Gradi privata Sf. Andrei in Dr. Taberei
Aveti idee cum este aceasta gradinita ??? Aveti copilasi acolo ?
Ma intereseaza pareri....
Raspunsuri
Karina spune:
quote:
Initial creeata de geniest
Aveti idee cum este aceasta gradinita ??? Aveti copilasi acolo ?
Ma intereseaza pareri....
Unde anume e gradinita ?
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Anny spune:
Geniest, vorbesti despre gradinita Sf. Andrei din str. Bulgarus (prel ghencea)? Eu am vizitat-o anul trecut cand abia se deschisese.
Stiu ca la momentul respectiv inca se mai lucra la finisarile exterioare (vila era doar tencuita, nu si vopsita). Interiorul mi-a placut foarte mult. Totul nou, evident, foarte curat, erau putini copii (vreo 7-8). Directoarea e o tipa tinerica, are o fetita care e la aceasta gradi, evident. Din discutie am inteles ca au alte bisnisuri, si ca a facut si aceasta gradi ptr ca nu avea unde s-o duca pe aia mica. In fine, asta nu cred ca e asa de important in final, ci calitatea personalului angajat.
Toate pareau bune si frumoase, insa nu stiu situatia actuala care este, cat de multumiti sunt cei care isi au copiii la acea gradi.
Marele dezavantaj (acum un an - nu stiu acuma care este situatia) era accesul pe strada. Tocmai plouase si strada era plina de apa. Pe jos nu ai fi putut sa ajungi decat cu cizme de cauciuc sau cu barca
. Eu am intrat cu masina si am stat cu frica-n san sa nu dau in greun canal neastupat sau vreo groapa astuoata cu apa........
Merita s-o vezi daca iti este apoape. Poate afli noutati si ni le zici si noua.
geniest spune:
Multumesc frumos Anny. Maine o sa merg acolo cu sotu' sa vedem la fata locului ce si cum. Nu-mi este la indemana da' ce sa fac daca la gradi de stat de langa blocul nostru nu mai sunt locuri???!!!!
Mi-au zis ca de la 1 iunie incep inscrierile dar peste tot se spune ca asta e o gogoasa.......
gio spune:
Buna mamici
Stiu 2 mamici care au copiii acolo si sunt multumite, dar mai multe detalii nu stiu.
Cat despre gradi de stat, eu am inscris-o anul trecut pe cea mare cu mult inainte sa inceapa oficial inscrierile. Altfel mai raman cateva locuri pe care se bat cateva zeci de persoane, din pacate.
geniest spune:
Pai si eu l-as fi inscris Gio inainte de a incepe oficial inscrierile....dar cine imi primea cererea ???? Am fost la directoarea gradinitei 208 si mi-a zis sa vin la 1 iunie.
Mai era de fata si cu asistenta gradinitei. Ce puteam sa fac ???
Tu cum ai inscris-o ??? Cu pile sau fara ???
gio spune:
eu la 230. initial asa mi-au spus si mie si eu de rusine ca era cineva de fata n-am mai insistat. apoi am trimis sotul, cu cadoul de rigoare. l-a pus in fata directoarei si a zis ca a venit sa inscrie copilul
. asa a mers, din pacate. nu imi permiteam sa astept cele cateva locuri in iunie ca urma sa vina bb 2 si era vital sa prind loc sigur la gradi. cam asa se rezolva...din ce am auzit.
Anny spune:
Si noi tot la 230 suntem. Am ales-o pentru ca este foarte aproape de casa. Nu pot spune ca sunt foarte multumita, dar in general este ok.
gio spune:
Anny, la ce grupa? Poate sunt copiii colegi
. Noi suntem la 1 B.
Si inca un lucru - Geniest - 208 e cea din capat strazii Callatis? De langa sc speciala? Eu acolo n-am reusit s-o inscriu nici macar cu pile
. Au inceput inscrierile la 9 si la 9,30 cand am sunat erau deja 38 inscrisi si educatoarea zbiera ca nu mai vrea nici un copil
.
geniest spune:
Nu Gio nu este aceea.
208 este pe Valea Oltului intre blocuri, pe langa un punct termic.
Theiuta spune:
Nicolas trece la anu' in grupa mijlocie la gradinita 230.
Sint multumita de ceea ce a invatat, cum se ocupa de ei educatoarele, in general, e bine.
Mai am 2 amice care au avut copilasii acolo si au fost, deasemenea, multumite.
Theiuta
poze cu Nicolas