Mega Image Dr.Taberei -sunt oripilata!
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
marybell spune:
mda...accese de furie ale asa zisilor paznici in diverse magazine, banci, etc am mai tot vazut si nu ma mai mira nimic. am patit-o si eu cu unul intr-o banca pentru simplul motiv ca am avut "tupeul" sa ma contrazic cu domnisoara de la caserie care se chinuia printre discutiile pe care le purta la un telefon cu o prietena sa imi incaseze si mie o rata. totul s-a sfarsit prin a fi insfacata de geaca si scoasa pe usa afara, ca un caine, ba mai mult i-am multumit ca nu mi-a tras si un sut in fund.
dar...ce sa mai spunem? in Ro va mai dura cativa ani pana cand vom fi respectati ca si clienti in diferite ipostaze.
parerea mea ca nu avea nici un drept paznicul sa impinga copii, sa tipe la ele, chiar daca ati gresit ca ati intrat cu rolele in magazin.
aaa si inca ceva...daca se intampla asta undeva in alta parte a lumii ar fi platit cu varf si indesat magazinul, o multime de bani lui adi si fetitelor fiindca nu au avertizat nicaieri, sub nici o forma inscriptionata sau nu, ca nu au voie cu role in magazin.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aileene/aileene.jpg)
aileene spune:
quote:
Originally posted by marybellaaa si inca ceva...daca se intampla asta undeva in alta parte a lumii ar fi platit cu varf si indesat magazinul, o multime de bani lui adi si fetitelor fiindca nu au avertizat nicaieri, sub nici o forma inscriptionata sau nu, ca nu au voie cu role in magazin.
Asa si este .
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
alexmom spune:
Oi fi eu mai anormala insa mie nu mi se pare normal si nici politicos fata de alti cumparatori sa intri cu rolele intr-un magazin - fie el si supermarket, indiferent ca e scris sau nu pe undeva acest lucru. Se pare ca la romani trebuie sa fie scris mare pe toate gardurile cum ar fi civilizat sa se comporte in public. Deci nu trebuie acuzat aici numai comportamentul badaranesc al gardianului, cu care nu-s nici eu de acord.
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by alexmom
Oi fi eu mai anormala insa mie nu mi se pare normal si nici politicos fata de alti cumparatori sa intri cu rolele intr-un mazin - fie el si supermarket, indiferent ca e scris sau nu pe undeva acest lucru. Se pare ca la romani trebuie sa fie scris mare pe toate gardurile cum ar fi civilizat sa se comporte in public. Deci nu trebuie acuzat aici numai comportamentul badaranesc al gardianului, cu care nu-s nici eu de acord.
Sunt de acord ca am gresit si eu (am mentionat mai sus).
Dar trebuie sa spun ca nici mie nu-mi plac romanii care califica o greseala 'romanism' si care o data emigrati intr-o tara dezvoltata considera pe cei ramasi sub-dezvoltati si necivilizati.
Nu trebuie uitata mentalitatea de 'supersef' a vanzatorului de aprozar si de mazin "alimentara" si nici faptul ca la noi copii trebuie batuti si oricum se fac destui si nu trebuie sa le dam drepturi prea mari.
La noi asta e problema ... trebuie schimbata mentalitatea. Si a mea in calitate de consumator si a vanzatorului care de fapt are ce manca pt ca eu cumpar din acel mazin ;)
nanairda spune:
Am citit si eu ce s-a scris aici. O problema este in legatura cu personalul acestui magazin. Mi s-a intamplat de cateva ori si am renuntat sa mai intru in el. Cand fetita mea era mica am dorit sa iau de acolo niste carnita de curcan sub forma de dinozauri. Pe atunci eram foarte atenta la termenul de garantie (acum din pacate nu). Nu am gasit pe nimeni sa intreb ce termen de garantie are si am intrebat la casa despre asta. Asa am descoperit ca erau expirate de o luna si am refuzat sa cumpar. Mare suparare si scandal si dupa toate astea mi s-a cerut sa le duc inapoi in raft. In loc sa isi ceara scuze ca-mi dadeau pt copil hrana expirata!!!! Asta este doar unul dintre incidente si ca sa nu-mi stric buna dispozitie cumpar din alte magazine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
monalac spune:
nu inteleg atitudinea celor care i iau apararea paznicului....jesus,voi nu aveti copii?cum v ati simti ca cineva sa i bruscheze?indiferent ce a facut adi dalma,putea la urma urmei sa le dea amenda,sau sa le avertizeze ca nu au voie cu rolele,sau sa le pofteasca politicos afara....daca cineva s ar atinge de un fir de par din capul copilului meu,as muri cu agresorul de gat....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lara/Lara.jpg)
Lara spune:
Eu chiar nu inteleg...
