Iasule, mandra cetate (54)
Raspunsuri - Pagina 13
Darria spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Spuneti-mi si mie cam care ar fi "pretul" unei inscrieri .
GABI ,de 3 ori mama
Poze
Teoretic si cu dreptatea in mana mori la noi
Stiu ca e vb. de 50 - 100 -150 euro in f-tie de gradinita. Dar nu stiu care gradi se incadreaza la 50, 100 si 150.
gabiarama spune:
Multumesc, Darria . Adica e mai bine cu plicul in mina decit cu ceva in sacosa ?
Poze
lgireada spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Multumesc, Darria . Adica e mai bine cu plicul in mina decit cu ceva in sacosa ?
GABI ,de 3 ori mama
Poze
N-am treaba cu gradinitele deocamdata, dar cred ca intotdeauna e mai bine cu bani ... indif despre cine e vb.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
l_carmen2003 spune:
Of Doamne... stiu cum e cu gradinitele... cu batutul drumurilor si la usa lor. Eu tocmai am hotarat ca il retrag pe Alex de la Bethania... si il duc la o gradinita de stat. Nu stiam inca tarifele dar multam de informatie si eu! Saptamana viitoare trebuie sa ma intalnesc si eu cu una bucata directoare de gradinita...
Dana, daca nu te asteapta cineva in UPU trebuie sa apelez la salvare altfel nu ai prea mari sanse cu dr. de acolo... Eu si cu multe pile tot am dat-o in bara si i-au facut interventii inutile copilului... Sanatate multa si fetelor si avet grija de voi!
Aime, ce face Vladut?
Gabriela sa iti fie de bine petrecerea si la mai multe! Ai idee cum ar trebui sa arate un trandafir? Alex e trandafir joia viitoare...
Va las si va urez numai bine!
lgireada spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Gabriela sa iti fie de bine petrecerea si la mai multe! Ai idee cum ar trebui sa arate un trandafir? Alex e trandafir joia viitoare...
Cred ca ar trebui sa fie imbracat in verde si sa aiba un gule mare si bufant si rosu :)
Ce rol super!!!
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
buli spune:
Gabi, vreau si eu o coronita cu urechi de catel!!!
lasa-mi nr. tau pe PM sa te sun miine
merci
edit: am gasit pe site nr., vb miine la tel
ma duc acu sa vad ce ati scris de gradi, doar ce-am apucat cu coada ochiului si mi-e raaaauuu
Carmen, de ce-l retragi pe Alex de la bethania??
Gabi, incearca sa gasesti informatiile pe www.primaria-iasi.ro
Dana si Aime, sanatate la copilasi
herra spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
eu am facut analizele pt toxoplasmoza la praxis in tg cucu. costa 75 lei. sunt gata in 2 zile lucratoare.
dar analizele astea nu se fac numai la gravi? sau...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ghinetz spune:
Chiar, Carmen, de ce il retragi pe Alex de la gradi? Si spre ce gradinita de stat te-ai orientat?
Oana 32+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"