Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc mult fetelor

Durerea este doar de spate, moderata ca intensitate, localizata la baza inferioara a coloanei vertebrale ( in dreptul taliei pantalonului), un pic spre stanga. Acest fel de durere mai aparea la mine in momentul ovulatiei sau la menstra .

Are oare vreo relevanta ca azi ar fi fost ziua unei menstre ?? Ale mele erau extrem de regulate si azi ar fi trebuit sa am daca nu eram insarcinata.

Sunt cu moralul la pamant cand am pierdut sarcina anterioara am avut dureri de mijloc ( acestea si o scurgere ciudata au fost singurele semne ) astfel incat acum sunt panicata de-a dreptul
Imi pare rau ca va bat la cap dar parca totul imi merge prost zilele astea , pustiul mi s-a trezit cu dureri de burtica si diaree de nu l-am trimis la scoala ...totul e cu fundul in sus azi

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lala inca cateva luni de acum incolo o sa te simti ca la CM la data la care trebuia sa vina,stai linistita ca durerile nu sunt chiar asa o mare problema.
Pupici

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Anca sa ai gura aurita . Azi am 8 saptamani , exact jumatate cat tine

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuze!
Lala si eu m-am speriat ieri ca a inceput sa ma doara mijlocul. Ma doare in special cand fac diverse miscari...Totusi sper sa nu fie un semn rau! Dupa ce am facut bhcg-ul m-am mai linistit!

A venit Bebica!!!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai mai fetelor acum sa nu uitati ca sunteti insarcinate si cand va miscati o faceti ptr 2,asa ca va rog ....miscari mai lente

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ancutza , ai perfecta dreptate, dar eu mai uit si sar de pe pat sau din scaun asa cum sunt obisnuita, pana imi aduce aminte bebe ca exista si el pe acolo . Cand o sa mai creasca burtica nu o sa mai avem cum sa uitam...

Azi am implinit 10 saptamani.

Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Burtici, inainte de a merge la am intrat sa va doresc ,o zi buna tuturor!
Angeli" - felicitari pentru implinirea celor 10 saptamani de sarcina!

Godzila, pe unde esti?!Mai traiesti?! Cand timpul iti va permite, mai sopteste-ne cateva vorbe.Te

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Neata zizici (si somn usor Gina)!

Ce liniste pe aici...

Eu sunt la birou si iar as dormi cu capul pe birou. Azi noapte eu stateam sa fierb gemul de capsuni, dimineata m-am trezit devreme ca sa-l pun in borcane si sa le bag si pe ele la cuptor. Am facut ceva treaba si sunt tare mandra ca am inceput deja sa-mi umplu camara cu bunatati.

In seara asta merg sa iau rezultatele analizelor la sange si probabil mi se vor prescrie si ceva suplimente vitaminice daca este nevoie. Abia astept sa vad cum stau.

Va doresc o zi minunata!

Alina 11+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Of, Lala, si eu trec prin stari asemanatoare.... Chiar, si pe mine ma mai doare din cand in cand mijlocul, dar ma prefac ca nu observ.
Am avut niste dureeeeeri de burta si de mijloc... cu vreo cel putin 10 zile inainte de ziua in care trebuia sa-mi vina.... Chiar am citit tot ce am gasit despre sindromul premenstrual... nici prin cap nu-mi trecea ca as putea fi insarcinata...
Iar acum.... inca ma mai uit dupa vreo pata de sange cand merg la buda.... Cred ca e normal sa se intample asta.... dupa ce ai suferit pierderea unei sarcini.... s-a dus inocenta....
Dar, fruntea sus! Totul este bine!

Alina, ce harnicuta esti!!!!! Eu nici nu mai stiu de cand n-am mai facut curat in casa (nu eram eu obsedata nici inainte, dar cel putin o data pe saptamana faceam o curatenie generala).... Simt ca nu am suficienta energie....
As vrea sa-mi iau concediu, insa sefa zice ca ce-mi trebuie?! Ca doar sunt gravida, nu sunt bolnava!!! ...Si ca ar trebui sa fiu mai vioaie decat inainte.... Iar eu.... simt nevoia sa lenevesc cat de mult in pat....

Sa va povestesc despre Sebi, m-a lasat masca ieri (desi, de data asta, nu i-am zis nimic despre sarcina, din motive lesne de inteles):

-Mami, hai sa ne luptam!
-Sebi, nu pot sa ma mai lupt cu tine! Te rog, ai grija sa nu ma lovesti!
-Da' de ce, mami? Ai un bebe mic in burtica!!!!!!!!! (si vine sa ma pupe pe burta) Bebe, sa fii cuminte! (ii arata cu degetul)
-?! Da' de unde stii tu? Cine ti-a spus asta?
-Pai, ai mancat tot din farfurie, am vazut eu, si ti-a crescut un bebe in burtica! Un bebe bun! Eu vreau o surioara sau un surior (cum s-o numi, dar sa fie fetita!)!
-!!!!!!!!
-Cum adica bebe bun?
-Adica bebe care nu plange si nu face caca pe el! Si face ochii "asa" (si face ochii mari, a mirare si strange gurita- e tare caraghios!)
-Da?! Si daca o sa fie fratior si nu surioara? ....Si o sa planga.... si o sa faca si caca pe el....? (intreb eu timid)
-Pai, atunci o sa-l schimbam! O sa punem un bebe BUN in burtica!
-!?
-Mami, si cand o sa iasa bebele bun sa ma joc cu el?
-....pai... de ziua ta!... o sa fie cadou de ziua ta!
-Daaaaa? Da' stai sa-ti arat eu cadoul de ziua mea (si-mi baga sub nas cu catalog cu seturi de trenulete)! Uite, p-asta cu multe poduri si macara il vreau!.... Si-l las si pe bebe sa se joace cu el....
.......Si am continuat discutia despre cum ne iubeste bebe pe noi si noi toti il iubim pe bebe.... Nu stiu daca el chiar realizeaza ce se petrece, nici eu nu insist, eram hotarati sa nu-i spunem nimic pana mai crestea burta....

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Buna,zuzelor!Nu demult ma dadeam rotunda ca nu am greturi,pofte si ma simt prea bine.Ei bine,mi-a trecut!Ieri venind de la servici spre casa m-a apucat greata.A trebuit sa cobor din RATB si s-o iau pe jos,caci,nu-i asa,"mersul pe jos face piciorul frumos"!Nu vreau sa stiu ce ziceau cei care treceau pe langa mine si ma vedeau ca mana la gura!Acasa ajunsa,am baut 1 l de lapte si-as mai fi baut.Azi ma simt de parca as fi batuta.
Sa aveti o zi buna,ceea ce-mi doresc si mie!

Carmilia8+

Mergi la inceput