Bon, sa zicem ca fac o gafa, fara intentie, indiferent de gafa, n-are importanta, atata timp cat nu am ranit, jignit, ofensat etc. pe nimeni. Cu toata astea am incalcat fara sa stiu o regula, nescrisa dealtfel si vine cineva si ma bruscheaza pe mine sau pe copilul meu!?!
Eu de acolo nu plec fara sa-l stiu pe respectivul mustrat! Daca i-a mers cu tine, i-a mers si cu altii si sigur asta e atitudinea care o va adopta mereu. Se va simti foarte tare... el e sheful si face regulile...
Si nu mai inteleg un lucru: Sa gasesti alimente expirate si sa vezi ca au de gand sa le puna din nou la vanzare si sa nu faci nimic?! Puteai macar sa amenininti ca vei chema protectia consumatorului daca nu le retrag! Tu ai fost atenta de data asta, dar poate cumpara o alta mamica mai grabita decat tine...
Nu vreau sa ofensez pe nimeni si sper sa nu se supere nimeni, doar ca sunt indignata pentru ca prea putini iau atitudine! Avem niste drepturi, nu trebuie sa ne lasam calcati in picioare!
"Everything happens for a reason"
--------------------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana
Siminaf spune:
Citesc si ma minunez! Este incredibil! Deci totul a ramas la fel sau chiar mai rau decit stiam eu cind am plecat de acolo. Cu parere de rau vreau sa spun ca astfel de incidente ma fac sa nu-mi doresc sa ma reintorc in Romania nici macar in vizita.
Nu te lasa, Adi_dalma! Si nu va lasati toti cei umiliti si nedreptatiti! Pentru ca mitocanii s-au obisnuit asa si fac efectiv orice vor cu oamenii normal!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Sa ma iertati dar nu mi se pare atat de grav ca fetele au intrat cu rolele in magazin. La cum l-a descris Adi nici spatiu de miscare nu aveai si nici nu le-as fi vazut pe fete la raliu in magazin. Si aici vad copii care au role la adidasi si nu ii da nimeni afara din magazine si nu fac pe teribilistii.
Daca ma apuca nevoile in fata magazinului ce fac? Ma descalt ca sa pot folosi toaleta magazinului? Dar in fine. Problema este atitudinea angajatului. Putea foarte frumos sa intrebe copilele cu cine au venit in magazin sau pur si simplu sa le fi explicat lor ca nu au voie pe role, nu neaparat insotitorului lor. Asa ceva este inadmisibil sa I se intample unui client. Poate au prea multi clienti si vor sa mai scape din ei.
Adi, eu in locul tau m-as duce pana in panzele albe si as face reclamatii, as spune la vecini, prieteni, la cei care intra in magazine, afise pe stalpi. Un patron de Cora nu si-ar permite o asa imagine negativa. Lasa-I intai lui mesaje si asteapta reactia. Si eventual spune-I si de alimentele expirate sesizate de mai multe personae, comportamentul angajatilor si tot ce ai vazut in neregula. Ma si intreb cum se mai tine magazinul pe picioare cu asa servicii.
Drepturile clientului unde sunt?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
eve44 spune:
Si eu sunt foarte revoltata de atitudinea asa zisilor paznici din magazine.Acum doua zile eram intr-o farmacie Dona ,m-am dus sa returnez un produs care imi fusese dat in ;loc de ce le cerusem eu.Eram si cu copiii dupa mine.Procedura de returnare a durat ceva timp ,iar fiul meu cel mic si-a pierdut rabdarea si a inceput sa tipe in farmacie.La care "paznicul "ce credeti ca face ?incearca sa scoata copiii din magazin -sub motivul ca sunt galagiosi.
Binenteles ca am luat atitudine fata de un comportament nu tocmai normal de a-si da clientii afara .
Astfel de indivizi brutali si fara pic de respect nu cred ca au ce cauta prin marile noastre magazine.
EVE
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga