Mega Image Dr.Taberei -sunt oripilata!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Concluzia ar fi asa.

1 Mega Image a gresit pentru ca nu a afisat ca e interzis cu role, inghetata, etc.
- se exagereaza cu sania, masina si asa mai departe. Pe bune! Si o stiu si cei care scriu.
- cu toate ca nu e afisat, unii oameni s-ar fi gandit ca poate e mai bine sa nu intre cu rolele, sa lase copiii afara (depinde de varsta) si asa mai departe (dar asta ramane la latitudinea fiecaruia)

2. Chiar daca ar fi fost afisat, angajatul nu are voie sa te atinga: trebuie sa te invite POLITICOS 1 data, de 2 ori, de 3 ori sa parasesti magazinul. Daca nu o faci, poate sa cheme politia sa te dea afara (iar cand vine politia, si ea trebuie sa te pofteasca tot POLITICOS afara, si daca nu o faci, poate sa te ia usurel si sa te dea afara). Daca nu e afisat, trebuie sa faca acelasi lucru si sa isi ceara scuze ca firma nu a afisat inca aceasta informatie, dar ca tocmai vroiau sa o faca (si chiar sa o faca)

- deja exageram ca banuiesc ca oricine iesea pana la urma inainte sa vina politia

In alta ordine de idei, ma intreb de ce nu se sesizeaza patronii de la Mega Image de decaderea groaznica in care se afla magazinele lor. Sau OPC-ul!

Nu m-as atinge in veci de mezelurile lor

Si referitor la mere da, unele sunt mai sensibile decat altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ana eu tocmai am zis ca am sesizat OPC-ul care i-a si amendat, si-s convinsa ca nu sunt un caz singular. Dar se pare ca patronii nu-s interesati de aspectele astea, daca business-ul merge bine..ce sa-si mai bata capul.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

quote:
Initial creeata de adi_dalma
Am intrat in magazin (att fetitele erau pe role). Nimeni nu ne a zis nimic, nici un afis care sa interzica acest lucru.
Am facut turul magazinului (care esti obligat sa l faci pt ca au reasezat atat de prost standurile incat nu poti merge glont la un stand si sa iesi). Eram aproape de iesire ;fetitele erau la 1 m de mine (ele super cuminti, nu au atins nimic pt ca le am rugat sa fie cuminti).A venit un individ care a inceput sa le iminga : iesiti afara! L am intrebat cu ce drept imi atinge copilul. A inceput sa urle ca nu am voie cu rolele in magazin. Fair enuff dar sa mi impinga copii... L am intrebat daca patronul lui agreeaza comportamentul lui(stiu cine este patronul mare- e acelasi ca la Cora, unde vanzatoarele vajaie cu rolele pe langa tine) .S a enervat si mai tare si a inceput sa strige AFARA! Nu m am simtit niciodata mai umilita. Alti oameni au inceput sa l intrebe unde scrie ca nu am voie sa merg cu rolele etc etc....
Nu stiu unde sa semnalez acest caz.
^

Adi vezi chiar asta este problema : Unde era "gorila" cand tu ai intrat cu fetele in magazin ????? Aici ar fi bine sa le ataci ! El trebuie sa stea constant in fata la intrarea in magazin , sau chiar si inauntru din moment ce vede intrarea/iesirea din magazin ptr ca daca se intampla ceva , si el nu e pe faza , e doar vina lui si trebuie sa se descurce altfel ! Deci eu spun sa ataci problema atacandu-te chiar acestei persoane printr-o plangere directa catre patronul firmei de PAZA daca ai tichetul de la casa , ai si data si ora , atunci e super , asa se va putea gasi persoana care era de garda in ziua aceea !
Si aici sunt interzise rolele in magazin , iar daca tot se intra persoana este responsabila de orice . Dar eu inca n-am vazut pe nimeni sa intre-n magazin cu role . Inafara de cele care lucreaza in magazinul resp...

