Iasule, mandra cetate (54)
Raspunsuri - Pagina 14
carmenp spune:
delia, bun venit, te-am trecut in listuta si daca vrei, lasa datele voastre de nastere
quote:
Originally posted by vio_reurean
salut la toata lumea!
si eu mamica din Iasi, ma inscrieti si pe mine la voi in club? ma bucur ca exista o grupare de mamici din Iasi si ca, din cate am vazut, se intalnesc. Vin la pachet cu Andrei, 1 an si 8 luni, spaima mingilor,iubitor de nisip,pietricele si topogane.
Cu prietenie,
Delia
gabi, bafta, mare magarie cu inscrierile la scoli si gradinite, tarife nu stiu da` ma nervez numa` la gindu` ca si aici tre` sa mituim, uoff, uoff, mai, maii
dana, sanatate la fete!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
vio_reurean spune:
Seara buna!,
multumesc mult pentru urarile de bun venit, datele de nastere sunt 22 octombrie 1981 pentru mine si 14 octombie 2005 pentru pitic.
Hera, in Pacurari stau, de fapt pe Canta.
Am aflat si eu cum e cu gradinitele...Am fost pe la cateva, stiam de inscrierile dinainte,am vrut sa ma documentez din timp..Deocamdata mai asteptam...
Am fugit,
Noapte buna!
Delia-Vio
POZE cu Andrei
aime spune:
'neata!
Delia ti-am vazut baiatul in pozici, e un falcosila scump, sa va traiasca.
Carmen, abia astept sa ne povestesti de intalnirea cu directoarea.
Ce porcarie, deci tre sa umblu neaparat sa "aplice" copilul ca ptr studii superioare , daca vreau sa-l dau din toamna 2008 . Cand Doamne, iarta-ma o sa se termine cu hotia si jongleriile astea?
De cateva zile asist, la serviciu, la niste nedreptati si niste absurditati de nedescris, si ma revolt de-a dreptul, asa launtric, ca altfel nu rezolv nik...plus, asta ca o paranteza, ca ma trezesc cu penalitati la intretinere 6.4 RON (e simbolica suma, da nu e corect) de ce? ptr ca am fost de 5 ori s-o platesc si mosu cu pricina nu era la program (si ala super scurt, aprox.1.5 ore*2 ori pe saptamana), da el de corect ce e, mi-a calculat penalitatile ca doar am depasit 30 zile, noooo?
Mi-e sila de faze din astea si mi-e si mai sila de vecinii mei care nu contenesc cu gauritu' si cu spartu' si cu schimbatu' de usi la ora pranzului, ca deh, pana atunci omu' e la munci, la 2 vine si se apuca cu spor acasa...wow, cand ma voi muta probabil ca o musca in zbor mi se va parea avion
Is suparici rau azi
aime si Vladimir
gabiarama spune:
Mare bucurie mare !
Mihnea a fost "admis" la gradinita si fara a oferi ceva .In schimb , "pretul" inscrierii a fost o noapte nedormita ,pt ca lumea a inceput sa stea la poarta gradinitei de aseara de la ora 19 .Soacra mea era afara cu Tudor si s-a inscris si ea pe lista .A doua . Asa ca azi la 8,30 am scapat de stres .
Poze
mariussimiuc spune:
Helau!
Gabi,felicitari pentru reusita! La ce gradinita l-ai inscris?
Aime,si la noi la bloc se schimba comitetul administrativ si nu mai stiu ce mama lor vor sa mai schimbe si de vreo 2 luni nu avem unde plati intretinerea si unde sa ducem citirea la apometre.Parca vad ca ma trezesc si eu cu penalitati de intarziere! Si eu abia astept sa te muti la casa ta!
Delia,bine ai venit!
Miha si Robert
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Mare bucurie mare !
Mihnea a fost "admis" la gradinita si fara a oferi ceva .In schimb , "pretul" inscrierii a fost o noapte nedormita ,pt ca lumea a inceput sa stea la poarta gradinitei de aseara de la ora 19 .Soacra mea era afara cu Tudor si s-a inscris si ea pe lista .A doua . Asa ca azi la 8,30 am scapat de stres .
GABI ,de 3 ori mama
Poze
Mie mi se pare genul SF ce scrii tu,sa stai o noapte intreaga ca sa inscrii copilul la gradinitza..apropo unde l-ai inscris???
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
aime spune:
da, Miha si eu abia astept
Gabi, felicitari ptr reusita, parca spuneai ca e la o gradi in cartier (?), mi se pare de toata jena, sa stai nopti un la rand .... da asta e...nu se va schimba nimic, cred ...niciodata....
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by Ramonika
eu am facut analizele pt toxoplasmoza la praxis in tg cucu. costa 75 lei. sunt gata in 2 zile lucratoare.
dar analizele astea nu se fac numai la gravi? sau...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
se fac la cine vrea sa le faca... INCA nu sunt... masi asteptam...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
lgireada spune:
Te bate vreun gand Ramo?
In alta ordine de idei, a fost cineva la targul de haine? Se merita sa ma duc ?
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
gabiarama spune:
Sincer , nici mie nu imi venea sa cred .Insa tot angajatii gradinitei au alimentat panica ,pt ca ieri cind am trecut pe acolo mi s-a spus chiar de catre educatoare sa vin dimineata , cu mult inainte de ora 8 ,ora la care au inceput inscrierile .A mai spus ca anul trecut au inceput sa se adune parintii de pe la ora 3 noaptea Si uite asa s-a gasit o mamica care sa vina la ora 19 ,ieri , si sa se posteze in usa gradinitei .Blocul meu e chiar linga gradinita 24,iar locul de joaca preferat atunci cind e soare afara e in spatele blocului unde e umbra si unde se afla si intrarea in institutia cu pricina .Soacra mea a fost pe faza si a stat si ea acolo pina s-au adunat mai multe persoane si au inceput sa faca lista Eram in oras cu sotul si cu bb cel mic si cind ne-am intors pe la ora 21 erau inscrise deja 14 persoane
In afara faptului ca s-a exagerat prea mult cu posibila concurenta (la ora 8 cind au inceput inscrierile nu erau mai mult de 40 de parinti veniti ), totul a decurs absolut normal .Directoarea nici nu era de fata , erau doar 3 educatoare si asistenta care verificau dosarul si iti spuneau imediat daca este "admis" sau nu copilul .
Poze