Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 27

Irinusha spune:
 Stiam eu ca am uitat ceva :)
Luna, Anto (si restul cu contractii), aveti doar dureri ca la ciclu sau se intareste si burtica? Intreb ptr. ca si pe mine ma mai doare spinarea (ca la ciclu si ca durerile de inceput de nastere ... cele de inceput-inceput, deci usoare), dar trec daca schimb pozitia, sau se muta gogoasa. Burta nu-i tare decat daca mai scoate gogoasa vreo mana sau picior. 
Data trecuta i-am spus dr. ca am avut contractii (sper ca n-am mintit ;) si m-a linistit spunand ca la a doua sarcina e ceva normal ... poate am avut si la prima si n-am bagat de seama nestiind ce sunt alea. Asa o fi. Intrebarea e, am sau nu am? 
Anto, inseamna ca-i ca aici ... nici aici nu prea primesti cezariana la cerere (mie mi se pare o chestie buna). Hai ca nu mai ai mult, 3 sapt. ca maine trec :) ... rabdare multa atunci. Si cum e, dupa ce-ti scoate cerclajul ai voie sa te misti mai mult? 
Luna, Cris n-a facut niciodata kk noaptea, deci noaptea nu l-am schimbat de scutec (sau il schimbam daca dadea pe afara) ... ca-mi spuneam, sa nu-l mai stresez eu, ca-i deja stresat de plange atat :) ... si cele de pipi nu mi se par ca miros urat. Mai vedem cum o fi gogoasa ... poate ma duc in prima sapt. sa-mi iau cosulet de pampers :) 
Apropos, ca se vorbea o data de pampers: noi am folosit no-name. Am gasit o marca buna aici (Babylove - nu cred ca-i si in alta parte), ieftina si am ramas la ea. Cand aveam cupoane de iefteniri mai luam si pampers ... sa ne prostim si noi ;) Cele no-name tineau mai bine la pipi, la pampers il gaseam de multe ori ud ... mai ales spre dimineata. Nu s-a iritat niciodata la fundulet, indiferent ce scutec foloseam ... poate-i mai rezistent Cris, poate-i doar o aberatie cu iritarea (vedem la gogoasa ;)). Acum tot Babylove o sa iau.
Gata, sper ca asta a fost ... ca am intrecut masura.
Am mai pus 3 poze noi la albumul cu burtica, daca aveti chef sa va uitati: http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alinush_irinush/my_photos
Pupici!
 Irinusha cu  
 Cris  ( 3 Mai 04 ) & 
 "Gogoasa infuriata"  ( DPN: 2 Iulie 07 ) 
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

andutzy spune:
 Alexi, Estecri, din cate stiu eu de la sarina trecuta, ce va dor pe voi jos, in parti, nu sunt ovarele ci ligamentele rotunde ale uterului care se intind intr-una pe masura ce el creste. Am inteles atunci de la doct mea ca ovarele urca o data cu uterul sus, in partea superioara a abdomenului, deci nu se mai gasesc unde le stiam si nici nu le mai simtim. Fetele cu cunostinte medicale reale(nu ce posed eu) astept sa ma trageti de ureki daca spun prostii...
Andra
Sapt30 cu 
 Horia Andrei si
Dragos Alexandru 

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

andutzy spune:

Inca o saptamana schimbata la semnatura!!!! 
Andra
Sapt31 cu 
 Horia Andrei si
Dragos Alexandru 

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Luna1 spune:
 Irinusha contractiile mele (eu am avut doar sapt trecuta zilnic) sunt de obicei mici dureri in bartea de jos a burtii. Insa vineri au fost dureri foarte mari exact ca la ciclu (si cum stiu de la Cosmin ca asa incepe distractia m-am speriat). Mie mi s-a intarit si burtica putin atunci pe4 moment. Moasa mi-a zis ca daca eu cred ca e serios sa nu mai stau data viitoare ci sa fug la spital. Pai daca merg acolo la camera de garda si astept, pana ajung eu inauntru imi trec si mama contractiilor.
Cosmin facea kk la fiecare masa aproape iar daca nu facea il schimbam eu ca oricum facea pipi mult.
Despre ovare nici eu nu stiu nimic, parca au disparut de cand sunt gravida.![]()
Luna 
29 sapt+

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

valen spune:
Ei, mi-am baut cafeaua in timp ce am citit paginile din urma; eu tot gravida sunt desi de cateva zile am toate simptomele care anunta nasterea; azi merg la dr. sa vedem ce mai zice si tare mi-e ca aud ca mai sta Ines o saptamana; defapt mie cel mai tare mi-e sa nu ma cheme sa-mi induca nasterea (sunt in saptamana 40 de duminica).Felicitari fetelor care au schimbat saptamana; cred ca ar fi frumos sa ne mutam la scutece dupa ce se vor naste toti bebelusii, altfel se strica grupul.Luna, stiu ca ti-am promis un link dar cum tot nasc de vineri...nu am avut timp de poze.Eu pe Ines nu vreau s-o imbrac gros; un body si un costumas cu maneca lunga cred ca sunt suficiente pt. noapte. Aseara de exemplu am avut in camera 23 grade si pt. ca eu sunt in permanenta in calduri, am deschis geamul. Pe la 2 ne-am trezit cu Sarah la noi in pat, imbracata cu un body cu maneca lunga si pantaloni; nu e prima data cand doarme asa si e ok, nu a racit niciodata din cauza asta. As vrea sa le obisnuiesc cu frigul, sa nu raceasca la cea mai mica rafala de vant, asa cum mi se intampla mie. Revad poze cu mine la varsta de 1 an jumate: vara, cald, soare, eu cu caciulita, ca asa considera bunica mea ca e bine, sa nu ma traga curentu' la ureche si uite ca acum mi se infunda nasul si daca trece o masina in viteza pe langa mine.deci, decat sa le stiu transpirate pe fete, prefer sa le fie putin racoare. Asa is io.Cat despre botez, noi suntem in ceata rau, ca nu avem nasi,(bine, avem ceva oferte dar...) asa ca habar nu avem unde, cand si cum vom organiza acest eveniment. Am vazut insa o rochita superba pe care i-o voi lua dar restul raman un mister.aveti grija de burtici.

brazuca25 spune:
 Nu stiu daca se pot numi contractii, dar pe mine burta ma doare f tare cand incerc sa merg. Am momente cand nu pot sta dreapta de durere. Mai devreme m-am chinuit ca o balena sa imi pun pantalonii ca nu ma pot apleca. 
 Durerea este f jos in zona burtii si o simt ca e si din cauza greutatii care deja se simte. Vad ca m-am cam invatat cu cel putin 1 no-spa si un scobutil pe zi. 
Stau cu mare frica pt ca din ce mi-a spus dr TREBUIE sa o mai tinem pe printesa in burtik pana la 35 de sapt, deci toata luna iunie sunt obligata sa stau mai mult la pat.
31+ 
  Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Luna1 spune:
 Valen si eu sunt la fel, de parere ca bebe e mai bine calit decat infofolit. Mai ales vara. 
Vad ca referitor la botez nu esti departe de mine, si eu m-am uitat la rochite de botez insa nu am data, nu am restaurant, nasi cica sunt frate-miu cu cumnata dar daca nu ajung aici pana la urma ma duc si o botez asa, gasesc eu pe cineva nas.
Pasa linkul cu poze, cand ai tu timp, mai intai concentreaza-te la nascare.![]()
Fetelor eu am iar cosuri pe fata, pe fund, peste tot. Abia scapasem de ele, iar m-au apucat. In plus arsuri la greu nonstop. Nici nu stiu ce sa mai beau. 
Luna 
29 sapt+

Luna1 spune:
 Valen ce ai facut cu gradinita pentru Sarah?
Unde sunt Jadi, Anya, Karligutza? Chiulesc?
Luna 
29 sapt+

otim spune:
quote:
Originally posted by alexi22
ashera de hainute ieftine din cate am vazut eu la Iana ar fi mai ieftine ,mie imi plac f mult alea de la premamam numai ca sunt cam piparate la pret 3 body-uri sunt 70 ron dar sunt frumoase daca vrei patut mai ieftin vezi ca sunt in Kappa 2 patuturi acceptabile la pret si foarte dragute.daca mai aud ceva legat de hainute de accesorii o sa scriu pe forum.
alexi27+
unde vine acest "IANA" , in Kappa ?? pentru ca eu am fost inclusiv pe Brancoveanu (unde sunt foarte multe magazine si chiar cu marfa romaneasca ) si un body cu manecute scurte ar fi in jur de 6 ron . Tot aici fetelor am gasit doua magazine cu carucioare si patuturi de nu ne venea sa credem (pret acceptabil si mult mai OK decat in multe magazine ) si credeti-ne ca am vizitat multe in Timisoara . Magazin Miniblu , Chicco sunt in Timisoara prin centru dar au si preturile pe masura .
Otilia
inceput 30+
Laurentiu   

ghinetz spune:
 Cu regret anunt ca de maine, aproximativ o saptamana, nu vom mai avea acces la internet.Incep si la mine renovarile si curatenia. Eu cu Stefan ne mutam la mama. Si vine mama la mine, sa mai ajute la curatenia de dupa.
O sa imi fie tare dor de voi. Promit sa va citesc din urma. Sa nu ma primiti cu surprize si cu vesti de bb-lusi (accept doar de la valen)
Va 

pe toate. sa aveti grija de voi.
Oana 
 31+ 
 si Stefan-Vladimir 
  4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"