Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

nemary - daca ti-au iesit 2-a liniute sigur esti insarcinata!Felicitari!
Cu eco' eu spun ca ar fi bine sa astepti pana la 6 saptamani.Atunci exista sansa ca inimioara sa-i bata si vei putea vedea aceasta.

Fetelor,am scanat pozele de la eco' de ieri si le puteti vedea si voi:AICI.
*Ecograful nu este unul performant insa, se poate vedea destul de bine comoara din burtica.

**P.S:Irlandeza - nu a mai spus nimic de cateva zile bune si ma pune pe ganduri aceasta situatie!Ce-o fi oare la mijloc?!Nu stie nimeni nimic despre ea?!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helo burtici!!

wowww Gina, da ce frumos se vede bebele!! sa iti traiasca "strumfulica"!!!
intrebase una din fete (scuze nu mai stiu numele) de ce nu ai voie maioneza, ai voie maioneza dar facuta cu ou fiert. eu am mancat si varianta din magazine si a fost ok.
gratiela dr meu a zis ac e ok sa merg al plaja , dar sa respect intervalele orare si sa am dau cu crema de plaja, in rest pot face baie in mare, daca nu e apa prea rece, pot face lucruri normale. eu plec la mare peste 2 sapt jumate si voi mereg cu avionul. per sa fie totul bine.

va pupic pe toate!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 17+ de 70% ALISA JASMINA

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

BB - iti multumesc mult.
Ti-am vazut si eu puisorul in pozele de la eco'!Felicitari!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

GINA, ce bine se vede bb la ecograf. sa creasca mare si stea in burtica 9 luni
abia astept sa merg si eu sa-mi vad samburelul.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Irda: Pot sa-ti dau eu ceva informatii despre Roseola.

Este, intr-adevar, o boala a copilariei care se manifesta exact asa cum ai descris tu si in Canada, de exemplu, este destul de frecventa. Ca orice alt virus, ca in cazul varicelei, rubeolei, rujeolei etc., acest virus poate afecta fetusul, deci este bine sa fii supravegheata atent de un medic. Din cate stiu eu, este mai periculos in faza incipienta a sarcinii, atunci cand se formeaza copilul, decat in ultimele luni de sarcina. Ca simptome, adultul poate face o forma mai usoara, fara febra, doar cu eruptii minore la nivelul pielii (chiar am o cunostinta care a avut-o in timpul sarcinii, dar in ultimul trimestru, si copilasul e ok; bebele a fost monitorizat saptamanal pana la nastere).

Sper ca te ajuta informatiile date si sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna dimineata...
Ma primiti si pe mine la mamici de februarie?
ieri mi-am facut 3 teste..azi dimineata inca unul...si am confirmarea ca sunt graviduta..
sunt inca euforica..nici nu ma pot bucura nici trista nu sunt..poate doar putin speriata..Ma rog la Dumnezeu sa fie bebe sanatos..
Multa sanatate va doresc voua si bebelusilor vostri..

Ina 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

bine ai venit, INUTA. felicitari si sa ai o sarcina usoara si dusa pana la capat. eu azi dimineata am mai facut inca un test, ca tot nu-mi vine sa cred, si au aparut imediat cele II liniute

edit:
teste mele

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

FELICITARI NEMARY...
iti inteleg starea...si-ti doresc tot ceea ce-si doreste sufletelul tau...
e asa de frumos sa fi mamica..nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Bun venit, nemary si inuta! Sa dea Domnul sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi, norocosi si mancaciosi!

Iumosa.....multumesc mult de info....inseamna ca am pus-o! La 9 saptamani de sarcina oragnele lui bebe inca nu sunt definitivate.......
Si cu asta ca la adulti poate sa nu apara febra ci doar o eruptie minora.....am incurcat-o de-a dreptul.....pai daca trec neobservate de mine bubitele....ca or fi pe spate ...sau mai stiu eu cate 3-4 acolo!
Nu vreau sa renunt la bebe, dar parca nici sa aiba nu stiu ce probleme toata viata din cauza asta n-as vrea!
Nu pot decat sa ma rog ca totul sa fie ok si sa ma fi "intalnit" deja cu virusul asta in copilaria mea ca sa nu mai fac boala acum!Am inteles ca-i foarte raspandit si uneori simptomele trec neobservate!
Multumesc mult!

Gina.....tie ti-a dat dimensiunile lui bebe.....ca tot 9 saptamani si 5 zile o sa am si eu maine la eco......

Pupicei

Irda 9 + Cat de mare-i bb mic!
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Gina, e bine de stiut ca cineva imi poarta de grija. Esti o scumpa, ca intotdeauna. Din pacate sapt. trecuta , marti parca, a inceput sa-mi fie f. rau si sa vomit la fiecare 10-15 min. La un moment dat nu mai putem bea sau manca nimic, ca dadeam afara, am tinut-o asa vreo 12 ore, pana am inceput sa elimin verde-galben si spume ( scuze de descriere). Am fost la urgenta si m-au internat in spital , cu perfuzii, si injectii imptriva greturilor si durerii groaznice de cap pe care am avut-o. Iei am venit acasa, si pt. cateva ore totul a fost bine. Apoi am inceput iar sa vomez, si sa ma doara capul. Acum de dimineata mi-a mai trecut durerea de cap, dar imi simt stomacul greu, desi nu pot manca decat paine prajita si o gura de ceai.
Vestea buna e ca bebe e bine, se dezvolta normal, mi-au mai facut un eco ca sa ne asiguram ca totul e bine. Pacatca nu ma pot bucura de sarcina asa cum ar trebui. Niciodata nu am crezut ca imi v-a fi atat de rau. Nu pot face nimic. In 2 luni am examene si nu pot invata nimic, nu pot merge la scoala, sau la servici. E f. frustrant. Nici pana jos la magazin nu ma incumet sa merg.
De abia astept sa treaca starea asta. Cineva mi-a zis ca s-ar putea satreaca cand incepe sa miste bebe, dar pana atunci mai am cale lunga.
Cam asta a fost, sper ca nu v-am plictisit prea mult.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput