Iasule, mandra cetate (54)
Raspunsuri - Pagina 17

ghinetz spune:
Ce ziceti... o pune de-o ploicica in seara asta?! Cu regret pentru cei ce si-au programat sa mearga la Festivalul berii, dar eu tare as vrea! ca nu mai pot. Ma topesc pe mine. (Si acum chiar are de unde curge slanina)
Oana 33+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

kriss79 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Ce ziceti... o pune de-o ploicica in seara asta?! Cu regret pentru cei ce si-au programat sa mearga la Festivalul berii, dar eu tare as vrea! ca nu mai pot. Ma topesc pe mine. (Si acum chiar are de unde curge slanina)
Oana33+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+

Vine bebe
Burtik
Cristina

ghinetz spune:
Cristina, eu stiu aia cu "Caramida lucitoare, Doamne da sa vina ploaie" (parca asa ziceam in copilarie, nu?) Dar daca e rost si de-o coregrafie...zau ca ma bag!
Oana 33+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+

Darria spune:
Buli: felicitari si bafta, sa-l faci asa cum doresti
Cred ca saptam. viitoare o sa fie targul de ceramica - am vazut reclama.
Un sfarsit de saptamana placut tuturor

GabrielaG spune:
Hello, hello...am revenit dupa o excursie de doua zile cu Octavian si clasa lui la salina si la Slanic Moldova. A fost frumos, am avut vreme buna si ne-a priit, zic eu. Ciudat este ca acum imi spune ca-l doare capul si burta...oare sa ma astept la ceva mai rau?
Ne pregatim si noi de o serbare unde Matei va fi licuriuci si vrea sa-i pun la coada o lanterna sa lumineze....cica licuricii au coada. Carmen, nu8 stiu ce sa zic de trandafir...da-mi o idee si poate rezolvam.
Un Wk-end placut si o urare de bun venit fetelor noi,
Gabriela si baietii

Darria spune:
Gabriela:sa va fie de bine plimbarica si la mai multe. Sper ca stumful mic e bine iar problemutele sa fie doar de la oboseala.
Cred ca s-a mai spus, Ralu e cu inf. dar revin si eu ca babele. Pe 11 iunie la sala sporturilor: "toata lumea danseaza, ....."
adica St. Banica jr.
Nu sunt amatoare dar a trecut magaoaia cu reclama pe langa noi. Parca nu a spus si ora.

alic spune:
quote:
Originally posted by Darria
Cred ca saptam. viitoare o sa fie targul de ceramica - am vazut reclama.
Darria ce targ de ceramica? de obicei era de Sf. Parascheva; asteptam detalii daca afli; unde si cand va fi?
ALICe

Darria spune:
Alic: este vb. despre Cucuteni. De obicei se organizeaza in parcul Copou, anul ac. cred ca tot aici o sa fie. Zilele acestea, cand o sa vad mestesugarii ca incep sa vina -> spun.
Am vazut reclama la fundatie si de obicei o pun cu cateva zile inainte de targ - de aici am concluzionat ca o sa fie saptam. urmatoare

herra spune:
eu stiam ca targul de ceramica e dintotdeauna in luna iunie.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)