Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 23
andreea c spune:
ghinetz marturiile pot fi sub diverse forme. Astea sunt cu bomboane (arahide glazurate). La nunta am avut niste cutiute mici in care am avut tot bombonele. Ideea e ca oferi un cadou simbolic invitatilor. Poti sa cauti pe google ca sa iti faci o idee.
Andreea
saptamana 35
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
andreea c spune:
Anculici Dragonul Rosu este in genul IDM-ului sau pavilionului H, dar mult mai mare si mai multe corpuri de cladire. Iti vrebuie mult timp ca sa vezi tot. In Dragonul 4 sunt mai multe standuri cu hainute de bebe. Eu acolo lucrez si tot nu cred ca am apucat sa vad tot.
Eu tot la banca lucrez, dar una mai fara pretentii ca nu s-au unificat conturile
. Asa este ..trebuie ca comunici IBAN-ul si numele banci, iar apoi iti scoti banii cu cardul de la orice bancomat.
Andreea
saptamana 35
Radu Stefan
POZE
nma spune:
am avut mult de citit din urma.
eu ma epilez inca cu ceara de unica folosinta, dar sincer e mai buna cea refolosita.
karligutza daca vrei iti iei un credit ebine sa o faci inainte sa intrii in CIC caci atunci vei avea veniturile mai mici. eu saptamana viitoare incerc sa iau un credit pe pamant.
kristin e bine ca poti merge la mare. eu nu suport drumul cu masina.
eu nu am luat nimic pt bb si sper ca dupa ce imi revin sa apuc sa iau tot si sa rezolv si cu botezul.
oana nici nasii nostrii nu stau foarte bine cu banii, dar incerc sa nu-i pun la cheltuiala mare. ei ne sunt buni prieteni si cred ca e mai bine asa.
ioana si eu am contribuit la asigurari pt a lua mai multi bani la primul copil in CIC. poate avem noroc acum si primim 80% adin salariu. mi se pare nedrept cu 8 mil.
lachi medicul meu de familie face destul de des gafe. cel mai tare ma enerveaza ca imi greseste retetele gratuite sau CO.
anya felictari pt arina. e deja fata mare.
carmen
lui stefan sa se faca bine.
millyy eu am facut vaccinul caci am avut un mic accident. altfel nu il faceam.
sorina felicitari pt nume. e foarte frumos.
si acum o intrebare: mi-au aparut niste puncte negre pe mameloane. voi aveti asa ceva? nu cred ca sunt de la varicela.
va pup
28+
21.07.2003
poze
karligutza spune:
quote:
Originally posted by nma
karligutza daca vrei iti iei un credit ebine sa o faci inainte sa intrii in CIC caci atunci vei avea veniturile mai mici. eu saptamana viitoare incerc sa iau un credit pe pamant.28+
![]()
21.07.2003
poze
eu in primul rand nu intru in CIC... sunt liber profesionista si voi castiga f.bine si dupa nasterea bebelushului pentru ca nu-mi convine sa castig 600 ron de la stat, in timp ce colaborarea mea imi poate aduce si in continuare bani (mai multi decat acesti 600 ron).
multumesc oricum pt.sfat
karligutza,
sapt.35
si-o burtica ROZ ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
(stiti filmul cu Piedone, da?)au mai ramas 5 saptamani
i_ulia spune:
hop si eu! am citit ce ati mai scris astazi. m-am ingrozit la superstitia de a sta cu copilul in casa pana la botez... mare ineptie! doar nu vine spiritul rau sa ti-l fure sau mai stiu eu ce

eu mi-am propus we asta sa scot si eu tot ce am cumparat si am primit hainute pt bb si sa vad ce ar mai fi nevoie. sper sa nu ma doboare caldura 
cu botezul noi nu am aranjat inca nimic. probabil ca va fi in octombrie. la noi sigur nu e nici o problema cu biserica (noi suntem evanghelici luterani), intrucat botezul se face in timpul slujbei de duminica, nu e ceremonie separata. iar cu petrecerea... nici nu stiu ce sa zic. o sa facem ceva restrans, 10-15 persoane, la pranz dupa biserica. iar duminica dupa amiaza ma gandesc ca o sa gasesc un restaurant. inca nu imi fac planuri concrete, ca mai e timp pana in octombrie.
de epilat, eu merg la cosmetica si ma face complet cu ceara calda, refolosibila (cea de unica folosinta merge pentru maini si picioare, dar ACOLO ma doare mult prea tare) pana acum nu am avut nici o problema. ultima oara am fost joia trecuta si n-a fost nici o problema. merg cam o data pe luna, ca daca il las sa creasca mai mult doare mai tare sau trebuie sa puna de mai multe ori ceara, ca nu se ia cum trebuie.
cam atat de la noi :) dupa cum vedeti azi sunt vorbareata :)
pentru toate!!!
Iulia
29+
Anculici spune:
Dragonul 4 din cate am vazut pe site-ul lor nu este situat in incinta mallului central nu? Stii cumva patuturi, carucioare pe unde pot fi gasite? Tot in Dragonul 4?
quote:
Originally posted by andreea c
Anculici Dragonul Rosu este in genul IDM-ului sau pavilionului H, dar mult mai mare si mai multe corpuri de cladire. Iti vrebuie mult timp ca sa vezi tot. In Dragonul 4 sunt mai multe standuri cu hainute de bebe. Eu acolo lucrez si tot nu cred ca am apucat sa vad tot.
Eu tot la banca lucrez, dar una mai fara pretentii ca nu s-au unificat conturile. Asa este ..trebuie ca comunici IBAN-ul si numele banci, iar apoi iti scoti banii cu cardul de la orice bancomat.
Andreeasaptamana 35
Radu Stefan
POZE
28+
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Cred ca si pentru bebe o sa le facem tot noi, dar ma gandeam sa gasesc alta forma, ceva diferit, care sa aminteasca mai tare de bebe.
Chiar asa, a folosit cineva ceara la o sarcina mare? Nu mi-e de durere, mi-e sa nu declansez pe acolo niste contractii prea aiurea...LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
Verisoara mea a dat la botez niste rame foto micute, in forma de calut de jucarie cu o poza de-a lui bebe inauntru. E ceva tipic altei tari, dar mi se pare o idee buna si adaptabila pt oricine doreste.
Am vazut ca mai sunt fete care se epileaza cu ceara pana la sfarsitul sarcinii, depinde de fiecare cum suporta si daca asta provoaca contr sau nu. Pt cele mai predispuse deja la contr, probabil ca nu e indicat, intreaba si dr.
Anto
34 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
ddanagh spune:
Anculici, care e mall-ul central??? Despre ce Dragon vorbiti voi acolo??
Dana
S32 + cu
Daria Stefania
ddanagh spune:
Sunt de peste 2 ani in Bucuresti si vad ca tot habarnista sunt in ce priveste cunoasterea orasului asta atata de obositor.
Dana
S32 + cu
Daria Stefania