Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna, la toata lumea!
Va scriu din nou datele mele ca sa ma treceti si pe mine in lista de la inceput DN 21.06.1980, UM 10.04.2007, DPN 14.01.2008.
Ma bucur sa aud de la voi ca pot sta la soare, daca imi acoper burtica, deci pot sa merg linistita la mare cateva zile in concediu, fara fie o problema.
Eu luni ma duc la doctor cand o sa am 5 saptamani si patru zile si mi-am facut programare si pentru o eco intravaginala. Credeti ca la mine o se vada ceva, ceva? Pentru ca am vazut ca voi ati facut mai tarziu eco, oricum daca nu o sa imi faca macar merg pentru o consultatie.
Merge cineva la dr. MOGOS, la Polizu? mi-a fost recomandata de o graviduta din Ploiesti, va intreb pentru ca inca nu mi-am ales medicul
O seara buna!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by dana vio

GinaMdeja la tine se vede burtica?!

Dana, burtica nu-i asa mare - este micuta insa, a crescut suficient incat cei din jur, sa dea de banuit!
Talia a inceput sa mi se ingroase iar vechii pantaloni imi sunt acum incomfortabili.Inainte de ai cumpara pe cei de graviduta am incercat mai toate perechile si am constatat ca nu-mi mai vin.Asa dar,i-am aruncat de nu s-au vazut la box-a pentru mai tarziu si acolo au ramas.Astazi v-a trebui sa fac marea selectie si sa pun deoparte tot ceea ce nu imi mai este folosibil.

kalosalina-Felicitari pentru valoarea BHCG!

Mav - multumim pentru linkuri.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Georgiana, esti pe listuta!

Fetelor, am cautat si eu pe net hainute pentru gravide, si nu am gasit deloc frumoase. Imi e asa ciuda ca pe site-urile straine sunt niste hainute minunate, am intrat pe cele din Franta si am plans cu vorbe!

Pupici,
Angelique 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Zuzelor,m-am mai linistit si astept duminica.Treaba asta cu gasitul unui medic bun,in care sa ai incredere,si care sa-ti mai acorde si atentia pe care o vrei tu,produce mari dureri de cap.Si pun pariu ca toate ati trecut prin asa ceva.Eu am nimerit la dr.Branescu cautand disperata o programare la un eco transvaginal.La clinici "celebre" aveau locuri peste 1 sapt,2 chiar o luna.Eu voiam "ieri" pt.ca ma temeam de SEU.Asa am nimerit la Romar,in curtea spit.Polizu.La ei am facut eco in sapt.5 si nu se vedea absolut nimic.Pt.urmatoarele eco,dr.m-a chemat in spital.N-as vrea sa renunt la el din cauza aparatului prost din dotare,pt.ca mi-a facut o impresie buna(chiar daca e grabit rau la consultatii).Cred ca m-ar bulversa plimbatul de colo-colo.Sau sa merg pur si simplu la Medsana(de ex),unde e ecograful bun,sa vad care mai e treaba cu bebe si sa pastrez medicul?Sau sa caut un medic cu dotare corespunzatoare?
Am mai fost la dr.T acum 1 an pt.monitorizare,si mi-a placut mult,dar si la el e "full".Sunt cam in ceata!Oricum,cred ca e timp suficient sa gasim un medic pe placul nostru

Carmilia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina si mie mi se unflau mainile si picioarele,drept urmare l-am sunat pe dr ptr ca sarat nu mancam ,tensiune nu aveam dar stau 8 ore pe zi la birou si picioarele stau atarnate.Mi-a recomandat seara sa stau cu o perna sub picioare si eventual sa si dorm asa,de dormit nu prea am putut sa dorm cu perna la picioare dar am mai stat cu ele ridicate si de cateva zile am scapat de picioare unflate.

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Fetelor, am cautat si eu pe net hainute pentru gravide, si nu am gasit deloc frumoase. Imi e asa ciuda ca pe site-urile straine sunt niste hainute minunate, am intrat pe cele din Franta si am plans cu vorbe!

Pupici,
Angelique 9+
Mare, Munte, Flori

AngeliquedeS - Imi pare rau ca nu ai gasit hainute care sa-ti placa...
Intreaba fetele de la odiseele ceva mai avansate: de unde si-au cumparat poate, au ele vre-un pont bun.
Pana in una in alta, eu m-am pus sa fac o tava de papa "A 'la Irlandeza! Voi ce mai bucatariti?!

*P.S:Laura Ioana - esti rugata sa-ti activezi optiunea PM si sa ne scrii numarul de telefon pe adresa comuna, sa te putem contacta pe viitor in cazul in care va fi nevoie.Te

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mai are cineva dureri moderate de mijloc ??? ( in zona taliei ??? )

Si junghiuri in burtica la miscari mai bruste ?? ( ridicat brusc din pat, de exemplu ?)

Semnat :
Paranoica

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna dimineata!

Lala, si eu la fel. Doar ca durerile de spate la mine sunt concentrate mai mult pe partea dreapta. Si burtica ma doare in partea stanga acolo unde mi s-a spus ca e bebe. ma doare burtica la miscari bruste sau cand stranut tare. Am inteles ca e norma.

Pupici,
Angelique 10+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Mai are cineva dureri moderate de mijloc ??? ( in zona taliei ??? )

Si junghiuri in burtica la miscari mai bruste ?? ( ridicat brusc din pat, de exemplu ?)

Semnat :
Paranoica

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Atata timp cat durerile sunt separate nu este nicio problema,de ex mie dr mi-a explicat ca at cand te sageata la burta si in acelasi timp durerea se duce si la spate alea sunt contractii si sunt periculoase.
Ptr. dureri de burta luati no-spa ,cateodata face minuni

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!

Fetelor, eu inca n-am fost la dr /la echo (cand voi merge, ma astept sa vad o inimioara batand!)... si in afara faptului ca mi-a intarziat si sunt mai somnoroasa si am sanii putin mai fermi (dar nu ma mai dor de cateva zile), nu mai am alte semne de sarcina.
La sarcina cu Sebi deja varsam non-stop.
Ma straduiesc sa gandesc pozitiv, dar mi se mai intampla sa ma uit dupa vreo pata ceva... cand merg la buda...
Eu il alung cat colo, dar gandul ca as putea pierde si sarcina asta, imi tot da tarcoale.... Parca inca nu pot sa ma bucur ca sunt insarcinata..... iaca aici paranoia...

Daca va tin puterile sa urmariti asa ceva (si vreti sa stiti ce va asteapta), uite alt site (decat cel din listuta) cu filmulete de la diverse nasteri:
www.birthdiaries.com/diary/index.vaginalbirths.html" target="_blank">Birth Story Diaries

O zi frumoasa tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput