Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
otim spune:
Multumim pentur urari karligutza , si in calendarul catolic e sarbatoare mare ( m-a anuntat mama )
Otiliainceput 30+Laurentiu
andreea c spune:
Merci Karligutza...nu stiam ca e sarbatoare. O las pe maine atuci.
Fetelor voi cum spalati sosetele alea minuscule pt. bebe? La puneti direct in masina de spalat sau in saculet? Ma gandesc ca se pierd pe acolo...
Andreea saptamana 35 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
andreea c spune:
Ma scoate din sarite yahoo-ul . Nu pot sa intru nici pe mess nici pe mail .
POZE
Miillyy spune:
Fetelor!
Am ajuns la 33 saptamani ... bebe are 1,700 Kg si e miscaretz nevoie mare!
Va urmaresc in continuare cu drag zi de zi! Am si eu o intrebare... La voi ce contine bagajul de spital?? Si eu l-am facut cam jumatate si nu stiu ce sa mai pun. Nu vreau sa imi iau prea multe cu mine, dar nici sa imi lipseasca ceva....
Pupici,
M 33+ babyboy
karligutza spune:
Cu placere Andreea.. si eu am aflat ieri ca a fost Sarbatoarea Rusaliilor si ca azi e Sf.Treime.
Am primit PM, te-am adaugat pe mess, dar se pare ca tu esti offline sau cum ziceai, ai probleme cu mess.de la yahoo... asteptam sa isi revina, nu-i bai.
Cu sosetzelele sa stii ca nu li se intampla nimic in masina de spalat. Eu le-am spalat asa, mai nasol e cand dai sa le pui pe sarma la uscat, aproape ca nu ai de ce le prinde ca sunt asa de miiiiiiiiccciiii!
Otim, daca azi e sarbatoare, sarbatoare sa fie! deci ai 3 motive de bucurie! sa ai parte de cele mai frumoase cadouri si sa chefuiesti cum poti mai bine! dar vezi tu... no alcohol!
karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani
otim spune:
Andreea - frumoase lucruri pentru bebe ati cumparat si multe in comparatie cu noi de exemplu , de aceea ( pentru ca le-am admirat pe toate ) am si o intrebare la patut lenjeria cum de ati gasit-o atat de complexa ??? (ma lasi sa-ti fur ideea ??? )
karligutza- mai adaug una , ruga la soacra la sat , ( am fost si ieri ) si azi e obligatoriu prezenta ne-a anuntat . Deci chefium azi nu gluma
Otiliainceput 30+Laurentiu
andreea c spune:
otim lenjeria am luat-o de la babycare ca si patutul... 110 ron setul...am vazut ca pe site nu o dau , dar poti eventual sa ei legatura cu ei si poate iti trimit prin posta. Am mai luat un set si de la Ikea, sa am de schimb.
POZE
Simo78 spune:
Ma bucur sa va gasesc necontractate si vesele!
toata gasca de grasane.
Simona 30+ Matei Hisham
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Ma bucur sa va gasesc necontractate si vesele!
toata gasca de grasane.
Simona 30+ Matei Hisham
Stai asa ca m-am ofensat! Cui spui tu vesela?! Si necontractata?! Si mai ales, cui pui tu grasana?! Eu sunt la categoria bine dispuse (na!), contractate (iar!) si ... pufoase ()! Da?
Trec si eu pe listuta lenjeria pentru patutul lui bebe! Foarte frumoasa!
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!
Ioana75 spune:
Buna dimineata! M-am intors de la munte imbuibata de carne, dar totusi nu am luat kg in plus in ultima saptamina. Ma duc sa lecturez sa vad ce ati mai facut de vineri incoace.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)