Mamici de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Nma - puncte pe mameloane mi-a aparut si mie si chiar am discutat cu ginecologul pe tema si cica e foarte normal ( termenii medicali i-am uitat imerdiat ce mi-a zis )

Irinusha - multe

Fetelor ati vazut la stiri , atentie la conservele de peste .....

Oana si odihna placuta ....

valen - mai poti ??? iti tinem pumnii ....

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Luna, n-am facut mare branza cu gradinita; directoarea cu pricina s-a oferit sa ma ajute in sensul de a o tine pe sarah 2 saptamani, atunci cand voi naste; daca se elibereaza un loc cica o primesc insa eu ma indoiesc de asta. Intre timp dau telefoane si la alte gradinite dar raspunsul este acelasi peste tot "momentan toate locurile sunt ocupate insa daca se elibereaza unul va sunam"; ideea e ca trebuie sa mergi personal si sa insisti dar eu abia ma misc pana la toaleta asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Otim, eu stiu 2 magazine IANA in Tm : unul pe centru, chiar langa Leonardo, si unul in Kappa, unde era inainte Hause of Art, chiar la intrare pe stanga. O sa mergem si noi joi prin Brancoveanu sa vedem ce gasim. Noi vrem patut de lemn musai. Am vazut patuturi ok si carucioare in Galeria 1. La Premaman au lucruri super, dar cam scumpe.

29+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

luna eu de venit in londra nu vin decat in septembrie dupa ce nasc .imi este frica sa ma pun pe masina sa vin atata drum pana acolo numai de dragul de a naste acolo si se pare ca acolo nu iti fac cezariana la cerere si eu asta vreau.
antoeu cate odata depasesc de 15 contractii pe zi
otim am auzit ca este o tipa in flavia care aduce haine de la iana si sunt f ieftine.

alexi27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Eu iar bantui pe net, ca huhurezul...

Dar acum mi-am dat seama ce sinistru suna mesajul meu anterior: "cu regret va anunt..." . Sau o fi de la caldura? Stiti ca am gasit un avantaj al caldurilor astea? Daca ceva iti iese prost, daca nu mai stii sa socotesti sau daca simti ca intr-o discutie bati campii, poti da vina pe caldura. Si te-ai scos! De ce sa tot pomenim de neuronul (cica unicul) nostru si sa dam satisfactie barbatilor. mai bine ii punem si pe ei in aceasi oala si le justificam si lor greselile.

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

Neatza fetelor eu azi am fost mai harnica si m-am trezit mai de dimi .eu ieri am luat caruciorul la bebelina Quini buzz este, mi-a placut f mult si sunt foarte incantata de el. landoul ete ca al tau Luna.

alexi27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata si gata pentru cine doreste sau cine pofteste

alexi matinala si harnicuta asa de dimineata ca o ???

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Oana , succes cu curatenia!
Otilia, da-mi te rog detalii despre conservele din peste.
Anto, Luna, Lavinia, Simo, Aylin.

Am fost la Iosup ieri pentru morfo de trim 3. Sa nu ma bateti, dar am platit tot 150 ron (e drept ca eram imbracata din nou fff modest). Bebe este urias, e mai mare cu 2 saptamini dupa masuratori; miruna era mai mare doar cu 5 zile si s-a nascut cu 56 cm si 4,7 kg, nici nu vreau sa ma gindesc cit de mare va fi bb2. Miine merg la dr si abia astept sa-mi explice de ce a crescut bb asa mult, ca la 7s era cu 5 zile in urma; poate seamana cu maica-sa si s-a luat la intrecere cu un bb de aici, care creste mai mult.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

buna dimineata!
astazi si noi cu . a fost mai rece, am dormit si eu bine, dar probabil ca am tensiunea in pivnita, sunt cam ametita.

ioana, felicitari pt eco! lasa ca vezi tu cat de mare va fi bebe intr-adevar. cica acum devin din ce in ce mai inexacte masuratorile, ca bb sta chircit acolo si nu se mai poate masura ca lumea.

Iulia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Inca nu au venit oamenii la munca, asa ca profit sa va saluat si sa beau cu voi cafeaua. E o dimineata frumoasa la Iasi. Mai racoroasa, adica.

Ioana felicitari pentru eco. In afara faptului ca va fi un bb maricel restul e ok, nu? Si eu tr sa merg zilele astea (maine fac programare ca nu stia dr. garzile pe iunie), dar am niste emotii!!! Parca ma vad iar stand si holbandu-ma la gura lui si asteptand sa dicteze asistentei "aspect normal".

Hai ca fug...a venit lumea la munca
Poate-poate pot intra seara, nu stiu. asa ca va pup dulce.

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput