Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Cu ocazia zilei de 1 iunie doresc sa urez un calduros LA MULTI ANI tuturor bebelusilor din burtici!
Sa cresteti mari puisori scumpi,sa fiti sanatosi si sa aduce-ti multa bucurie parintilor vostrii care acum va asteapta cu drag.
Gina.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna din nou !!!!
Se pare ca ati avut dreptate.... se pare ca sunt graviduta !!!!! Nu am facut al doilea test dar,... inca nu mi-a venit iar mie imi venea cu precizia ceasului, fix la 28 de zile. Eventual, venea mai devreme cu o zi dar nu prea imi intarzia...
Am vazut, in fotografiile postate de mav, primul test facut de ea. Mav, reiese din fotografie ca si la tine, a doua liniuta era mai "stearsa"... nu?!
O sa revin luni cu rezultatele unui al doilea test si cu date suplimentare ca sa ma "inregistrati" in randurile voastre...
Ceea ce ma face extraordinar de fericita si vreau sa impartasesc cu voi fericirea aceasta, este faptul ca astazi a aflat si sora mea ca este insarcinata!!!!!
Vorbeam cu ea la telefon si ne minunam de posibilitatea extrem de redusa sa ramanem amandoua in acelasi timp gravide... (eventual, o fi fost in aceeasi zi.... )Si, totusi, s-a intamplat!!!!
Ea isi dorea de mult timp sa ramana. Nu are un alt copil in afara de baietelul meu care este intr-o oarecare masura si al ei....
Abia astept sa plec duminica la Ploiesti sa-mi iau copilul acasa si sa-i dau vestea minunata.
Iar acum,.... cu mari regrete trebuie sa ma intorc la cartile mele si sa citesc.
Trebuie sa fac eforturi superomenesti sa ma mai concentrez acum la drepturile omului prevazute de Convetia Europeana ..... Imi pasa doar de dreptul meu de a dormi la ora asta... Dar, trebuie sa-l ignor ca de luni incolo... ma voi bucura de toate drepturile posibile...
Va pup pe toate si.... cat mai putine greturi si varsaturi ma doresc !!!

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Mav - am vazut pozele!Sunteti tare dulci!
De asemeni,tin sa spun ca imi plac mult hainutele pe care ti le-ai cumparat.Frumos!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzicilor!
Astazi experimentez si eu prima mea greata de dimineata
Aseara m-am cam speriat, nu m-am simtit prea bine, simteam sa am asa o febra interna...si cand am fost la toaleta am vazut un firicel mic, mic de sange...Astazi ma duc la doctor la ora 13. Ajuta-ma Doamne sa nu pierd si sarcina asta si sa creasca bb mare si sanatos!
Azi dimineata sotul m-a pupat pe burtica si i-a zis "La Multi Ani" lui bebica! Mi-au dat lacrimile...

A venit Bebica!!!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna tuturor! Am monitorizat semnele de gravi: sani grei (sunt mari de la natura), ameteala de pranz, nod in stomac cad iau o curba, miros intaratat, sclifoseala la mancare. Am decis sa fiu cuminte si sa-mi beau laptele dimineata, sa rod salate la pranz si seara fructe.
La doctor merg dupa 8 iunie...sper sa fie totul bine! Pe 24 iunie plec in Corfu cu fetita mea 10 zile. Am credinta ca nu voi avea nici o problema. Vine si mama - sotul nu poate. M-am gandit ca e lung drumul cu autocarul dar zic si eu ca totul e cu voia lui Dumnezeu. Anul trecut nu am plecat niciunde, am avut analizele perfecte si inainte de sarcina si imediat dupa ce am aflat si...daca n-a fost sa fie...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetelor!

Mav, mi-au placut la nebunie pozele, insa m-a dat gata costumasul cel roz. Cred ca o sa merg si eu la magazinele acelea din Piata Grivitei sa arunci un ochi, oricum am auzit ca sunt foarte scumpe!

Grati.ela, eram in 4 saptamani insarcinata si inca nu stiam si am mers cu autocarul pana in Germania, drum de 24 de ore iar la intoarcere avea 6 saptamani (deja stiam ) Si a fost totul bine. Acum sunt mai mare si nu as avea curajul, de exemplu pe 8 iunie am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului la Sibiu si nu am curajul sa merg, desi imi pare tare rau...

