Iasule, mandra cetate (54)
Raspunsuri - Pagina 18

Darria spune:
Buna dimineata.
Am o rugaminte: stiti cumva un centru pt. copilasi unde poate merge un baietel de 1 anisor si 8 luni pt. 4-5 ore/zi, macar o zi pe saptamana? Trebuie sa pape acolo(gustari - papa singurel) si eventual somnic.

GabrielaG spune:
Darria, intreab-o pe Dana 36, ea avea in plan sa aduca si patuturi pt cei mici. daca vrei itit tirimit nr pe mail.
Gabriela si baietii

Danna_36 spune:
Darria, la RoMagic vin si copii asa mici, cei mai mici, doi la numar in momentul de fata, au 1,5 ani si se descurca foarte bine. Nu dorm, dar papa si se joaca, iar parintii vin dupa ei la ora 1.30, cam asa. De venit vin de dimineata ca asa au nevoie parintii, dar se poate veni la orice ora. Pretul este 10 RON/zi ( pana la 5 ore) sau 18 RON pe zi (intre 5 si 10 ore). La abonamente e mai ieftin, 145 RON/ luna (programul pana la 5 ore/zi) si 195 ROn/luna (programul pana la 10 ore/zi). Daca totusi ii e ste somn copilului si vrea sa doarma, nu e o tragedie, exista si posibiliatea asta.
Peste vara vor fi copii de toate varstele, caci se inchid scolile si gradinitele. Deja s-au facut cateva rezervari, dar mai e loc, avem capacitate de 20 de copii.
Pentru cei mici, intre 1,5 ani si 3 ani) incerc sa amenajez o incapere separata cu dorari corespunzatoare, astfel incat din toamna sa functionam ca un fel de gradinita pt puiii de varsta asta, pt ca exista o cerere foarte mare.
N-am actualizat de multisor site-ul, dar poti arunca un ochi, totusi:
www.freewebs.com/personalizate

Darria spune:
Gabriela: multumesc frumos pt. raspuns
Dana: multumesc mult de tot
Nu te-am mai intrebat fiindca stiam de data trecuta ca pt. prichindei mici nu se poate inca. Tot pt. aceeasi mamica intrebasem si atunci. Daca este de acord o sa-ti trimita un e-mail si sa vorbiti.

GabrielaG spune:
Revin si eu cu o rugaminte: caut apt 2 camere sau garsoniera mai mare pt 3 fete, studente, una din ele e nepoata mea. Daca stiti ceva, astept un semn, multumesc mult.
GAbriela si baietii
PS. Eu am serbare vineri, adica serbari: la 8,30 la Octavian si la 9,30 la Matei...nu stiu cum, dar mereu se nimeresc in aceeasi zi si sedintele si serbarile...

anasol spune:
salutare fetele,hop si noi pe aici,abia am venit de mare,dav mi-a racit un pic,rosu in gat,febra peste 39,dar am luat antib si am trecut cu bine...........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

carmenp spune:
de cumparat sau inchiriat?
quote:
Originally posted by GabrielaG
Revin si eu cu o rugaminte: caut apt 2 camere sau garsoniera mai mare pt 3 fete, studente, una din ele e nepoata mea. Daca stiti ceva, astept un semn, multumesc mult.
GAbriela si baietii
PS. Eu am serbare vineri, adica serbari: la 8,30 la Octavian si la 9,30 la Matei...nu stiu cum, dar mereu se nimeresc in aceeasi zi si sedintele si serbarile...
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

GabrielaG spune:
Apt de inchiriat cauta...ca-s studente...pana in 200 euro...mersic.
GAbriela si baietii

alynta27 spune:
Salutare!
Nu am intrat de mult timp pe aici! Nu am nascut inca! Astept de pe o zi pe alta sa vina bebe!
O intrebare pentru voi:
Stiti un medic pediatru, care sa fie si de familie, bun in zona Galata-Mircea?
Multumesc anticipat!
Alina-Mirela 38+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele