Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 25
Antoanela23 spune:
Luna, mersi frumos, asa pot si eu sa inteleg specificatiile de la toate.
Sa-ti traiasca bebelina cu personalitate. Ecografie cand mai faci?
Claudelu, multumim de vesti, o asteptam pe Alina cu drag inapoi. O sa avem noi grija sa stea cumintica in pat.
Anto
34 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
i_ulia spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Crezi ca e acelasi cu www.baby-markt.de/FISHER_PRICE_Baby_Gear_Sweet_Pink_Wippe,1180436489-725,e,1180436763-2605,babyartikel.babymoebel.schaukeln,0027084462630,,0Tshowrub--babyartikel.babymoebel.schaukeln,,a_lshop.htm" target="_blank">acesta (nu inteleg explicatiile in germana)?
Anto34 cu
si
anto,
Sweet Pink Wippe
zice ca "aici se vede imediat ca e o fetita! perna moale invita la "kuscheln"(nu-mi vine in rom, e cuddle in engleza) si sustine simultan capul. de manerul invelit in material textil atarna 2 fluturi si in mijloc atarna o floare. daca trageti de floare se aude o melodie care vrajeste. factorul de linistire si distractie este bine reprezentat la acest articol. cu functie de balans. baterii 1xLR20(nu e inclusa)
de la 0 ani"
eu zic ca seamana tare cu cel al ioanei.
edit: acum am vazut ca ti-a dat luna alt link :)
Iulia
29+
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Anto, m-am uitat la descrierea de pe alt site la bouncer-ul roz, dar nu scrie ca are vibrator. Ti-ai luat si tu buggy? Hihi, abia astept sa-i vedem pe piticoti pe platforma
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Scrie pe site-ul de la ToysRus ca are vibratii. Nu inteleg de ce e cu 10 lire mai scump decat al tau, dar o sa ma mai documentez.
Am luat buggy, sper sa-i placa lui Victor pt ca mai nou vad ca s-a re-indragostit de carut, l-a ignorat luni de zile si de vreo 2 sapt se cere singur afara la plimbare in carut, sper sa nu-l apuce crizele cand l-om folosi pt sora-sa
Anto
34 cu
si
Luna1 spune:
Alina te asteptam acasa sanatoasa si cu Elisa in burtica.
Anto vezi ca nu toate bouncer-urile au vibratii, iar eu pt vibratii il iau ca asa de leganat il legan in scoica daca e.
Mersi pt urari, ecografie de la ei nu imi mai fac ,am intrebat moasa referitor la contractii si a zis ca aici la col nu se umbla (manual) iar daca mai am contractii mari sa merg la spital ca-mi fac aia acolo ceva. (probabil si eco). Cand a auzit ca inca muncesc s-a crucit si a zis sa o las mai moale ca d'aia am contractii. O sa fac eu eco la privat pe la 34 sapt cand bebe nu va mai avea loc de intors ca sa ma conving ca e pe pozitia de start, si sa confirm sexul (sa nu am naiba vreun soc daca iese baiat, asa macar am timp sa diger vestea, ca oricum tot al meu e, dar aici nu prea se joaca cu asa ceva ca poti sa-i dai in judecata, am foaie scrisa cu sexul bebe, scrie clar ca e fata dar am zis sa reconfirm) in plus sa vedem cum e cordonul etc.
Nu mi-ati raspuns si mie (doar Irinusha) voi cum planuiti sa-l culcati pe bebe in primele zile? Sa iau mai multe costume cu totul? Ca parca va fi prea cald, dar eu stiu noaptea...
Irinusha fiu-miu a facut parte din copiii f grasi de la lapte praf (avea 9 kg la 4 luni) dar nu m-am impacientat caci si eu si tac'su' suntem scanduri si am fost grasi pana la un an. Fiu-miu a slabit de la un an iar acum e cam schilod dar sunt fericita asa decat sa tb sa-l opresc de la mancare.
Uitati fetelor asa e nappy wraperul www.mothercare.com/gp/product/B000MAKS1O/sr=1-1/qid=1180439624/ref=sr_1_1/202-6513019-8539831?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42854041&mcb=core" target="_blank">cos nappies eu l-am gasit la reduceri peste jumatate din pret si daca aveti ocazia sa stiti ca merita.
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Simo78 spune:
Anto
pentru cele 34 de sapt!!!!!!!
Luna si al meu impinge acolo unde apas eu pe burta, da am zis ca is eu cioara si mie se pare ![]()
Simona
30+
Matei Hisham
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Antopentru cele 34 de sapt!!!!!!!
Luna si al meu impinge acolo unde apas eu pe burta, da am zis ca is eu cioara si mie se pare
Simona30+
Matei Hisham
Simo nu ti se pare, mie mi-a confirmat moasa azi cica "ia uite-o cum isi apara teritoriul, mai are putin si ne da si pe usa afara ca o deranjam"
Fetelor care sunteti la al doilea, ati avut monitor la primul (adica nu monitor ci walkie talkie stiti voi), este util? Sa cumpar?
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
oaana spune:
LUNA,eu il voi culca in body,ca la noi in apart. e mai racoare ,si pe deasupra un compleu cu totul subtire...si cred ca si in UK. noaptea e mai racoare...
ANTO

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 32+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
estecri spune:
ddanaghnasc prin cezariana ca sunt purtatoare de hepatita de tip b. in acest caz este mult mai indicat sa faci cezariana si atunci exista sanse minime sa transmiti si la bebe virusul...asa ca impreuna cu dr Vladareanu am ajuns la concluzia ca e bine sa facem cezariana. Ce mai stii despre el? Eu nu sunt din Bucuresti si multe informatii despre el ca medic nu prea am...Cum ti se pare tie?
sorina
32+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
i_ulia spune:
luna, eu n-am stiut ce sa iti rapsund. inca nu m-am gandit, noroc cu intrebarea ta. varianta cu sacul de dormit mi se pare insa cea mai buna. eu cred ca voi merge cu ea, si daca va transpira tare, dezbracat. oricum are asa un baldachin la cos si mai tine si ala acoperit ceva.
Iulia
29+

.