***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)
Raspunsuri - Pagina 24
Alyna24 spune:
Abras, mersik de ajutor!Scrie-mi pe pm datele dr-ului poate ajung dc nu ma lasa crizele!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
Motannel spune:
Timur, bine ai venit printre noi! Nu e vorba ca nu te primim intre noi, ci doar ai nimerit tu o zi "plina" ... ai vazut cate nasteri ... ieri de exemplu era mai liniste ... sigur te-ar fi primit cum trebuie fetele in randurile noastre!
Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi
Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun
Motannel si
Teodora Elena
Pepsi spune:
didi, acuma m-am trezit cu gindul la tine, ca ti-am spus ca am o prietena cu aceeasi data ca si a ta, si ea este in spital acuma! mi-au dat lacrimile cind am vazut ca ai nascut, felicitari din suflet, bine ai venit pe lume David Gabriel, sa fiti sanatosi amindoi, refacere rapida, si lapte mult!te pup tare
monitza, felicitari ptr bebeu, refacere rapida si multa sanatate.
elteka, sint alaturi de tine si astept vesti!
bafta mare celor care se pregatesc! majoretelor la treaba!
Flavia
38+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
poohy spune:
Timur, hai nu te supara
Cred ca problema ta este ca nu ai inca 10 mesaje - si post-urile tale nu apar in timp real. Adica apar cu cateva pagini in urma. Cel mai bine ar fi sa mai pui 2 mesaje, sa ajungi la 10 - si o sa apara in timp real.
Nu stiu ce sa iti zic cu nasterea - chiar nu stiu ce sa fac nici eu
Am auzit de ulei de ricin si ceai de zmeur, ceva miscare, dar la mine vad ca nu functioneaza.
Vad ca esti trecuta in lista, cu DPN pe 5.06.2007. E gresit cumva? Daca este gresit, sa ne zici si modificam ;)
Pauly, multumim pentru pozele cu bebe Antonia
si Monytza!! Ce delicata si scumpica e ea, si frumoasa ca si mamica!
Ella, mai sti ceva de Ancamari?
Anca
40+3 
poze
bebelusa
Germina spune:
Pentru DidiAlex, de la GERMINA:
FELICITARI PT BB2, SA FITI SANATOSI SA VA BUCURATI DE CEI 2 COPII, RECUPERARE SUPER RAPIDA SI O ALAPTARE PLACUTA!!!
ITI DORESC SA SE IUBEASCA PICII, SA CREASCA MARI , SANATOSI SI NOROCOSI SI VOI SA FITI FERICITI ALATURI DE EI!
ASTEPT CU NERABDARE POZE CU MICUTUL!!!
Pupici multi, multi ... ne gandim la tine!
Lumi
ancamari spune:
Bine v-am regasit!
Anunt personal nasterea lui Andrei Cristian in data de 28.05.2007, ora 9.05, prin cezariana (in urma unui travaliu ineficient de 10 ore in care colul nu s-a dilatat decat pana la 3 cm si nu s-a sters). 3,8 kg si 50 cm, Apgar 9/10
M-am trecut deja in listuta. Imi pare rau ca nu v-am anuntat mai devreme dar mi-a fost foarte rau in spital si mie si copilului care a plans tot timpul pana cand am plecat de acolo, ieri pe la 12,30. Avea febra 38, era deshidratat, in spital a fost super nasol pt amandoi. Acum suntem bine, azi a fost deja si pediatra si l-a vazut pe bebelas. Diseara va atasez un link cu poze, nu stiu pe unde l-a scris tati acum.
Liviana, Didialex, Monytza si Eda - Felicitari mamicutelor! Sa va traiasca bebeii!
Nu am citit nimic, decat listuta.
Am uitat sa-mi schimb semnatura dar o sa revin in seara asta.
Anca, 40s+5zile
Andrei Cristian
burtica
pauly spune:
timur bine ai venit printre noi.
cum au zis si fetele , nu am omis intentionat mesajul tau, pur si simplu a fost o zi plina..in care au nascut multe dintre colegele noastre si am fost coplesite de emotie...iar in privinta nasterii provocate nu stiu sa-ti enumar decat plimbarile,
si un cocteil scris de Didialex in paginile din urma...care se pare ca a dat roade.
oricum nu cred ca re rost sa-ti fie teama de inducere , ca si la noi in odisee sunt destule fete care au avut nasteri provocate si au fost ok atat ele cat si bebeii lor.![]()
poohy te cred ca tie greu si esti nerabdatoare...si eu sunt nerabdatoare dar tu saracuta.cat ai hotarat sa mai astepti cu docttorul tau pana o "ajutati" pe micuta ta sa iasa?![]()
37+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
poohy spune:
Ancamari, bine ai revenit
!! Chiar ma intrebam ce mai e cu tine! Felicitari pentru bebe grasunel Andrei Cristian!!

Ne spusese Ella ca probabil ai nascut prin cezariana, dar nu stiam mai multe amanunte. Imi pare rau pentru tot prin ce ai trecut
Si ma bucur mult ca si tu si bebe sunteti bine acum
Asa rau e in Municipal?
Pauly
, doctorul a zis ca asteptam pana luni... La 41 dupa UM si 41+1 dupa cum socoteste el. Mi-a zis ca ar fi incercat inducerea si acum, dar nu prea are sorti de reusita. Mie acum mi-e foarte frica sa nu stea bebe prea mult in burtica. Partea buna este ca in ultimul timp reactioneaza repede cand o inghiontesc, ca altfel inebuneam.
Anca
40+3 
poze
bebelusa
michigan spune:
ancamari bine ai revenit si un
pt Andrei Cristian al tau
(foarte multi bebei cu numele de Andrei, nu vi se pare)
e bine ca totul a trecut cu bine si ca acum sunteti in regula chiar daca la spital a fost mai rau
sa fiti sanatosi si abia asteptam sa vedem pozele cu puiul tau!
mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
AMR 5 zile...pana la internare
alynta27 spune:
Timur bun venit! Nastere usoara!
Ancamari bun venit acasa! Sa va traiasca bebe!
Alina-Mirela
37+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele