Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Irlandeza, iubita, bine ca ne mai dai de stire cum esti!
Offf, imi pare tare rau ca nu poti sa te bucuri cum trebuie de inceputul sarcinii, dar toate astea or sa treaca ....si cand iti vei tine puiutzul in bratze o sa uiti toate momentele astea...pentru ca desi te simti atat de rau....inauntrul tau creste o mica minune la care trebuie sa te gandesti tot timpul si sa-i transmiti toata dragostea ta de mama!

E al naibii de greu, dar in momentele in care ti-e asa de rau incearca sa-ti concentrezi atentia pe imagini din viitor....cum o sa arata bebe, cu cine o sa semene, ce ti-ai dori sa fie....cum o sa-l imbraci ....cum o sa-i pregatesti camera, sau coltisorul lui la voi in camera...si sa vezi ca o sa te simti mai bine.....viseaza cu ochii deschisi la minunea ce creste in tine!

Pupicei si ai grija de tine si de bebe mic!

Irda 9 + Cat de mare-i bb mic!
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Dragi viitoare mamici,

Va rog sa ma primiti si pe mine in randurile voastre - din ce in ce mai multe, se pare!

Eu sunt o fosta aspiranta, care a trecut acum sapte luni si printr-o pierdere de sarcina. Dar acum am vesti bune: un samburel care se dezvolta bine, cu DPN: 29.01.2008.

UM este 24.04.2007.

Multumesc, si ma bucur tare mult sa fiu alaturi de voi! V-am urmarit postarile si sunteti o gasca tare simpatica! tuturor!

stancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Felicitari Stancuta...sarcina usoara...sanatate tie si bebelusului tau..

am 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Irda, incerc sa ma gandesc la lucruri frumoase, dar cateodata e prea mult pt. mine. Efectiv nu mai am putere. Sper sa treaca cat mai repede.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusel spune:

Irlandeza - imi pare tare rau ca ai trecut prin toate astea si ca nu te poti bucura, dar sigur va trece repede. Incearca sa te gandesti ca merita intru-totul efortul - ca e o minune mica care incearca sa se acomodeze la tine in corp. nu ii e nici ei/lui usor si pana ajungeti amandoi la o intelegere o sa ia timp.
va doresc mulat sanatate burticilor si cat mai putine greturi si alte neplaceri din astea!
eu am racit rau de tot si tusesc tare - nu pot sa iau nimic. mi-e si frica uneori sa nu-l deranjez pe bebe cu tusea asta rea....oare credeti ca se poate intampla ceva rau? voi stiti ceva despre asta?

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

cu atatea semne de sarcina tot n-am avut stare si am mai facut un test: cele 2 liniute s-au aprins imediat.
voi cand ati facut prima eco? eu incerc sa rezist pana pe 15 iunie.
si-acum despre incaltari: eu nu port decat toc de la 7cm la 10. Caut papuci si sandale ortopedice cu toc macar 6cm...si vreau si alb si negru si verde...
si cu sportul...cum facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Irlandeza - imi pare tare rau pentru cele intamplate insa, ma bucur in acelasi timp ca BB este bine.
Mie imi este parca ceva mai bine!Doar dimineata imi este mai rau insa, dupa cate o runda de starea de rau, incepe sa ma slabeasca.In dimineata aceasta ne-am trezit mai devreme deoarece avem repetitie de cor inainte de program, si nu-ti spun ce rau ma simt.
Abia reusesc sa bag ceva in gura....

Gina.....tie ti-a dat dimensiunile lui bebe.....ca tot 9 saptamani si 5 zile o sa am si eu maine la eco......
Nu mi-a scris pe nici o hartie dimensiunile puiului.Mi-a spus cat are insa, de emotia momentului am uitat mai tot.
Ce stiu este ca dupa masuratorile clare a comp' avea 9 saptamani & 5 zile si mi-a dat DPN pe: 29/dec/2007.
In acea zi aveam insa, 10 sapt fix de la UM.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Irlandeza,

iti tin pumnii sa-ti revii cat mai repede. Se pare ca starile astea de rau se opresc dupa primul trimestru de sarcina cel mai tarziu! Iti doresc sa nu mai greturi si nici dureri de cap, deloc, si asta cat mai repede!!!

Micsunea

PS. Pe unele site-uri in franceza am citit ca nu e nimic de facut, daca nu incercat cu homeopatice sau cu acupunctura... dar unde sa gasesti un acupunctor la dispozitie?
Multa sanatate in orice caz, tie si lui BB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Micsunea , mersi de sugestie. Am sa intreb prin zona, dar atunci cand mi se face rau nu ma pot deplasa, si nici nu cred ca vine cineva la mine sa-mi faca trat.
Daca mi-o fi tot rau, o sa insist sa ma tina in spital mai mult timp, macar pana trec de primul trimestru.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

Irlandeza, imi pare rau ca iti merge asa... Si sa stii ca sugestia cu homeopatia si acupunctura sunt ffff bune.

O prietene f buna de-a mea, in prima sarcina i-a fost tot asa rau, a fost si de doua sau trei ori in spital, a incercat totul care s-o ajute (ca era in luna a cincea si inca ii era la fel de rau) si pana la urma acupunctura a fost singura care a ajutat-o. Dupa doua sedinte nu a mai vomat. Ii mai era greata din cand in cand, dar suportabil. Si cum simtea ca i se face din nou mai rau, iarasi mergea la acupunctura!
La a doua sarcina a luat-o din start si nu a vomat decat de vreo 3 ori, cu toate ca incepuse sa-i fie la fel de rau... A stiut ce sa faca preventiv!
Deci eu in locul tau as incerca sa te deplasezi totusi, ca nici asa nu-i bine! Intereseaza-te unde poti gasi pe cineva priceput! Intra pe un forum din UK, unde sa intrebi pe alte gravidute din zona ta! Intreba-ti medicul de familie, sigur vei gasi pe cineva! Una sunt greturile normale, si alta ce ai tu! Si sa stii ca sunt femei la care le e rau pana la sfarsit... Stiu ca nu vrei sa auzi asta, insa mai bine sa te mobilizezi si sa cauti o solutie, nu astepta prea mult!!! Te rog frumos!

Celorlalte gravidute noi va doresc bine ati venit in randul nostru!

Adina 10+5

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput