Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sincer nu am fost fff impresionata

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

NEATZA ZUZICILOR!!!
LAMULTI ANI pt toti copilasii pe care ii aveti deja si pt toate buburuzele mici din burticile noastre!!!
Am inteles de la aspirante ca avem o colega noua.
Fetelor digestia lenta se poate remedia cumva? Stomacul meu care pe vremuri putea fi catalogat drept unul de hiena a devenit tare puturos si nu vrea sa lucreze deloc. ce pot sa fac?

iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Angeliq aici sunt
Nu am mai intrat si m-am hotarat sa stau mai putin la calculator, ptc m-a certat si dr mea si nici nu ma simt prea bine dupa cateva ore petrecute pe scaun. O sa incerc sa citesc din urma si sa mai intru macar o data pe zi, ok? Sa nu credeti ca plec de tot, doar il odihnesc pe bebe

Michelle te rog mult sa nu renunti! Nu trebuie sa renunti la bebe pt cateva luni, ci doar sa nu te mai gandesti asa intens la proiectul bebe. In loc sa te protejezi cateva luni, imagineaza-ti ca te protejezi

9+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

LAURA ti-a spus doctora sa faci mai multa miscare sau sa stai la orizontala in patutz? Eu am observat ca daca stau in pat ma ia greata mai rau iar daca ma misc parca imi mai trece.

iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!

Mergi la inceput

Angeliq nu vreau sa faci un copilas nervos din cauza mea Promit sa nu mai lipsesc asa mult, ok?

Gugule bine ai revenit, draguta!

9+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Gugule nu mi-a impus reguli, doar sa ma port normal. Atat doar sa nu stau mult pe scaun, ca inghesui burtica. Si, oricum, calculatorul dauneaza!

9+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Aha, bine ca mi-ai spus. Eu oricum nu prea am mai stat in ultimul timp ca mi-e cam greata, mai ales seara.

iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nici eu nu am voie sa stau mult pe scaun si tocmai daia mi-a dat reducere de program

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Ramo abia acum am citit! Imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat Sper sa-ti revii cat mai repede si ai sa vezi ca data viitoare va fi bine

9+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Laura, Intra macar odata pe zi, sa stim ca esti bine!

Asa este, nu e bine sa stam foarte mult pe scaun si nici la PC: Dar eu de exemplu ce ma fac ca eu toata ziua stau la birou la PC, fiindca lucrez numai la el? Singurul avantaj e ca cel putin de trei ori pe zi trebuie sa urc la etajul 3 al institutiei si atunci o iau pe scari.

Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput