frumoasa.
sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
sa-ti traiasca printesele.
37+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
poohy spune:
Neatza burticutze si mamici!
Angelabv, sa iti traiasca minunea!! Felicitari!!! 

Deci si cu inducere se poate naste rapid? Ca si pe mine asta ma paste, tot la 41+
Elteka, felicitari pentru Dolofanel-Elias !!!! 

A venit grasunelul!! Ma bucur mult pentru tine 
Miniuta, merci
Deci are rost sa il mai beau - din saptamana 41 e drept, dar totusi decat deloc :))
Pauly, deci s-ar putea sa nastem in acelasi timp? Luni sau marti? Se pare ca matza mea sub nici o forma nu vrea sa vina mai devreme. Si nu te-ai ingrasat deloc 
Ralucami, eu NU CRED ca te-ai ingrasat mai mult decat mine
Eu sunt ca un butoi gras si umflat (in niste poze am descoperit si niste gusa! live nu se vede), si nu cred ca dupa nastere sa ma incapa nici o pereche de pantaloni, si nu pe solduri/fund - ci picioarele in sine. Oricum, am mai zis, stam aici pana naste ultima mamica de mai-iunie!
Ella, blondut sau nu, Davidutz e o frumusete de baietel
Oricum, bebeii schimba parul pana la 1 an, deci se poate sa fie blondutz pana in final ;)
Ancamari, Andrei-Cristian este si el o scumpete frumoasa de baietel
! Felicitari mami!
Edit: Lasati-ma pe mine va rog sa deschid un nou capitol! Mai astept un mesaj sau doua, si dupa ma apuc!
Anca
40+4 
poze
bebelusa
pauly spune:
poohy
ar fi frumos sa nastem deodata.
asteptam sa ne faci capitol nou.![]()
37+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
kay spune:
am ajuns acasa dupa 3 saptamani de spitalizarela MARELE ELIAS ! nu va puteti inchipui in ce fel plang de cand m-am trezit... azi e ziua copilului si ma uitla emisiune la alex si plang continuu... nu stiu cu ce sa incep. sunt distrusa psihic, ciuruita de 70-80 de injectii, cu moralul la pamant, racita putin, TOTAL DEZAMAGITA DE TUTUNARU CARE IN 3 SAPT NU A DESCHIS USA SALONULUI MEU... conditii jalice, tensiunea nu mi se lua decat daca insistam si la 30 min dupa ce aveam puseele, puteam sa mor acolo si asistentele imi spuneau ca sunt cicalitoare si stresanta si ipohondra... Acum nu-mi pot aduna gandurile, inca mai am diazepam in organism. la 6 ore imi faceau diazepam ca sa dorm si sa nu le deranjez pana am descoperit ca pot sa il refuz, am acest drept, dar deja sunt dependenta, nu pot sa dorm fara, mi-am luat si acasa o doza aseara... incerc sa fiu coerenta, sa va explic, dar nu pot, nu vad tastele de larimi, sunt distrusa... am avut zile in care Sosonica nu misca si ma tineau la aparate care ii monitorizau ritmul cardiac si orice variatie imi coora inimia din gat... trebuia sa nasc duminica la ora 2, la ora 1 a venit vladareanu si a zis sa mai astept. de atunci in fiecare zi am stat nemancata si fara sa beau si sa iau pastilele in asteptarea MARELUI TUTUNARU care sa-mi zica trecand pe langa mine indiferent ca "nici azi nu nasti"... am reusit printr-un sms sa aflu ca Vladareanu a aprobat ceazriana mea pt ieri, iar la ora 11 rezidentul lui m-a vazut in timp ce ma taram epuizata si insetata si terminata spre baie si i-am zambit, iar el mi-a zis :" de ce zambesti, ca nu nasi azi?" l-am sunat pe Tutunaru care era in spital de altfel si mi-a zis ca e adevarat, ca vladareanu nu a mai aprobat. si deja imi confirmase de 4 ori ca "marti e ziua"... asta m-a terminat psihic. acest joc de-a "nasti-nu-nasti". upa interentii la director a venit vladareanu la mine si mi-a zis ca nu am tensiune oscilanta si sunt stabila, deci pot sa mai astept 2 saptamani, pana la 38 sapt implinite. acum am 36 si 3 zile... si aceasta eroare este din cauza ca asistentele nu mi-au notat in foaie tensiunea si in ultimele zile nu imi luase nimeni tensiunea... NIMENI. am zacut pe un pat tare de spiatl, in conditii "de elias", cu asistente care au spus cand aveam pusee de de tensiune si nu mai puteam respira ca " e din cauza caldurii" si " daca nu-mi convine sa plec la alt spital" timp de 3 saptamani degeaba... daca vroiam sa fi nascut trebuia sa platesc 800 de euro pt aprobarea cezarienei. nu am facut-o, acum sunt acasa. o sa ma mai linistesc si o sa va mai scriu. deocamdata nu stiu daca o sa continuu cu tutunaru, cu elias... sunt intr-o dilema cumplita, e vorba de viata copilului meu si doar eu stiu cum ma adunau infirmierele de pe holuri cand aproape lesinam din cazua tensiunii prea mici, caci de la atatea pastile am dat in hipotensiune. de la 18 am ajuns la 8... acum sunt foarte ametita, ma duc sa fac un dus. va pup cu drag si mi-e foarte-foarte dor de voi. nu am putut citi nimic, iar azi o sa merg la euroclinic si la tutunaru la cabinet si jur ca sunt in stare sa-l omor !
oana
33+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
AMR 6-20 zile !!!