[quote]Am iesit cu copii (a mea deja plangea) ; am vrut sa ma intorc singura sa vb cu sefa de magazin dar fetita mea m a rugat plangand sa nu o fac.[quote]

Vezi , asta nu e bine , trebuia sa incerci sa o calmezi pe fetita ta , si te intorceai imediat sa faci plangere ! Dar ma rog , e usor de spus , mai putin de facut insa , atunci cand iti vezi copilul plangand din cauza unor incidente de asa natura ! Imi pare rau ca fetele a trebuit sa asiste la asa ceva . Uneori adultii sunt mai mici decat copii in mintea lor

[quote]Imi pare rau ca pana acum nu am reclamat ca am gasit produse expirate acolo, ca organizarea lasa de dorit, ca vanzatoarele barfesc conducerea si pe alte colege, ca se giugiulesc pe acolo, ca mezelurile sunt absolut infecte....[quote]

...ce pacat !

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivi spune:

Buna, si eu am un Mega Image langa casa si cred ca sunt deja cunoscuta in magazin din cauza nr mare de reclamatii, dar se pare ca pe patroni chiar nu-i intereseaza. In Mega de la mine sunt niste fluturasi si o cutie unde se fac plangerile. De cate ori ma deranjeaza ceva si fac scandal mi se sugereaza sa fac reclamatie, dar e clar ca pe patroni ii doare "... nicaieri". O sa ma intrebati de ce mai intru acolo, .. pai pt ca in zona Hala Traian sunt singurii si ei stiu asta. Deci la masline sau branza sau fructe, daca nu esti atenta iti tasteaza un pret mai mare. Sau chiar si la produse ambalate branza vidata, cascaval, ai un pret pe ambalaj, si la casa ai surpriza. Si la iaurt am intalnit asta. Daca le intrebi de ce, nici scuze, nici nimic, ti se raspunde obraznic ca "mai cumperi sau nu' Mi s-a intamplat ca si alti cumparatori in loc sa sara in sprijinul meu ca era si interesul lor sa ne unim fortele, din contra le-au luat apararea casierelor ca nu e vina lor. Nu e vina celei de la casa, dar sa transmita mai departe brambureala cu preturile. Despre termene expirate la fel. Obisnuiam sa cumpar suc din-acela stors in magazin si surpriza. Am ajuns acasa si avea gust de portocale oxidate. Sucurile au termen de 24 de ore si scrie si ora cand au fost stoarse. M-am uitat si era in termen, totusi nu stiu ce am avut ca am tras putin de eticheta si sub ea era o alta eticheta cu un termen expirat. M-am intors val vartej cu sticla la magazin. Nu tu scuze, nu ne pare rau, ... erau suparate ca am avut dovada. Daca nu era eticheta veche nici nu se uitau la mine. Oricum nu-mi mai trebuie suc si multe alte produse de la ei. Mi s-a intamplat si in magazin sa fiu intrebata daca sunt multumita de calitatea serviciilor lor si m-au gasit :-) le-am spus toate cazurile patite de mine, dar nici o schimbare. Intru din ce in ce mai rar si merita sa ramana fara clienti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vivi

