Iasule, mandra cetate (54)
Raspunsuri - Pagina 4
Fairplaya spune:
quote:am eu cartea asta, daca vrei pot sa ti-o imprumut ;)
Originally posted by kriss79
salut!
Poate si are cineva sa imprumute pt. o zi cartea lui Elisabeta Jaba- Statistica (Ed. Economica) 2002?
Sora mea are nevoie la examen de manualul original. Are copie xerox..dar le cere sa aiba cartea ei pe masa..
Vine bebe
Burtik
19+
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Si-a izolat cineva peretii la exterior?
Noi sintem 3 familii(et.1,2,3)care vrem sa facem izolarea peretilor la exterior si ma intereseaza preturi si firme serioase!
Multumesc!
Cristina,cumnata mea si-a izolat apartamentul la exterior,dar nu cu o firma specializata.Din cate am inteles este multumita.A costat in jur a 20 si ceva de milioane,apartament cu 2 camere.
Miha si Robert
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
salut!
Poate si are cineva sa imprumute pt. o zi cartea lui Elisabeta Jaba- Statistica (Ed. Economica) 2002?
Sora mea are nevoie la examen de manualul original. Are copie xerox..dar le cere sa aiba cartea ei pe masa..
Vine bebe
Burtik
Cristina19+
Daca o mai gasesc acasa(si nu i-am facut vint pe geam)i-o aduc eu surorii tale.Iti las raspuns miine dimineata ,tot aici si poate trece pe la mine sa o ia.Cladirea in care lucrez eu este chiar linga corpul B al universit['ii.Pupici,ti las numarul de telefon pe PM.
mariussimiuc spune:
Cristina,deocamdata mai rezist ca vin la serviciu dimineata pe racoare si plec dupa amiaza aproape pe racoare. Am sa vad cum am sa rezist cand am sa incep sa ma umflu.
Miha si Robert
mariussimiuc spune:
S-ar putea sa mai fi intrebat,dar am uitat...memoria de gravida isi spune cuvantul . Sunt undeva in Iasi prajituri cu frisca adevarata? Imi placeau fantastic prajiturile de la Select,dar acum e inchis.
Miha si Robert
anymony spune:
Si eu mi-am luat coltar din podul de piatra..Tehnoprod e firma..de la piatra neamt. am si coltar si canapea...super bune si de incredere...au si site cu modelele...se poate alege tapiteria...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
S-ar putea sa mai fi intrebat,dar am uitat...memoria de gravida isi spune cuvantul . Sunt undeva in Iasi prajituri cu frisca adevarata? Imi placeau fantastic prajiturile de la Select,dar acum e inchis.
Miha, cofetaria din Galata sau la comanda la d-nul Frunza, mey , sigure si bune.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Miha si RobertAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
La Tuffli pe Lapusneanu.
cristina d.
herra spune:
buna tuturor.
Aime, sanatate multa lui Vladi!
Carmen, bine ai revenit, sa va fie de bine, sanatate lui Alex!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)