Alina, mergi la doctor ca sa vezi ce se intampla, tinem pumnii! Va fi totul bine, o sa vezi!

Laura Dimitris, sigur esti gravi, doar ca esti zuza ca noi toate si nu iti vine sa crezi de prea mare bucurie!

Lauraaaaaaaaaa......... unde esti???

Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Buna din nou !!!!
Se pare ca ati avut dreptate.... se pare ca sunt graviduta !!!!! Nu am facut al doilea test dar,... inca nu mi-a venit iar mie imi venea cu precizia ceasului, fix la 28 de zile. Eventual, venea mai devreme cu o zi dar nu prea imi intarzia...
Am vazut, in fotografiile postate de mav, primul test facut de ea. Mav, reiese din fotografie ca si la tine, a doua liniuta era mai "stearsa"... nu?!
O sa revin luni cu rezultatele unui al doilea test si cu date suplimentare ca sa ma "inregistrati" in randurile voastre...
Ceea ce ma face extraordinar de fericita si vreau sa impartasesc cu voi fericirea aceasta, este faptul ca astazi a aflat si sora mea ca este insarcinata!!!!!
Vorbeam cu ea la telefon si ne minunam de posibilitatea extrem de redusa sa ramanem amandoua in acelasi timp gravide... (eventual, o fi fost in aceeasi zi.... )Si, totusi, s-a intamplat!!!!
Ea isi dorea de mult timp sa ramana. Nu are un alt copil in afara de baietelul meu care este intr-o oarecare masura si al ei....
Abia astept sa plec duminica la Ploiesti sa-mi iau copilul acasa si sa-i dau vestea minunata.
Iar acum,.... cu mari regrete trebuie sa ma intorc la cartile mele si sa citesc.
Trebuie sa fac eforturi superomenesti sa ma mai concentrez acum la drepturile omului prevazute de Convetia Europeana ..... Imi pasa doar de dreptul meu de a dormi la ora asta... Dar, trebuie sa-l ignor ca de luni incolo... ma voi bucura de toate drepturile posibile...
Va pup pe toate si.... cat mai putine greturi si varsaturi ma doresc !!!

Laura mama lui Dimitrakis

Da, Laura, la primul test de sarcina, liniuta de test nu este la fel de intensa ca cea de control, dar asta nu conteaza, caci testul s-a pozitivat imediat si a fost facut in z28 dintr-un ciclu de 26 de zile. La al doilea test (dupa inca 4 zile), linia de test a iesit instantaneu, inaintea liniei de control si ambele au aceeasi intensitate. De fapt, conteaza ca sunt II! Testele de sarcina se pozitiveaza doar in prezenta hormonului de sarcina hcg si probabil ca intensitatea liniei de test depinde in mare masura de concentratia minima de hcg pe care o pot detecta (nu toate testele se pozitiveaza la aceeasi concentratie de hcg, unele sunt mai "sensibile" decat altele!). ...Cate teste care au iesit negative am consumat aiurea....
Oricum, daca si la tine a iesit a doua liniuta, sigur esti insarcinata!
... Discutia cu liniutele care ar trebui sa fie la fel de colorate, se face la testele de ovulatie!!!!!
Of, te inteleg ca ti-e greu sa te concentrezi... si eu trec prin situatia asta.... Ce frumos ar fi sa nasti in aceeasi perioada cu sora ta!... Verisorii ar putea zice ca-s... "fratiori"!

Gina, saru-mana de aprecieri!

Alina.... sper sa nu fie ceva rau... sa vii cu vesti bune de la dr! ...Poate trebuie sa fii doar... "cuminte"....

Gratiela, concediu placut!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina in sapt sase am avut si eu pete maro ,doua zile la rand dupa care au trecut,stai linistita si fara efort pana ajungi la dr.
Tot la Niculescu?

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Kris, m-ai convins sa caut si sa pun poze cu costumasul roz, purtat cand il aveam pe Sebi in burtica (sa vezi ce frumoasa eram)!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Alina in sapt sase am avut si eu pete maro ,doua zile la rand dupa care au trecut,stai linistita si fara efort pana ajungi la dr.
Tot la Niculescu?

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Da, la el ma duc. Sper sa fie bine, Trebuie!!

Cum a fost aseara la concert?

toate fetele si multumesc de incurajari!

A venit Bebica!!!

5+

Mergi la inceput