Buna, si eu am un Mega Image langa casa si cred ca sunt deja cunoscuta in magazin din cauza nr mare de reclamatii, dar se pare ca pe patroni chiar nu-i intereseaza. In Mega de la mine sunt niste fluturasi si o cutie unde se fac plangerile. De cate ori ma deranjeaza ceva si fac scandal mi se sugereaza sa fac reclamatie, dar e clar ca pe patroni ii doare "... nicaieri". O sa ma intrebati de ce mai intru acolo, .. pai pt ca in zona Hala Traian sunt singurii si ei stiu asta. Deci la masline sau branza sau fructe, daca nu esti atenta iti tasteaza un pret mai mare. Sau chiar si la produse ambalate branza vidata, cascaval, ai un pret pe ambalaj, si la casa ai surpriza. Si la iaurt am intalnit asta. Daca le intrebi de ce, nici scuze, nici nimic, ti se raspunde obraznic ca "mai cumperi sau nu' Mi s-a intamplat ca si alti cumparatori in loc sa sara in sprijinul meu ca era si interesul lor sa ne unim fortele, din contra le-au luat apararea casierelor ca nu e vina lor. Nu e vina celei de la casa, dar sa transmita mai departe brambureala cu preturile. Despre termene expirate la fel. Obisnuiam sa cumpar suc din-acela stors in magazin si surpriza. Am ajuns acasa si avea gust de portocale oxidate. Sucurile au termen de 24 de ore si scrie si ora cand au fost stoarse. M-am uitat si era in termen, totusi nu stiu ce am avut ca am tras putin de eticheta si sub ea era o alta eticheta cu un termen expirat. M-am intors val vartej cu sticla la magazin. Nu tu scuze, nu ne pare rau, ... erau suparate ca am avut dovada. Daca nu era eticheta veche nici nu se uitau la mine. Oricum nu-mi mai trebuie suc si multe alte produse de la ei. Mi s-a intamplat si in magazin sa fiu intrebata daca sunt multumita de calitatea serviciilor lor si m-au gasit :-) le-am spus toate cazurile patite de mine, dar nici o schimbare. Intru din ce in ce mai rar si merita sa ramana fara clienti.

Ce chestii dom'le , mai auzim asa ceva ? Bun venit in UE !
De asta toata lumea va zice , ca nu suntem pregatiti , ptr ca chiar daca baza e buna , cei care ar trebui s-o aplice , n-o fac !

amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ar fi interesant sa auzim si " gorila" (presupun security guard) ce ar avea de zis. Am citit aici doar o parte de poveste. Eu nu pot sa cred ca fara nici un cuvant s a pus pe impins copilele.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu cred ca indiferent de motiv,un om, cu atat mai mult un necunoscut, nu are absolut niciun drept sa impinga/bruscheze un copil.

Mergi la inceput

"Gorila" sunt mai mult ca sigura ca nu-si facea serviciul in momentul cand di_dalma intrase in magazin cu fetitele , ca daca era la locul lui sau macar cu ochii deschisi le vedea , si nu iesea totul asa cum a iesit !
Anderra asa este , ai mare dreptate , nimic nu poate permite cuiva sa bruscheze niste copii ! Se poate vorbi omeneste intre adulti....

amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by corinadana
Eu nu pot sa cred ca fara nici un cuvant s a pus pe impins copilele.

pai le-o fi spus si vreun cuvint..."de duh".
Care e diferentza?!

Atitudinea corecta si profesionala este cea politicoasa. Pustoaicele nu-si faceau jobul acolo, el da. Si nu cre' ca jobul lui era sa agreseze potentialii clientzi - asta ar fi interesant de aflat, intr-adevar.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Ar fi interesant sa auzim si " gorila" (presupun security guard) ce ar avea de zis. Am citit aici doar o parte de poveste. Eu nu pot sa cred ca fara nici un cuvant s a pus pe impins copilele.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Eu nu am vazut decat cum le impingea si spunea 'plecati imediat de aici ...hai!
si a aparut de niciunde. Eu eram la 1 m distanta de fete si probabil a crezut ca sunt singure.
Copilele sunt blondutze amandoua,binishor imbracate, eu idem deci nu putea sa ne zica 'tiganci' sau chestii de genul asta.
Copii nu s au strambat la el , nu i au scos limba nu au tipat.Doua fetite cuminti. Eu am fost luata prin surpindere de atitudinea lui . Ca dovada ca nu m a dus capul sa i citesc numele de pe ecuson.

Dar, asa cum am zis mai sus initial am gresit eu ca am intrat in mazin cu copii pe role. Nu am mai facut asa ceva pana acum ca poate stiam ca pot sa intampin reactii de acest gen.
Dar sa fim cinstiti,,, asa cum zic unii cand simt ca li s-a umplut paharul... traim in Ro si ne ocupa tot timpul....

Mergi la inceput