Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

LAURA ce bine seamana sarcinile noastre la simptome. Si mie mi-e rau seara. mai am o saptamana si un pic pana ajung la finalul primului trimestru sper sa scap si de greata si sa "halesc" ca in vremurile de odinioara.

iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mie seara imi e mai rau deact dimineata. Poate si pt. ca stomacul mai are ceva mancarica in el, si de aceea mi se face rau. Oricum e neplacut, cred ca nimanui nu-i e asa rau cum imi e mie. Si mai nou ma dor spatele, in zona rinichilor. E de suportat durerea, o fi de la pat? Ca am nopti cand nu pot dormi decat pe spate.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

IRLANDEZA s-ar putea sa te doara rinichii din cauza ca nu poti sa bei multa apa. La mine asa se intampla cand nu beau suficient. Eu la capitolul somn pe spate am probleme nu prea pot sa dorm in pozitia asta. Pana acum dormeam numai pe burta, insa bebica nu ma mai lasa.
Adevarul e ca nu stiu daca se chinuie vreuna dintre noi asa ca tine cu greata. sa dea DD sa iti treaca dupa primul trimestru.

iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Irda... si tu si bubuleana (care n-a indraznit sa ne scrie, sa nu ne supere, saraca.....)....
Imi pare atat de rau..... ca n-am cuvinte.....

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99162&whichpage=2

quote:
Originally posted by bubuleana

dragele mele, din pacate vin cu vesti proaste
sambata la eco: sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani, suspecta de mola partiala. Embrionul cu activitate cardiaca avea la 7 sapt 0,65 cm insa acum sacul era gol, embrionul disparuse. Urmeaza chiuretaj miercuri si examen histopatologic pt a se depista daca e vorba de mola sau de sarcina oprita in evolutie. Evident ca sper din tot sufletul sa fie cea de-a doua varianta. Dar sunt pregatita pentru orice si foarte optimista pentru viitor.
Nu am vrut sa dau vestea la zuze sa nu intristez subiectul pentru ca le vreau pe zuzele mele dragi curajoase, puternice si optimiste. Asa cum sunt si eu

pupici tuturor si sarcini usoare si fericite
o sa va tin la curent despre ce a fost vorba de fapt, poate fi de folos cuiva in viitor experienta mea desi nu prea tine de noi si sincer nici nu prea ai ce face intr-o astfel de situatie. Oricum sper sa nu se mai intample nimanui

bubuleana

....Mi-e o frica de mor..... De-ar trece mai repede urmatoarele doua luni.....

6+

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Irda -mai consulta si alti doctori sa vezi de ce parere sunt.Eventual mai fa o eco' intravaginala ca se vede mai bine si mai asteapta daca nu sangerezi.Poate totusi puisorul este bine.Te si iti sunt alaturi.

*P.S:Mav - Ce s-a intamplat cu Bubuleana?!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Of, Doamne , si Bubu? Dumezeu sa va ajute la amndoua. E infiorator cate se pot intampla. Sper sa treceti cat mai repede peste aceasta pierdere si sa aveti o noua sarcina atunci cand o sa v-o doriti.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Noi 2 singurei

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Idra,sorry...eu sper sa nu fie asa...cum adica bebe dispare pur si simplu? dupa ce i-ai auzit inima batand? mai stiu eu un ecograf si un ecografist mare care-mi spunea in 42 saptamani 2e mic bebe..hipotrofic..e mult lichid...bebe a fost o umflata de 3,600...mica rau!

Irlandeza...m-am zapacit de tot.

dupa calculatorul DC luand in calcul ultima menstra, care a avut loc pe data de 8 aprilie 2007, nasc pe 12 ianuarie 2008. iar bebeloi nu are decat 6 saptamani.

acusi dupa cum arata eco,si am incredere in nenea asta ,ca la fi-mea mi-a zis precis data nasterii si aia a fost cu o eroare de 1 zi...bebe meu are 7 saptamani de gestatie..si un dpn pe undeva pe la 22 ianuarie.

dar eu zic ca cel mai sigur e UM 8 aprilie, DPN 12 ian 2007 . eu sunt nascuta la 19 nov 1981.

mai am o bebea de trei ani fix, un sot de 27 si doi melci de gradina ai lu fi-mea cazati pe balcon...

please fetele..ca am cam uitat teoria..sau s-a mai si schimbat..pe unde citesc ce analize tre sa fac acum...ce e urgent ca restul ma lamuresc eu...

in afara de rh, nu e cazul, suntem negativi amandoi

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Gugu, e drept ca apa beau f.f. putina. Mai nou am inceput sa beau cate o gura, dar minerala, ca plata nu pot bea, nici cu lamaie, ca-mi face acid, nici cu sirop sau altceva. Fructele, rosiile, cam tot ce e zemos imi face acid, in sarcina, doar paine prajita si stiksuri pot manca.

P.S. Poate deschideti un nou capitol?

Noi 2 singurei

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

...Eu nu stiu daca mai pot intra pe forum in urmatoarea perioada... prea multe vesti proaste... atata suferinta....
...Si asa mi-era teama pt sarcina mea...

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Un nou capitol ne asteapta AICI..
Gina.

Mergi la inceput